arcurile sport nu le mai am pe masina, in momentul asta este suspensia originala pe masina. La vremea cand le-am cumparat, au fost in jur de 600-650ron de la axevo, marca FK Automotive.
@mKv sa stii ca nu suna pueril deloc, initial design-ul lor m-a atras si pe mine, fiind un incepator in ale cauciucurilor. Dupa aceea am inceput sa citesc despre ele si despre cauciucuri in general si mi-am facut o idee. Prin 2007-2008 cand am citit prima oara despre ele nu prea erau pe piata la noi si preturile erau prea mari 800-900ron/buc si m-am lasat pagubas. Cand mi-am luat masina noua m-am uitat pe ebay si la 500ron/buc nu am rezistat tentatiei

Azi m-a oprit si politia..imi cere autorizatia pentru folii, i-o dau..si imi zice: pai si geamurile laterale fata? ii arat unde scrie si pentru alea(e foaie separata), si zice sceptic:..de la departare parca erau mai inchise..iar ridicati geamul(pana sa ajunga la masina il lasasem la maxim jos bineinteles

). Dupa ce ii ridic eu geamul zice: mdaa..trebuiau sa fie putin mai deschise da hai..data viitoare sa va puneti si centurile si imi da actele

asa sa te tot opreasca politia