Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: RS mkII

07 Apr 2016, 11:06

Iulian, sunt putin curios ... am vazut RS-ul tau la Vanzare pe Autovit.ro si era cu descriere de putere stock.
Te-ai hotarat sa iei FF RS mk3?

08 Apr 2016, 00:18

Nu l-am pus eu acolo, ci cei de la ford Ploiesti (i-am rugat pe ei sa ma ajute sa-l vind daca vor avans pentru rs-ul asta nou, iar daca nu-l vind ramin cu asta ca n-are nici o buba). Bineinteles ca nu e stoc.
Softul il pot inlocui cu cel original de 305 cp, insa evacuarea completa , intercoolerul si filtrul de aer le las oricum pe masina . Acum masina e undeva la 400+ cp la motor.
Parerea mea e ca nu se pot folosi nici cei 400 de caluti in curbe, astia sint buni doar de la 200-220 in sus, pentru reprize, insa nu asta e rostul acestei masini, zic eu.
Azi l-am luat de la ei c-a venit caldura si ma manica talpa. In w/e 15-17 04 il duc inapoi pentru ziua portilor deschise la ford. Daca e cineva interesat il poate vedea acolo.
Eu n-am sa fiu acolo deoarece sint la intrunirea volvo-saab.
PS. Azi i-am facut si plinul ca era saracul uscat. Am reusit in 35-40 km sa-i aduc consumul mediu sub 40l/100 ca a fost prima intilnire cu el anul asta...

08 Apr 2016, 01:52

Daca tot e cu mancat de talpa, noi facem un TrackDay pe Prejmer.Bv, circuit unde ne strangem mai multe masini. Ar fi interesant sa vedem cum sta Rs-ul pe circuit fata de Megane Rs, Clio Rs, S3 si alte masini care vor veni :) Detalii pe FB lui Mircea care este deja pe grup.

08 Apr 2016, 21:46

Interesat ! Masini foarte bune ! Dar e circuit de cart...Nu era mai bine la Adincata ?
Pe acest circuit conteaza cite g-uri scoti. Nu conteaza puterea, conteaza sa fii usor, sa ai gume excelente si suspensii adecvate. Si "mina"... :)
Da-mi si mie un link catre Mihai. Nu-l cunosc, nu stiu cine e....

10 Apr 2016, 10:43

Adancata este un circuit mare, care se preteaza pentru avansati, unde diferentele dintre masini isi spun cuvantul. Pe Prejmer, care este un circuit mult mai mic, se pune accent pe valoarea soferului nu neaparat pe masini. Aici intervine partea frumoasa, la prima editie a Cupei Prejmer, din data de 13.03, a fost bataie mare ca in F1. Exemplu este cat se poate de clar... 1) Clio Rs(200cp) 2:29:43, Opel Speedster Turbo(370cp) 2:29:75, Megane Rs (225 cp) 2:29:89, Mazda Rx8-Radu_andry (192cp) (2:30:78), Peugeot 206 GTI pregatit de coasta (2:31:96), Bmw E46 320 (136cp) 2:33:04. la clasa amatori iar la profi 2:22 (Matei pilot de coasta cu 328i). Deci este bataie mare iar masinile desi sunt foarte diferite scot cam acelasi timp. Eu zic ca este adevarata provocare sa vedem de data asta cum sta RS-ul fata de alte masini, acum am ridicat mult stacheta, vorbim de un Audi S3, Corsa B cu motor 2.0 aspirat 150 cp, Clio Rs pe slickuri + campionii de la regionale (Bucovat&Hasdat). O sa fie multi piloti tari, cu masini tari. Duminica, 17.04. :D

Acceptati provocarea ? :)))

Detalii le puteti lua de la Mircea, baiatul dvs care este inscris pe grupul de FB al evenimentului.

10 Apr 2016, 21:29

As accepta-o, insa pe 15-17 e intilnirea volvo-saab la Slobozia. Daca plec de acolo in timp util poate vin si eu. Insa mi-e greu sa promit.
La ce ora ma pot prezenta ( cel mai tirziu) ca sa pot participa ?

11 Apr 2016, 00:04

Programul este urmatorul pentru 17.04.

-8-10 (antrenamente libere)
-10-14 (antrenamente cronometrate)
-14-18 (manse de concurs)

Preferabil la ora 14 cand incepe distractia :D

18 Mai 2016, 19:29

cand se prevede urmatoarea intalnire la Prejmer? ma bag cu Scionul! Cred ca 160 cp sunt suficienti sa bat timpul scos cu rx ul!
Răspunde