Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
16 Iun 2009, 00:20
Ce ban va luati astia care ati divulgat secretul

Vad ca au si dat-o jos de unde era...
Eu astept noul topic pentru urari
16 Iun 2009, 02:08
Pana la un nou topic, continui aici. Acum am ajuns si eu acasa: da, mi-a fost greu sa ma dau jos din ea.
Masina eSTe o mica beSTie. Cu alte cuvinte, Foca a pus botul la ceva STeroizi. Si uite asa a devenit Focus ST. 5 usi, albastra, trapa si tot ce s-a mai scris pe aici (mai putin liniile albe care nu exista pe masina). Este masina care a fost de drive-test la BDT. Are aproape 36.000km, este din noiembrie 2006 (adica mai am un an si un pic de garantie).
Nu ma intrebati cat prinde, ca nu am incercat (nu am trecut de 180).
Nu ma intrebati cat consuma pentru ca inca nu ma intereseaza. Masina este de vis si e pacat sa strici o asemenea bucurie gandindu-te la consum.
A primit in seara asta si un mic cadou: instalatie xenon pe faruri.
Probabil ca unii se vor gandi ca masina va suferi modificari in viitorul apropiat, dar nu este asa. Am trecut de la 90 la 225cp si diferenta este enorma. O sa am nevoie de cateva luni, cel putin, pana am sa ma obisnuiesc cu masina si abia apoi incep sa ma gandesc la cresteri de putere.
Singura modificare ce o am in plan este cu privire la suspensie: ma gandesc sa-i schimb arcurile cu unele Eibach.
Nu am apucat sa-i fac poze si nici nu stiu cand o sa apuc zilele astea, desi abia astept. Masina a fost initial in leasing la o firma, iar acum o sa fie preluata de BDT Leasing. Ceea ce inseamna ca va veni un moment cand voi ramane cateva zile fara masina: cand se va schimba proprietarul si, implicit, masina va fi radiata.
Pana atunci, incerc sa ma bucur cat mai mult de masina. Primele impresii sunt greu de descris in cuvinte.
E tarziu acum si sunt la finalul unei zil foarte obositoare asa ca ma opresc aici. Peste cateva zile, sper, o sa am si cateva poze si mai multe impresii de impartasit!
Mersi pentru urari!
16 Iun 2009, 06:32
Bravo!
La ora aia te-ai dat jos din masina???
E de inteles...
16 Iun 2009, 09:01
Foarte frumoasa masina, am apucat sa o vad live ieri la CP

.
@Zvony: Ti-am zis sa nu o calci prea rau ca nu te mai poti ridica din scaun, de aia te-a prins 3 dimineata
16 Iun 2009, 09:07
Zvony tata, deja esti off topic...
Pregateste aparatul foto, ia-ti masinuta si creaza un nou nume si topic pentru ea...
16 Iun 2009, 10:56
Pai daca cea neagra era foca, asta de ce nu ar fi Balena?
16 Iun 2009, 10:59
sa o stapanesti sanatos, dar nu stiu daca sa te si felicit, ca m-ai pacalit si facut de ras
ca modificari suplimentare as recomanda si un carlig, da nu spui de ce.
16 Iun 2009, 17:12
Mari smecheri astia cu St-uri. Nu mai au timp de forum.
Glumeam.
Sa o stapanesti sanatos. Ai grija la curbe, pentru ca o sa inceapa sa iti placa prea mult.
16 Iun 2009, 18:05
Cer scuze, dar inca nu am apucat sa-i fac poze. Acum ma pregatesc sa ii mai ofer o spalare si apoi incerc o sesiune de poze. In felul asta, poate mai pe seara am cu ce sa deschid un nou topic, chiar daca in continuare masina va fi tot Foca... dar cu STeroizi, STimabililor!
17 Iun 2009, 09:44
STimabile, STam si aSTeptam iluSTratele cu ST-ul albaSTru!
ASTfel, insiST sa te STraduiesti sa poSTezi, conSTatand ca exiSTa deSTui useri inregiSTrati care manifeSTa aceaSTa dorinta.
STarea noaSTra de neliniSTe creSTe STiind deSTinatia: "peSTe STrada" de autoSTrada si sunt conSTient ca vom STa ca la dentiST, STiindu-ti STilul!
17 Iun 2009, 10:06
chiar ai stat un pic sa faci asta.
zvony, sari cu poze!
17 Iun 2009, 13:01
Gata! Am reusit sa adun cateva poze si le-am pus pe noul topic, adica aici:
viewtopic.php?f=15&t=34906Acolo sunt gata sa continuam cu discutia, iar topicul acesta sa ramana al Focii, asa cum a fost ea candva (fara STeroizi). Daca cineva identifica masina prin oras sau ii afla noul proprietar, este rugat sa dea de veste pe aici. Pentru discutii legate de noua Foca va astept pe topicul de mai sus.
19 Iun 2009, 18:06
zvony, ti-am gasit Foca... chiar aici pe forum
viewtopic.php?f=108&t=34947
12 Iun 2012, 15:49
Azi, intr-un moment de liniste, am luat acest topic si l-am recitit (initial cautam o fotografie a talonului, dar se pare ca nu am pus-o aici). Mi-am adus aminte de "inceputurile" mele pe forum si, mai ales, de "inceputurile" mele cu Ford.
Mi-am adus aminte de Foca, de plimbarile facute cu ea si de intalnirile din Bucuresti (si nu numai) la care venea.
Am inceput prin a cauta o poza si am incheiat prin a citi fiecare comentariu din acest topic.
Dar mai presus de tot vreau sa va multumesc tuturor! vreau sa va multumesc pentru toate paginile ce s-au scris aici, vreau sa va multumesc pentru aprecieri, pentru sugestii, pentru sfaturi, pentru comentarii si pentru cele peste 170 de voturi!
Va multumesc pentru un topic unde m-am simtit minunat!
12 Iun 2012, 15:54
deci, lacrimez
ii multumesc lui zvony, le multumesc celor care au scris in topic, ii multumesc lui henry ford
ma duc sa ascult niste Fuego, sa imi revin
13 Iun 2012, 07:40

fuego