Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Un mondeo indragit!

26 Noi 2011, 23:08

Mi s-a rupt oglinda retrovizoare din interior!
Vreau sa imi cumpar una noua, dar nu stiu cum s-o dau jos pe aia veche si cum s-o lipesc pe aia noua! Aveti vreo idee?

27 Noi 2011, 08:26

da avem :) . mergi la un centru de montaje parbrize si o rezolva imediat. am avut si eu problema asta si am dat 10 ron sa o lipesc inapoi. la mine cazuse oglinda nu sa rupt, dar daca ai una noua cred ca e la fel de simplu.

27 Noi 2011, 16:59

S-a rupt nu s-a dezlipit. Pana cumpar una noua, mi-am pus una pe ventuza!

22 Dec 2011, 16:30

Am schimbat bucsile de la bascule, bucsile de la barile stabilizatoare si pivotii!

Am intalnit o mare problema cu bucsile de la bascula!
Sunt 2 marimi diferite la orice mondeo 1.

Insa eu am intalnit inca o problema: cred ca fostul proprietar a schimbat o bascula, dar sigur de la alt mondeo ptr ca o bucsa era diferita! Deci eu am avut 3 marimi de bucsi la 2 bascule, ciudat! dar am rezolvat intr-un final!

30 Dec 2011, 19:40

Masina e gata sa intre in noul an cu o instalatie xenon de 6000k
Am montat-o singur, m-am chinuit putin dar am reusit! o sa revin cu poza

02 Ian 2012, 12:41

Doua filmulete:

http://www.youtube.com/watch?v=Iu2gBS6f ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=0PAVXPGt ... =endscreen

03 Ian 2012, 10:45

felicitari heaton =D> =D> =D>

03 Ian 2012, 13:37

suna foarte bine
sa te bucuri de ea in cat mai multe drumetii fara surprize

03 Ian 2012, 23:35

Multumesc!

Azi am anulat lampa din portbagaj si am tras o banda de leduri, ideea luata de la Bobby :D doar ca la mine a fost putin mai complicat! Am pus banda cu leduri exact pe tavita de la hayon si a trebuit sa maschez cablurile

04 Ian 2012, 19:25

asteptam si ceva poze. nu incurca cand manevrezi tavita aceia?

04 Ian 2012, 20:55

Nu are cu ce sa ma incurce decat daca e sa dau tavita jos, dar nu am dat-o niciodata! am sa fac poze si am sa le postez!

04 Ian 2012, 21:48

E un mod foarte interesant si de bun-gust sunt convins. Daca esti smecher, pe viitor cred ca poti adapta o mufa cu socket pt. ele, daca dai jos tavita sa nu trebuiasca sa rupi firele.

Nu de alta, dar eu de multe ori am dat-o jos, cand am incarcat masina cu tot felul de scule sau bagaje.

04 Ian 2012, 21:54

Buna ideea cu mufa! Am s-o aplic cat de repede pot!

Pana atunci incerc o combinatie cu jantele astea, sper sa le iau!
FiÅŸiere ataÅŸate
jante.jpg

05 Ian 2012, 09:54

jantele sunt f frumoase, speram sa reusesti achizitia lor (au si capacele de acopera prezoanele? daca nu le au negociaza puternic pentru ca vor costa ceva capacele alea). pentru banda cu leduri ai nevoie de o mica chestie ca sa o poti muta fara sa afectezi ceva. este un adaptor cum vezi in poza asta.
FiÅŸiere ataÅŸate
ABCD0011.JPG

05 Ian 2012, 12:30

Banuiesc ca se face in doua bucati piesa aia nu?

05 Ian 2012, 14:11

arcul respectiv ii permite sa se potriveasca perfect in diverse tipuri de socluri, cum sunt cele de la plafoniera, portbagaj... firele de la banda le bagi sub capacelele metalice si gata. practic este un adaptor care inlocuieste becul tau din portbagaj ca sa nu faci improvizatii

06 Ian 2012, 21:38

sal heaton, ce toba ai pus pe masina, si cat tea costat? si eu sunt tentat de niste tobe, de mult ma bate gandul sami iau 2 buc carub cu silencerhttp://www.4tuning.ro/images/tobe-finale-sport-japan/tobe-finale-sport-japan-c0ac249124f8b7603-0-0-0-0-0.jpg

07 Ian 2012, 10:17

Salut balu, imi pare bine!

Toba este exact ca cea din poza, doar ca e albastra!
Pe toba am dat parca 150 lei si 150 lei la mecanic.
Mi-am refacut traseul de tevi, am scos toba intermediara si am pus teava!

Eu iti recomand daca pui toba sa porti silencer :(
De 2 ori m-a oprit garcea ptr toba si m-au facut sa imi pun silencerul

14 Ian 2012, 13:33

Acum am ajuns si eu acasa..am fost sa vad jantele!
Din pacate, ca dor traim in Romania, in poza jantele super ok in realitate....nu prea!
Am probat jantele si a ramas sa ne mai auzim la telefon!
Jantele erau pe 14" de pe un audi 100cc din '86 ....:| ...sunt cele spitate fara cauciuc

M-am oprit la un prieten care lucreaza la un service si recent si-a luat un focus si vrea sa dea jantele pe 15" originale Ford cu tot cu capacele alea ...mi-a facut o oferta cam greu de refuzat si a ramas sa ii dau un raspuns zilele astea! Astept o parere si de la voi! Jantele pe 15" ii schimba aspectul total la masina....da foarte bine!

Atasez si pozele cu banda cu leduri de pe tavita de la hayon!

http://imageshack.us/g/836/dscn0893d.jpg/

14 Ian 2012, 15:50

Heaton, uite sfatul meu: asteapta pana gasesti un set de 16, nu o sa-ti para rau :D. Parerea mea e ca oricum ai jante originale de Ford, nici alea de focus nu sunt prea grozave ca aspect, si designul ala drept stil edge nu prea potriveste cu caroseria de mondeo.

Dar daca esti super convins ca le vrei, nu sunt o alegere rea. Insa sa le iei numai ca le-ai gasit, daca vrei ceva special pe mondy, neaparat de 16. Intre 14 si 15 nu se vede diferenta, mai ales la modelul ala.

14 Ian 2012, 15:58

Nu am spus clar ca le iau :D a ramas sa ma gandesc! Daia am si postat aici sa primesc cateva sfaturi! :D

14 Ian 2012, 18:15

Da' la ce pret le da, daca nu sunt prea indiscret :)) ?

15 Ian 2012, 07:48

cum spune si todhiere cele de focus nu dau prea bine pe mondeo

15 Ian 2012, 12:23

Cele spitate erau la 300 lei
Iar cele de pe focus pe 15" 500 lei

16 Ian 2012, 08:46

Alea in spite merita mai mult, sunt si mai aratoase. Cele de focus nu mi se par asa grozave. Oricum decizia e a ta, si conteaza tie sa iti placa.

16 Ian 2012, 11:55

Sunt mai frumoase alea spitate dar sunt pe 14" .....mai bine mai astept si iau ceva pe 15" sau 16"

22 Ian 2012, 23:46

Leduri SMD la ceasuri si aeroterma!
Cateva poze: http://imageshack.us/g/638/dscn0975p.jpg/
Bobby ai si cateva poze promise de mine :D in a 4a poza se vede pur si implu cu scot ceasurile fara probleme nu ma retine niciun cablu cum e la tine

Un sfat ptr cei care isi pune leduri la ceasuri! Cand le terminati de pus lasati cateva zile doar ceasul pus fara masca neagra sa vedeti daca face vreun led figuri! Intr-o saptamana, nu exagerez, dar cred ca am dat ceasurile jos de vreo 10 ori ca nu faceau contact bine piciorusele cu soclu

23 Ian 2012, 08:41

nu inteleg ce se intampla cu pedala de acceleratie. nu se potriveste protectia de aluminiu? si nu imi dau seama prea bine din poza aia cu ceasuriele, eu am cablu pentru vitezometru si nu stiu cum poate fi scos din ceas, dar cred ca la tine este electronic.

23 Ian 2012, 15:58

La pedala de acceleratie nu se potriveste :(

La mine e electronic

25 Ian 2012, 23:41

altii in casa la tv, altii la un vin fiert si altii in: -> http://www.youtube.com/watch?v=rqe3f8gy ... e=youtu.be
Răspunde