Salut Radu si bine ai revenit in gasca ST!

Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum. Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta prin locuri frumoase!
ST-ul meu e bine, i-am montat suspensia Bilstein B12, i-am facut revizia, i-am inlocuit racitorul de ulei cu cel de RS care este mai mare, am inlocuit compresorul de A/C si filtrul uscator, farurile (originale Ford, cele vechi erau matuite) si cam atat cred.
Mai am de montat intercoolerul, kitul de inductie sport de la Dreamscience, i-am luat niste grile pentru capota de pe ebay, similare cu cele de RS, doar ca trebuie taiata capota (am preluat ideea de la astia din Anglia care fac la fel). Deci mai am de mesterit la ea.
I-am mai cumparat niste suruburi ARP pentru chiulasa intrucat intentionam anul viitor sa desfac motorul si sa montez pistoane si biele forjate. Insa cred ca o sa ma limitez doar la soft o perioada deoarece directionez banii spre un loc caldut pe care sa il numesc acasa. Desi cu ROBOR-ul asta si instabilitatea din piata, te pomenesti ca ma razgandesc
Cum e masinuta ta, totul in regula la ea? Daca ai nevoie de sfaturi sau pareri, poti sa imi spui si pe privat, incerc sa te ajut cu ce stiu
Sa iti traiasca flacaul, e clar ca trebuie sa pastrezi ST-ul ca vad ca se inteleg bine deja. Maine poimaine iti cere cheile