de radu_andry90 » 06 Ian 2015, 21:46
Din pacate, revin cu o problema destul de urata!-voi incerca sa o spun pe scurt!
Am plecat duminica din Curtea de Arges, am trecut prin Bucuresti si am ajuns in Bacau~ 450 km! Ieri dimineata, ducandu-ma la lucru,am scos masina din parcare, un zgomot groaznic, cu o vibratie atat pe verticala cat si pe orizontala, dupa care masina a mers normal!(nu a avut deloc simptome ca ar ceda ceva pana ieri!) Astazi, in drumul spre apartament de la serviciu, acceasi chestie, doar ca mai rau!(La accelerari..cum bagam piciorul, cum troncanea..un sunet cu vibratii puternice pe care nu il mai auzisem vreodata!)Am rasfoit putin pe internet..si ce era mai rau, am sperat sa nu fie!Nu am dat in gropi deloc..doar cand am ajuns in Bacau, duminica seara, am intrat mai tare intr-un giratoriu si la 30m am parcat masina, fara sa mi se para ceva in neregula!La service abia am ajuns, cu masina pe avarii, a fost groaznic si de-a dreptul rusinos! Ridicata pe elevator, a dat cauciucul dinspre interior de la planetara stanga, planetara fiind scoasa din tripod..!(cu nu stiu ce bucati metalice sparte pe acolo, care mai mici, care mai mari!)
Ceea ce m-a intrigat cel mai rau a fost faptul ca dupa ce a dat respectivul mecanic bratul jos, si a rearanjat planetara, aceasta parca era mai scurta decat ar fi trebuit sa fie!-Sa fi fost schimbata anterior si din aceasta cauza, chiar si fara sa fortez masina sa fi iesit asa usor?Daca nu foloseam masina exemplar pana sa o patesc, mi as fi pus si alte intrebari, dar asa..?)
Intrebare:se potriveste o planetara de la focus cu alt tip de caroserie si aceeasi motorizare?
As ruga un moderator, in cazul in care se poate sa copieze acest mesaj si in alta sectiune daca sunt mai multe discutii cu o problema asemanatoare! Multumesc!
ST videos