foarte frumos la Intalnirea Nationala de la Tg.Mures
la reusita a contribuit si vremea, care a fost absolut superba pe tot traseul calatoriei la dus si in timpul manifestarilor
la intors ne-a prins ploaia cam de pe la Brasov si pana la Bacau, dar deja nu mai conta
am mers impreuna cu prietenul Silviu (silviupn69) si am ales un traseu ocolitor prin Bacau-Onesti-Brasov-Sighisoara fata de Bacau-P.Neamt-Cheile Bicazului-Lacu Rosu-Gheorghieni-Sovata-Tg.Mures
am preferat sa ocolim aproximativ 80 km (160 dus-intors), dar sa evitam portiunea de drum Lacu Rosu-Gheorghieni, pe care o stiam bombardata...pe traseul ales de noi drumul a fost foarte bun, cu 2 exceptii: Bacau-Onesti, care a inceput deja sa se strice, are cratere si denivelari si o portiune de cativa km inainte de Harman-Brasov, la fel, cu gropi
spre Sighisoara venind dinspre Tg. Secuiesc va recomand sa folositi DJ112 (prin Bod), e foarte bun asfaltul si evitati intrarea in Brasov
in rest, drum foarte bun cu o nota de 10 pentru portiunea Brasov-Sighisoara: peisaje superbe si asfalt extraordinar de bun