Acum daca persoana respectiva ne monitorizeaza atent ii sugerez sa ne asculte aici
Transatlantis Constanta spune ce ai pe sufletIdeal ar fi fost ca cineva de la Transatlantis sa deschida acest topic dar uite ca ma sacrific eu in speranta ca nu vom scrie doar noi fordisti.
Sper ca din problemele ce se vor discuta acolo sa cistigam toti, Transatlantis bani si clienti multumiti iar noi incredere in lucrarile facute de ei, un timp mai scurt petrecut pe acolo si cel mai important intrari cit mai rare in service.
Astazi mi s-a intimplat o chestie ciudata.
Pe la ora 16.30 eram la PteromV ul de linga Pescarie sa spal ambele masini pentru ca da noi ne spalam in grup

cind tir telefonu`.
Un tip Munteanu ...(scuze nu ti-am retinut si prenumele) de la Transatlantis.
Am crezut ca am cistigat la tombola noul Kuga sau cum am mai sugerat datorita crizei financiare mi se ofera a 3 masina gratuit dar m-am inselat

.
Reprezentantul Transatlantis cu o functie americaneasca in fine este este responsabilul cu, calitatea si imbunatatirea relatiie cu, clientii.
Scopul apelului `am citit pe forum stiti noi monitarizam atent acest forum (cred ca am scris pe la inceputul anului asta) [/color] faptul ca ati spus ca a trebui sa cumparati suc de la Billa cind ati schimbat distributia noi oferind clientilor doar apa de la dozator si am sunat sa va informez ca recent am dotat sala de asteptatre si cu dozatoare de suc`.
Initiativa este laudabila dar..........
Dupa ce am depasit amabilitatile am trecut la lucruri mai serioase in comparatie cu montarea unui dozator cu bauturi carbogazoase care sincer nu prea sint sanatoase

.
I-am spus ca mai multi membri din Constanta ai forumului sint nemultumiti de faptul ca nu au fost acceptati cu piesele lor in service si am subliniat piese originale Ford cu care se lucreaza si in service parca am discutat asta si la ultima intilnire de Sambata.
Am fost luat din pacate prin invaluire ca stiti pentru ca am avut clienti ce au adus piese cu o provenienta dubioasa `gen Coreea` nu prea sintem dispusi sa acceptam piesele clientului dar nu am avut un raspuns ferm si discutia a fost scurtata cu traditionalul Sarbatori Fericite multam fain dar cam devreme.
Din pacate probabil si din cauza faptului ca nu are o putere de decizie mai mare in companie nu a putut da un raspuns ferm de genul da domle` daca vine clientul cu piese Motorcraft ii facem lucrarea ii dam garantie doar pe lucrare el avind de la comerciant garantia pentru piese.
A doua mare problema timpii foarte mari de check in si check out care sint la Transatlantis, este anormal ca pentru o operatie ce dureaza 30 de minute clientul sa mai astepte inca 60 pentru a pleca cu masina acasa.
Am venit si cu o solutie iar anul viitor voi testa daca a fost sau nu aplicata, acum rugati-va sa ramin fara aditivul DPF
Asadar un telefon care in mod normal trebuia sa se incheie cu o incredere mai mare din partea clientului pentru `reparatorului Ford` cum am vazut prin oras reclama la Autoklass s-a terminat in coada de peste.
Acest telefon ca de altfel si alte actiuni ale celor de la Transatlantis arata ca in Constanta concurenta le sufla in ceafa Autoklass si Tiriac stau la cotitura si cine oare cistiga din asta ? evident ca noi.
Din pacate acum noii veniti stau mai prost dar pe viitor nu se stie in plus se preconizeaza ca in viitor sa fie mai multe service uri autorizate Ford in oras asta daca intre timp nu se desfinteaza Fordu`.
Club Ford ConstantaDaca doresti sa fii anuntat printr-un Mesaj Privat cand se discuta sau cand s-a hotarat un nou eveniment in Constanta, inscrie-te
aici