Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
17 Iul 2014, 14:58
Ce s-a intamplat aici de se lasa cu avertismente si amenintari de ban?
Te cred ca iti place evacuarea, se aude si in video foarte fain.
28 Iul 2014, 17:55
mult mai frumos se aude live, imi e greu sa nu o fac sa "tipe"!
11 Noi 2014, 20:00
După aproape un an in posesia Mondeoului...ma declar profund mulțumit!Masina îmi satisface pe deplin "nebunia", in ciuda consumului, in ciuda prețului schimbului de ulei(6,5 l la un schimb...mai am puțin si fac 10.000km din momentul in care l-am schimbat, deci va urma un nou schimb!)..in ciuda faptului ca este mult mai mare ca si mașină de zi cu zi decât ce îmi trebuie!
De câteva zile îmi surâde ideea unui schimb cu un focus din 2007 2.0 benzina 145 cp. cabrio!(full, cu piele crem, Sony, climă,încălzire in scaune,etc.) Îmi este totuși teama sa renunț la mondeno pentru focus, nu am mai condus niciodată un focus de 2l încât sa stiu ce așteptări sa am de la mașină..îmi este puțin teama sa nu dau o mașină perfecta( din punctul meu de vedere) pe ceva ce nu cunosc..daca aveți sfaturi/ păreri, v-aș ruga sa mas ajutați!Stiu ca in final va fi decizia mea, dar am nevoie si de alte opinii!
13 Noi 2014, 10:57
Sa treci de la un 2.5T de 225CP, fie el pe o caroserie de Mondeo, la un 2.0 aspirat de 145 va fi o diferenta f mare in dinamica. Diferenta de consum nu va fi sesizabila, mai ales daca ai piciorul mai greu
Eu unul nu as face schimbul
13 Noi 2014, 12:14
Stiu cum este cu diferenta, am dat rx8 ul la schimb cu o Alfa Romeo GT selespeed(secventiala, padele pe volan, full piele, navi, linie audio Bose cu subwoofer din fabrica, pilot automat,etc) cu motor 2.0 JTS -165 cp...si este " pistol cu apa" in comparatie cu Mondeo!Consumul, insesizabil mai mare fata de Mondeo, de doua ori mai mic in comparatie cu rx8 ul! As face pasul spre Focus Cabrio datorita designului!- nu sunt foarte hotărât, încă mă gândesc serios!
13 Noi 2014, 16:23
Mondeo este, intr'adevar o masina banala ca design, insa nici Focus cabrio nu e vreun reper in materie
13 Noi 2014, 17:25
Banal mi se pare Passat ul ca design.. indiferent de generatie, dar asta e alta discutie!De mondeo si focus, lasa-mă sa cred ca nu sunt chiar banale!:)) La focus cred ca Pininfarina a făcut o treaba excelenta!Are identitate acel spate!
15 Noi 2014, 00:41
Noul Passat CC chiar mi se pare frumos, insa ai dreptate, fiecare cu gusturile lui
15 Noi 2014, 02:55
Clar!nu mă refeream la cc, o,masina reuaita, însă cu identitatea CLS ului!
04 Dec 2014, 16:46
Titanium S sau X care dintre ele era.
06 Dec 2014, 10:27
parca nu exista mondeo 4 st...
06 Dec 2014, 12:03
BRRRR.... A mea nu a vazut decat -3. De craciun daca vin acasa trebuie sa ii iau salopeta de iarna.
Vorbeam cu un vecin aici daca da domnul aici -36 face toti romanii fericiti. Ne alegem fiecare ce masina si ce apartament vrem ca astia mor cu totii
08 Dec 2014, 13:12
Asa este, nu exista denumirea de ST la Mondeo Mk4! Totusi, tinand cont de motor (identic cu cel de pe focus ST mk2 si mk2 facelift) mi-am permis sa ii spun "ST"
20 Dec 2014, 00:37
De cateva zile, pot spune ca sunt posesor de Focus (din nou)! De data aceasta un Ford Focus CC din 2009!Imi doream foarte mult varianta diesel de 2l, dar nu ma pot plange nici de motorizarea de 1.6l benzina de 101 cp, chiar daca masina este foarte grea(cca. 1500 kg)
Ca si dotari pot enumera Pilot automat, scaune incalzite, parbriz incalzit(nu stiu daca functioneaza) CD player Sony..as putea spune ca este versiunea de baza!
planuri de viitor:
* achizitionare jante Focus ST facelift (momentan am 5 buc. jante R18 Mondeo mk4, pe care le-as da oricand bucuros pe 4 de Focus ST, chiar si cu diferenta de bani);
*faruri OM xenon (cu tot ce implica aceste faruri);
*bara fata ST sau daca se poate fara prea multa bataie de cap bara fata de RS;
*kit arcuri -30 mm;
*folie 50% pe luneta si geamuri spate;
*Interior piele Focus CC(preferabil crem);
*montare clima in loc de AC-daca ma poate indruma cineva catre un topic despre asa ceva, unde sa pot afla tot ce implica aceasta modificare si daca este posibil-nu este un "must have" in lista mea);
*update de soft/modul care sa imi permita decapotarea din mers pana la 30 km/h.
Lista ar putea continua, dar nu cred ca sunt chestii importante

Ce mi am propus mai sus, este realizabil in timp si stiu ca dupa ce voi trage linie voi iesi mai scump decat daca as fi luat un Focus mai dotat, deci nu ma descurajati, stiu ca asa va fi!
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

Ultima oară modificat de
BogdanFSB pe 16 Mai 2015, 09:51, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat titlu
20 Dec 2014, 11:47
sa il stapanesti sanatos. puteai sa iei totusi unul mai dotat si cu motor mai mare (s-ar putea sa iti cam para rau mai tarziu dar tu stii mai bine ca doar ai avut toata gama de motorizari

). mai pune si tu poze cu el
20 Dec 2014, 12:25
Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!
Motorizarea e buna...doar sa nu te grabesti!

Apropo...de ce mi se pare ca are oglinzi de prefacelift? Si parca si scaunele sunt tot de prefacelift...asa arata tapiseria in poza!
20 Dec 2014, 13:01
Primele cu facelift nu au avut oglinzi de facelift.
21 Dec 2014, 09:38
Va multumesc pentru gandurile bune!Oglinzile nici nu stiam ca trebuie sa fie altfel, insa pot spune cu certitudine ca lucrul pe care l-am detestat la Hatchback-ul din 2010 erau oglinzile imense, care suierau la viteza mare.
Pana acum sunt incantat de masina, consumul cred ca este relativ decent( Mers prin Bucuresti , Pitesti Curtea de Arges si apoi un extraurban C de Ag-Buc-Bc,7,8%)Interiorul este identic cu cel al unui Focus Cc din 2010 2.0 TDCI (pe care mi-l doream mai mult,dar din pacate se infiltra apa inauntrul masinii si interiorul era mucegait..plus plansa de bord ea"aranjata" in sensul ca era parca pulverizat un material gen plastic negru lucios:| bara fata avariata si stopul stang spart-se gaseste greu in tara sau doar din afara!)
21 Dec 2014, 09:44
Motorul este exact gura de aer de care aveam nevoie, dupa 2.6 la mazda si 2.5T de la mondeo (Ma refer la taxe si impozita plus asigurari!)Focusul nu l-am luat sa alerg cu el, pentru asa ceva inca am o Alfa Romeo GT Bertone (Full, nu cred ca putea avea si altceva in momentul respectiv), destul de sport as putea spune! Eram disperat sa o dau pana sa imi iau CC ul, dar acum lucrurile s-au mai schimbat)
21 Dec 2014, 12:57
Salut,
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Ai vandut Mondeo-ul?
21 Dec 2014, 13:01
Salut!Multumesc mult!Nu l-am vandut, l-am dat la schimb!
21 Dec 2014, 17:00
Intrebare: Stie cineva daca imi vor intra jantele care le-am avut pe Mondeo (225/40 R18) pe Focus? ( imi fac griji pentru puntea spate, pe fata stiu sigur ca intra!)
21 Dec 2014, 18:58
intra sigur. am un prieten cu cc care a pus 235 (jante de rs500).

el a folosit si distantiere din cauza et-ului ciudat al jantelor de rs.
21 Dec 2014, 19:07
Multumesc Mihai!(M-am apucat sa "sap" pe net, pentru a vedea ce imi trebuie pentru transformarea AC ului in climatronic!- orice lista de piese/preturi/oferte este de mare ajutor!Este chestia care imi sta pe creier in momentul acesta si parca este incomplet interiorul fara climatronic).
21 Dec 2014, 21:03
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cu pletele in vant. Pune mai multe poze cu ea.
Un Focus CC facelift low si cu fata de ST. Asta trebuie sa o vad pentru ca sigur va arata foarte bine.

Si eu eram interesat mai demult de conversia A/C - clima insa am ajuns la concluzia ca nu merita efortul dar pot fi subiectiv deoarece nu sunt un mare fan al climatronicului.
Erau cateva topic-uri mai vechi pe aceasta tema in sectiunile dedicate Fiesta si Mondeo (
https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=66&t=11522).
21 Dec 2014, 21:17
Multumesc Dan!Deja mi-au venit in ajutor cativa colegi, cu informatii foarte utile in ceea ce priveste montajul climatronicului!Nu imi este frica sa desfac bordul, astept momentul oportun si asta presupune sa ma documentez foarte bine!
Cat despre CC low si fata de ST, sper sa imi iasa!Am vazut niste poze cu un CC cu fata de RS, facut ca la carte, arata genial!
21 Dec 2014, 21:22
Parerea mea e ca fata de RS trebuie sa ramana pe RS. Insa e doar parerea mea.
21 Dec 2014, 21:32
De acord cu tine, insa, maine, cand ies de la serviciu, voi adauga cateva poze, si promit sa adaug si poza despre care vorbeam!(Ca si look arata impresionant fata de RS in combinatie cu spatele masiv al CC-ului!)
21 Dec 2014, 22:25
$1 scrie:$2ultumesc Mihai!(M-am apucat sa "sap" pe net, pentru a vedea ce imi trebuie pentru transformarea AC ului in climatronic!- orice lista de piese/preturi/oferte este de mare ajutor!Este chestia care imi sta pe creier in momentul acesta si parca este incomplet interiorul fara climatronic).
Nu trebuie sa sapi prea mult. Doar sa cauti pe forum bine si o sa gasesti un coleg din Constanta care a facut transformarea si a explicat totul si pe forum. A postat si poze. Nu-mi aduc aminte acum cum se numeste, doar tin minte ca era din Constanta si parca avea un kombi argintiu. Daca-l gasesc o sa-ti postez un link aici.
Succes!