Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

suspensia intarzie..

10 Apr 2007, 17:28

suspensia intarzie....triplele negre intarzie....mda....

Re: suspensia intarzie..

21 Apr 2007, 15:26

$1 scrie:$2uspensia intarzie....triplele negre intarzie....mda....

itzi admirai vreo cateva zeci de minute bijuteria! SINCER>imi place mai mult a ta decat ST-ul! Cred ca pentru a merge cu rotitzele alea pe asfalt iti trebuie categorie speciala pe carnet :oops:
Btw> triplele de pe aripi (alea ST) se aprind :?:

mhhhhhhhhhh

23 Apr 2007, 19:04

trilple.....................

23 Apr 2007, 21:34

usile tip lambo ai pus deja?

usi le lammbo in intarzie..

23 Apr 2007, 22:53

usile lambo intarzie si daca o tine asa ma las pagubas....numa oameni si firme de 2 lei... :evil: :evil: :evil:

25 Apr 2007, 11:32

prea tare masinuta, dar nu inteleg de ce ai pus ST pe ea... strica tot efectul parerea mea.
dar gusturile nu se discuta - e super ce i-ai facut. nice!

25 Apr 2007, 18:15

arata bine cu jantele de 18.Si eu sunt de parere ca nu avea ce sa caute sigla ST acolo...dar ma rog..chestie de gust.Nu ne arati si niste poze cu interoriul? ti s-a modificat cumva consumul dupa chip-ul ce l-ai pus? mersi..succes cu modificarea :)

Re: embleme de st...

27 Apr 2007, 01:16

$1 scrie:$2u inteleeg ironia ta....si chiar nu vreau sa o inteleg.....st tdci...
versiune st diesel......poate nu intelegi ce cauta si spolerele fata spate...puse pe ea nu?....poate nu intelegi modificarile ei....si hai sa te ajut ...imi place ....modul in care ma desfintezi...prima supapa blow of....sti pe ce a fost pusa?....pe un diesel....la ce e buna ea?...da pe google si citeste....
st stock benzina are 225 cp 5 pistoane motor volvo....
st motorina are 170 cp motor furat de ford :lol: :lol: de la peugeot...sau mai bine spus facut in colaborare....
E CEA MAI PUTERNICA VERSIUNE LA FOCUS TDCI....DECI PAREREA MEA E CA ISI MERITA DENUMIREA...pt detalii suna ma sa te conving...0740 419 068 ciprian..
gata transplantul de jante 18 toli...

Vino sa iti scot din cap impresiile alea cu cel mai tare tdci...eu am doar un amarat de 1.6HDi, frate cu TDCi-ul.

Mai ramane sa ne spui ca ii dai rusinica la un ST...la mersul cu spatele.

27 Apr 2007, 07:03

Doc tata, poti sa faci o liniuta cu cine vrei tu, dar cu 109 cai si nu cu 150. Asta e cheating.... ceva de genul STEROIZI, iar pe-astia drogati nu le da voie la curse!! Intelegi tu ce vrei sa-ti spun.

Altfel spus: bazeaza-te pe masina ta in varianta standard, iar daca ai bani de porsche... super om esti. jos palaria.

27 Apr 2007, 07:59

@verga_cip: sorry ca sa iti intrerup si tie avantul, aici nu era vorba de vreo intrevedere intre 2 masini nemodificate. Ori nu te-ai prins pana acum, ori te faci ca nu vezi, dar proprietarul vorbeste de masina lui tunata care peste noapte s-a transformat in racheta dintr-un amarat de 1.6tdci

Cu respect,
Doc

27 Apr 2007, 08:38

Sau mai pe romaneste Doc are de la 110 cai la 150 crestere iar Player de la 110 cai la 170 cai crestere.Adica ambele masini nu e stock.

27 Apr 2007, 08:47

Foarte frumoasa masina.
Intrebare: de ce nu ti-ai luat de la bun inceput un ST?

27 Apr 2007, 09:19

$1 scrie:$2verga_cip: sorry ca sa iti intrerup si tie avantul, aici nu era vorba de vreo intrevedere intre 2 masini nemodificate. Ori nu te-ai prins pana acum, ori te faci ca nu vezi, dar proprietarul vorbeste de masina lui tunata care peste noapte s-a transformat in racheta dintr-un amarat de 1.6tdci

Cu respect,
Doc

In acest caz, duelul e ok!
Sorry. :D

PS: Bagati care a dat berea!! :wink:

27 Apr 2007, 09:24

@verga_cip: Eeee...acum parca mai vii de acasa.

Astept sa vad daca raspunde la provocare, chiar sunt curios in ce conditii iau iesit lui pe dyno 166CP.

27 Apr 2007, 10:05

DOC, e o problema daca ii fac remapare la al meu mondeo tddi ...daca are aproape 200 000 km ? mersi. Poate afecta in vreun fel turbo-ul sau alte minuni pe la motor?
Scuze pt offtopic.

27 Apr 2007, 12:06

Ai PM ca sa nu umplem aici topicul omului.

salut..

27 Apr 2007, 12:16

va multimesc pt aprecieriile domniilor dvs ,dar se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda,stil,sau pregatire .....nu imi place stilul dvs destul de agresiv verbal ,dar credeti ma asta tine si de crestere..
cit despre aprecierile dvs ....nu le dau curs...
masina despre care vb nu este o masina preparata de cs...este o masina stock in care s ainvestit ceva banutzi...cit depre cp pe care ii conducetzi dvs....sa fitzi sanatosi....altceva ce sa tzi zic frate......ca am varianta st 225 cp masina de servici?ca o conduc in fiecare zi si crede ma stiu sa fac deosebiri?
:? :? :? ca am condus 620 cp ?timp de 6 luni?...
cit depre curse ..va las pe voi.. :twisted: :twisted:

....

27 Apr 2007, 12:24

da.
accept provocarea...domnule peugeot......dar te tin telescoapele?caseta de directie?sau partea electrica...? :D :D :D ar trebuii sa te tina :D :D :D ....cred..ca daia scrie pe ea made in turkey.. :D :D :D :D si unde ar vrea domnia dvs sa facem cursa..si daca tot o facem...sa o facem pe ceva tare....cum ar fi un certificat al masinilor si cu un act aditional de vanzare? e ok?
apropos...copii dastea atomici ca dvs ii vedem la coltul fiecarui bloc din tara...si apropos ...crede ma nuca aia de pe volan ,se poate da jos...odata cu sigla de renault...
e usor sa itzi batzi joc de munca unui om,mai greu e sa l sustii..
astept raspuns clar si nu bantuiala... :mrgreen:

si altceva..

27 Apr 2007, 12:28

suspensia vine miine, h and r o coboara 5 cm...
duminica o pun....
am vopsit eleronul,ornamentele si am aplicat semnalizari in oglinzi.. :oops: :oops: :oops: :oops:

27 Apr 2007, 12:39

Cred ca am ras cu lacrimi citind randurile de mai sus. Cata infumurare pe capul dumneavoastra...nu cred ca am vazut nici la pustii din fata blocului.

Eu am facut o provocare de curiozitate si de a vedea daca cele postate mai sus sunt adevarate si sunt sigur ca aceeasi curiozitate o au si membrii acestui forum. Cunosc acest motor si fara modificari fizice nu poate ajunge la 170CP asa cum ai afirmat mai sus. De aceea am venit si cu o provocare, pur si simplu pentru a demonstra acest lucru. Alegerea iti apartine, poate fi mediu legal sau ilegal, imi este indiferent.

Vino tu cu ST-ul ala al tau diesel si vedem noi cat de made in turkey este pejo-ul.

Si te rog ... foloseste un limbaj adecvat pe acest forum, nu jigniri la persoana. Nu ne cunoastem si deci nu ne putem trage de sireturi.

Cu respect,
Doc

27 Apr 2007, 14:21

Incerc sa va reamintesc amandurora ca este un topic la "Discutii libere" unde se poate vorbi de liniute, curse si chiar provocari si v-as invita sa il folositi.
In acelasi timp fac apel spre un pic de domolire. Am inteles provocarea lui Doc, desi sunt de parere ca nu a ales cea mai fericita varianta de exprimare.
Provocarea cred ca este cel putin interesanta, insa ramane la latitudinea celui provocat sa accepte sau sa refuze.
In concluzie, va rog sa temperam putin spiritele si sa evitam jignirile si ironiile.
Multa bafta!

PS: Vreau neaparat sa vad cursa asta. @the_player: poate vii maine la mica intalnire de la Craiova, sa vedem si noi masina mai bine.

27 Apr 2007, 14:59

Eu am facut o provocare, omul putea simplu sa imi spuna da sau nu. Nu tot felul de comentarii care nu au legatura cu spiritul acestui forum.

Oricum la astfel de posturi am acelasi gust amar ca si atunci cand am citit topicul.

Cu respect,
Doc

pt doc........

27 Apr 2007, 15:45

imi pare rau dar se pare ca nu ai inteles menirea acestui site.......
tare as vrea sa itzi vad masina espusa aici...de ce nu o faci?..apropos...a spus cineva ca masina nu a suferit modificari fizice?eu nu cred....si stii ceva eu nu am timp de cearta cu tine...hai sa fi sanatos..tot tu dai cu paru dar in acelasi timp acuzi ca te loveste cineva..un pic de fair play domnule doc....
bucuros de invitatie...sper sa fie gata miine sa o aduc...daca nu vin cu benzina.... :D :D :D
lasa ma tel sa te sun zvony..pt detalii..

27 Apr 2007, 16:08

$1 scrie:$2PS: Vreau neaparat sa vad cursa asta. @the_player: poate vii maine la mica intalnire de la Craiova, sa vedem si noi masina mai bine.

vrei sa-l antrenam?

Re: salut..

28 Apr 2007, 01:27

$1 scrie:$2a multimesc pt aprecieriile domniilor dvs ,dar se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda,stil,sau pregatire .....nu imi place stilul dvs destul de agresiv verbal ,dar credeti ma asta tine si de crestere..
masina despre care vb nu este o masina preparata de cs...este o masina stock in care s ainvestit ceva banutzi...cit depre cp pe care ii conducetzi dvs....sa fitzi sanatosi....altceva ce sa tzi zic frate......ca am varianta st 225 cp masina de servici?ca o conduc in fiecare zi si crede ma stiu sa fac deosebiri?

ia pune niste poze cu ea... mi se pare stupid sa ai un ST si sa cumperi masina personala una diesel pe care s-o modifici ca visezi la ST...
nu stiu, nu mi se pare plauzibil.
astept pozele.

28 Apr 2007, 08:06

Vad ca se incinge atmosfera. Astept cursa. Poate ne adunam sa mai bem si o bere dupa :).
Ciprian, ce-s cu usile lambo. Sunt puse deja? sau nu le mai pui?

Re: salut..

28 Apr 2007, 08:55

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2a multimesc pt aprecieriile domniilor dvs ,dar se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda,stil,sau pregatire .....nu imi place stilul dvs destul de agresiv verbal ,dar credeti ma asta tine si de crestere..

ia pune niste poze cu ea... mi se pare stupid sa ai un ST si sa cumperi masina personala una diesel pe care s-o modifici ca visezi la ST...
nu stiu, nu mi se pare plauzibil.
astept pozele.

cind o sa vezi diferenta de 15 litri la suta o sa intelegi.. :D :D :D

30 Apr 2007, 21:40

:D :D :D :D :D :D
au venit arcurileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............
miine le montez...sper sa fie ok ..poze miine...

01 Mai 2007, 09:42

foarte tare masina...asteptam noutati, si poze.

03 Mai 2007, 22:13

gata cu suspensia? :)
Răspunde