Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

16 Ian 2007, 14:16

Va fi ca un lac, plin de broscute! :icon_mrgreen:
(ochioase, verzi, iar la asfaltul din capitala chiar sar la viteza mai mare :icon_lol: )

16 Ian 2007, 16:41

Mai, eu credeam ca ai bagat libelula la hibernare... n-ai mai scris de mult aici.

16 Ian 2007, 18:52

am zis sa nu va stric buna impresie despre sofatu' meu =))
oricum, azi a fost o zi minunata cu toate zuzele acelea prin preajma :D

21 Feb 2007, 21:26

are si zuzi o nelamurire. cutia de viteze face ca toate visele urate cand stai pe loc si misti nitel de schimbator? sau numa eu aud pasarele si insectutze?

21 Feb 2007, 21:32

Apesi sau nu pe ambreiaj cind te joci cu schimbatorul? Daca e NU, are si libelula ta dreptul sa faca galagie :)

21 Feb 2007, 21:54

nu apas. de fapt, nici nu mergea motoru' azi cand ma jucam. si facea urat. si eu creca e vina lu' asgard :D

22 Feb 2007, 08:20

Cu motorul oprit, adica la rece se aud zgomote la cutie... normale....

PS: la mine scartzie putin din shufe.... m-am obisnuit....

23 Mar 2007, 21:27

deci nimic nou de raportat, sunt la fel de indragostita de zuzi ca-n prima zi. mai ales cand e curatica, draga de ea. da' am zis ca n-am mai scris demult p-aci :D
ah, ba da. w8. eu nu posa trec cu volumu' de 10, ca simt in talpa cum tremura. sunt foarte nefericita din cauza asta :(

24 Mar 2007, 20:58

zuza probabil ai sa ai si incidente cand iti ataca vacile masinutza...anyway...verde iau si eu urmatoarea...asortam cu ochii,haine,suport carti vizita,sacou si etc:)

frumoasa culoare .:P

24 Mar 2007, 22:12

mai, culmea, pana acum nu m-a atacat nici o vaca. sincer. m-a atacat un "taur" blond, da' l-am linistit rapid. so...eu nu ma plang :)

04 Mai 2007, 21:29

zuzi e trista. foonduletzul sau a suferit niste violentari asa violente, incat i-a smackuit si vopseaua :cry:
ce proceduri urmez, pls? :cry:

04 Mai 2007, 22:27

detalii cat de tare e stearsa sau botita
ai casco?

05 Mai 2007, 09:44

Detalii vizuale...adica niste poze.. :D

06 Mai 2007, 09:03

$1 scrie:$2uzi e trista. foonduletzul sau a suferit niste violentari asa violente, incat i-a smackuit si vopseaua :cry:
ce proceduri urmez, pls? :cry:

1. mers la politie pentru constatare; de acolo pleci cu un proces verbal, pe care este aplicata o stampila care zice ca poti repara masina (pasul asta trebuie facut imediat(cat mai repede))
2. sunat asiguratorul casco sau vazut pe site unde si cand au puncte de constatare
3. mers la constatare, la asigurari; de aici pleci cu un proces verbal care spune tot ce e stricat la zuzi si cum se va repara(reparatie/inlocuire)
4. te interesezi la asigurator cu ce service-uri ford are decontare directa
5. suni la service, faci programare, te duci cu toate hartiile la ei

-chiar daca agentul constatator iti sugereaza diverse service-uri, alege unul autorizat ford (o reprezentanta)
-daca e vina celuilalt si are rca, poti totusi repara pe casco-ul tau; avantaje: cei de la rca sunt mai zgarciti(dau mai repede "Reparatie" decat "inlocuire") si e posibil sa fie mai mutl de umblat si de asteptat dupa bani
-daca faci pe casco in loc de rca, intreaba-ti asiguratorul daca asta iti va afecta polita de asigurare(adica daca anul viitor beneficiezi de reducere sau nu); daca nu beneficiezi, poate ca ar trebui sa faci pe rca-ul vinovatului.

cam asta ar fi, pe moment. daca dai mai multe detalii(cum s-a intamplat, la cine esti asigurata etc), poate iti mai pot da idei

06 Mai 2007, 09:39

pun si eu o intrebare fara sa vreau sa polue topicul.
am reusit sa raman fara oglinda de la sofer(una noua completa costa 1,5 mil si eu nu am casco) am un prieten dispus sa mearga la politie cu mine sa zica ca la iesirea din parcare a acrosat oglinda cu masina lui . politaiul se uita DOAr la masina mea sau cauta urme si pe a lui? el ce amenda primeste?

06 Mai 2007, 10:20

Fiind vorba de o oglinda, se poate intampla ca la el sa nu fie nici o urma asa ca politistul chiar daca se va uita nu va zice nimic. Partea naspa este ca pentru ORICE accident, indiferent cat de minor este, se dau cel putin 3 puncte si asta o spun din sursa sigura.
Multa bafta!

ONTOPIC:
Las', Zuzo, ca se repara Zuzi. Spune-i sa nu mai fie trista, ci mai degraba sa se bucure de operatia estetica.

06 Mai 2007, 13:52

De fapt Smiley la partea cu casco in loc de rca se referea la reparatie pe casco cu regres pe rca (cam asta ar fi termenul-denumire), adica asiguratorul casco isi recupereaza ulterior banii de la soc. rca prin regres.
Daca e zgarietura minora pe bara, poti sa nici nu te mai obosesti sa o repari acum.

06 Mai 2007, 13:55

3puncte= cati ron?

06 Mai 2007, 15:25

@marius: 3 puncte din alea 15 maxim admisibile.

Pe mine m-a blocat o boamba (proasta) in parcare, m-am chinuit sa ies ferind masina ei, si am agatat alta... M-am ales cu o zgaraietura urata pe usa din spate. Cand am vazut asa, stiam ca tot mi-o iau. Asa ca am lasat urme si pe masina aleia ca macar sa-si piarda si aia ziua. Apoi am mers impreuna la politie. Urmarea: 3 puncte penalizare si 78 RON amenda pt mine (cica nu m-am asigurat cand am iesit din parcare si am provocat accidentul de circulatie). Acum ma inteleg f bine cu tipa aia :D (mi-a zis ca daca ma mai incomodez de masina ei sa o sun. A doua zi am sunat-o la 6 dimineata si am plecat la 8 :D ).

06 Mai 2007, 15:31

78 ron in 48 de ore?
ca oglinda cu totului tot e 1.5 milioane fara vopsea si sa stiu daca se merita

06 Mai 2007, 20:39

$1 scrie:$28 ron in 48 de ore?
ca oglinda cu totului tot e 1.5 milioane fara vopsea si sa stiu daca se merita

Eşti sigur că cei de la asigurări îţi acceptă astfel de reparaţii? Nu de alta, dar mi-am făcut recent CASCO la Allianz şi nici nu au vrut să discute fără franşiză de minim 100 de euro, mi-au zis că e obligatorie. Eu aş fi vrut fără nici un fel de franşiză (dar nici nu m-m interesat mai departe despre asta, fiindcă e al cincilea an şi m-am gândit că nu ar minţi un client aşa de vechi :P ).

06 Mai 2007, 20:54

da eu nu am casco
pe rca ul unui prieten

07 Mai 2007, 10:13

o sa-i fac poze, sa vedeti. casco am, sunt cuBCR asigurari, ca am leasingul la BCR. evident ca zilele astea n-am avut timp sa ma ocup (prietenii stiu de ce! :)), dar o sa rezolv cumva. teoretic, stiu cine m-a lovit, dar na...hotul neprins... :(

07 Mai 2007, 10:56

Nasol...
Dar nu au ramas urme pe ambele masini??? Daca s-a frecat cu vopseaua ar trebui sa se mai vada, cel putin pe masina ta...

07 Mai 2007, 11:11

NU te lasa, de ce sa o repari pe casco ??
Daca ai paguba anul viitor platesti mai mult daca nu, platesti mai putin, eu am scos polita cu 10% mai ieftin. :D ( tot BCR. )

07 Mai 2007, 22:13

mie mi-au facut reducere ca am platit-o integral numa ;(
anyway....am uitat sa fac poze, da' promit sa ma tin sa fac. si nu, nu se vede vopseaua aluilalt, numa a mea ca nu mai e :((

08 Mai 2007, 09:41

Inseamna ca se vede vopseaua ta pe masina lu nenea ala..asa ca tot e bine :lol: :lol:

09 Mai 2007, 18:15

sa fiu sincera? creca e o muiere! :(
la cratitaaaaaaaa :((

10 Mai 2007, 11:00

$1 scrie:$2nseamna ca se vede vopseaua ta pe masina lu nenea ala..asa ca tot e bine :lol: :lol:

Inseamna ca se vede vopseaua ta pe masina lu tanti aia..asa ca tot e bine :lol: :lol:

Mult mai bine nu? :roll: :lol:

16 Mai 2007, 11:28

pai nu, ca ori sunt eu chioara, ori a sters/polisat, ca la ea nu se vede nimic....
:(
Răspunde