de morodor » 13 Sep 2011, 08:44
@bigballz ,
Nu te supara , dar chiar nu observi ca aici se discuta despre altceva ? Ti-am raspuns prin MP dupa prima ta postare si ti-am explicat ca se vinde BARA COMPLETA la 100 de Ron . Este chiar asa de greu sa citesti mesajele private ?
Pe topicul asta nu vand nimic si te rog ca pe viitor , discutiile legate de vanzari , sa le purtam prin mesaje private .
Multumesc pentru intelegere .
@Dany
Am stat aseara 10 - 15 min la calculator sa pun cateva poze , apoi am plecat la masina sa montez restul bordului si am terminat pe la 2 noaptea ...
In afara de problemele pe care le stii , adica lumina la butoane aprinsa permanent si inversarea fluxului de aer (cand dau aer la piept vine pe la picioare si invers ) , nu au aparut alte probleme . Am inversat mufele la clapetele de jos cu cele de sus si mai rau am facut , pentru ca venea aer numai pe la picioare , indiferent pe ce buton apasam , inclusiv pe degivrare parbriz.
Acum mufele sunt pe pozitia initiala si singura modificare pe care am facut-o a fost sa leg cablul de la iluminare butoane , de alt cablu care venea tot in mufa mica de la climatizarea veche si acum s-a rezolvat ... se aprind butoanele numai cand pun pozitia .
Azi o sa incerc sa-i fac o diagnoza , sa vad daca sunt erori si saptamana viitoare o sa pun un alt bloc de comanda (de la un Focus facelift) sa vad daca apar diferente .
O sa fac si poze cu bordul montat , dar mai am cateva retusuri de facut :de prins un cablaj in spatele la bord , sa montez torpedoul , sa refac instalatia electrica pentru scaunele incalzite si am terminat treaba la masina !
@Paul \
Multumesc pentru incurajari !
Istoria Focusului meu ... tot ce am facut si vreau sa fac la masina :