Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: New Focus Titanium 3usi Frozen White

13 Apr 2009, 16:21

si cupa a fost obtinuta pentru??!!

13 Apr 2009, 16:36

daca a pus cupa pe noua boxa, cred ca pt sunet... :-??
oricum trebuie tipat tare la el ca nu cred ca mai aude ceva cu difuzorul ala in spate :))

13 Apr 2009, 16:39

felicitari pt premiu :D masina arata super cu noul plafon

13 Apr 2009, 16:47

Arata mai bine cu emblema spate nevopsita. Felicitari pentru premiu.

13 Apr 2009, 16:48

Cupa a fost obtinuta la Spl grupa 12w-adica presiune sonora masurata in decibeli ;)

13 Apr 2009, 17:42

Adica ceva in genu' "Bah, da cupa ca-ti sparg urechile! ". Felicitari! :) :D/ Masinuta ta arata si se aude excelent.

13 Apr 2009, 17:51

Vechiul sistem pe care il stiai l am schimbat acum 2 saptamani.E alt sistem,mult mai potent :P.La partea audio mai urmeaza insonorizare,procesor de sunet si sa rezolv problema curentului insuficient

13 Apr 2009, 17:56

Maiculita da ce poate sa scoata nene boxa ai ? adica sunt atatia care umbla cu 2 3 boxe in porbagaj ,mai ales daca te duci la o competitie . Si pusa pe un casetofon stoc .... Oricum bravo tie ! Banuiesc ca casetofonu sony are iesire separata pentru subwoofer sau lai legat cu boxele spate pe aceiasi statie ?

13 Apr 2009, 17:59

AAAA si am si eu o intrebare , care e ideea cu insonorizarea ? care e rolul ei cu adevarat? am eu ceva idei dar totusi am dubi

13 Apr 2009, 18:26

Playerul stoc nu are iesire pt sub-folosesc un adaptor de semnal hi-low.
Rezultatele au fost:137,7db pe sinus si 140,5db pe muzica.
Insonorizarea are rolul de a "pastra" decibelii care se pierd prin tabla,etc.Intr-un fel respinge unda muzicala.E cam acelasi principiu cu izolatia termica.

13 Apr 2009, 18:41

Dar asta inseamna ca daca vrei sa te ami dai si mare sa cam terminat ca din cauza izolatiei nu se mai aude la fel . Adaptoru hi low este legat la casetofon ? adica daca vreu si eu sa imi pun statie pe casetofonu stoc inseaman ca trebuie sa mai trag fire de la statie la boxele spate sau cu adaptoru asta face legaturile direct la casetofon si nu trebuie sa mai dezmenbrezi tabliere de la usi ca sa mai tragi nustiu ce fir din statie catre boxele spate

14 Apr 2009, 08:54

Ideea e sa ascult muzica pentru mine in masina,nu sa dau muzica tare la semafor sa impresionez fetili :)) Dar oricum se aude si in afara masinii cat de cat.
Adaptorul eu l-am legat in spatele casetofonului,nu mai stiu exact la ce fire.Daca te intereseaza am subwooferul perfect pentru ascultat muzica si nu numai duduiala :P

14 Apr 2009, 09:19

abia acum am vazut pozele cu plafonul...arata super ;) .

14 Apr 2009, 10:56

Masina arata din ce in ce mai spectaculos. Felicitari =D>

14 Apr 2009, 14:28

o mica sugestie in ceea ce priveste plafonul...de ce nu faci si o parte din eleron negru(este delimitata zona prin desenul lui) si haionul(langa eleron).
FiÅŸiere ataÅŸate
propunere.JPG

14 Apr 2009, 18:16

$1 scrie:$2deea e sa ascult muzica pentru mine in masina,nu sa dau muzica tare la semafor sa impresionez fetili :)) Dar oricum se aude si in afara masinii cat de cat.
Adaptorul eu l-am legat in spatele casetofonului,nu mai stiu exact la ce fire.Daca te intereseaza am subwooferul perfect pentru ascultat muzica si nu numai duduiala :P

Aha deci nu este necesar sa tragi alte fire si la boxele spate . Oricum tot se trag fire de la baterie la statie separat ,nu? si statia este pe 4 canale ?

14 Apr 2009, 18:42

Cablu de la bateria la statie trebuie neaparat tras.Statia depinde pentru ce vrei sa o folosesti.eu am o statie monobloc.
Ai grija ce kit de cabluri alegi,sa nu fie subdimensionat.
Zero,m-am gandit si eu la varianta asta,dar oricum as vrea sa schimb eleronul :P

14 Apr 2009, 19:02

Da stiu ca trebuie cablu calumea, am pe cealalta masina statie si subwoofer dar nu ma pricep si la modificari dastea cand casetofonu nu are iesire de subwoofer . Deci boxele spate nu trec si ele prins statie. Ma cam bate gandu sa imi pun si eu dar mie doar de spatiu pe care il ocupa si nu stiu daca intai sa imi iau dvdu si apoi statia sau sa imi iau statia sa o pun pe casetofonu stoc si apoi sa o pun pe celalalt casetofon (dvd)

14 Apr 2009, 19:04

Asta e strict alegerea ta :P

14 Apr 2009, 19:07

mda. Mersi de ajutor oricum !

14 Apr 2009, 22:49

Un om fericit :P
FiÅŸiere ataÅŸate
4Tuning Aprilie 09 1059_hf.jpg

16 Apr 2009, 14:11

Am vorbit la importatorul Oz si Ultraleggera Race White 5x108 17' nu se gasesc(nu se fabrica ceva de genu).Daca aveti sugestii pentru alte modele de jante albe,astept cu mare drag :P

16 Apr 2009, 14:50

Care o sa fie soarta jantelor pe care le ai in prezent?

M-ar interesa - daca te gandesti sa le vinzi.... :)

P.S. legat de jantele OZ, daca iti place modelul ala anume, cred ca nu e o problema sa il cumperi asa cum este si sa il vopsesti...

bafta!

16 Apr 2009, 16:02

daca tot vrei OZ, stiu ca au un model anniversary si pe alb

http://www.ozracing.com/at-team/wheels/ ... versary/en

16 Apr 2009, 18:16

uite un model asemanator cu ultraleggera daca te uiti noaptea cu ochelari de soare, insa e ceva frumusel si un model interesant chiar daca e alt stil
FiÅŸiere ataÅŸate
bild3.jpg
Bild2.jpg

16 Apr 2009, 18:34

Ai idee ce marca/model sunt cele din a 2 a poza??:D
Oz anniverasry pe alb sunt mult prea spitate :P

16 Apr 2009, 22:29

ceva asemanator doar ca spitele sunt putin mai rotunjite. nu am gasit imagine mare cu ele albe, dar poti cauta pe google.
http://www.rimstock.co.uk/downloads/equinox.jpg

sau http://www.lkperformancestyling.co.uk/i ... _white.jpg

de oz anniversary am zis doar pt ca ziceai ca vrei oz. modelul nu se potriveste pe focus

16 Apr 2009, 23:38

cele din a doua poza sunt Work Euroline 19x8,5J fata si spate 19x9,5 cu cauciucuri de 225/35 R 19 sa fie informatia completa :D .

17 Apr 2009, 08:59

:)) acum sa te vad. cu roti de 19" cum o trage? :-"

17 Apr 2009, 09:20

se duc drq toate upgrade-urile daca ii pui de 19" :)) ...iti recomand de 17"
Răspunde