Totul despre membri

Membru nou - New Mondeo

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Membru nou - New Mondeo

Mesajde alexandrusavu » 21 Mai 2008, 12:17

Sper să fie doar o coincidență între coma mașinii tale și revizie.
Nu de alta dar dacă ți-au bulit la romcar ceva pe la mașină, ai dreptul prin lege să-i strângi de gât :)
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Alen » 21 Mai 2008, 14:33

nu stiu de ce, dar recitind topicul, am asa o senzatie nasoala....poate e o prostie, dar...
fa-o si vinde-o :-/
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde axel114 » 21 Mai 2008, 19:09

mda, mi-a trecut prin minte...
m-au sunat astazi ca au facut-o...cica bateria era de vina...in fine...nu stiu de ce tipul care a spus asta n-a reusit sa se convinga nici pe el...am simtit ca nici el nu crede ce spune...in fine...am sa vad daca se mai repeta problemele...maine o iau de la ei
NEW MONDEO Sedan 1,8 TDCI 125 CP
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

GHINION

Mesajde axel114 » 23 Mai 2008, 21:22

Ieri am luat-o de la ei....merge bine...azi merg la o scoala de soferi careia ii construiesc pagina web sa iau banii pe site si sa preiau o noua comanda de modificare de la ei...las masina in curtea scolii si o eleva cu tot cu instructor rateaza o laterala evident fix in mine... 'tu'i mama masii... cred ca imi fac condica de prezenta aia de la casco pana la urma..
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Re: GHINION

Mesajde valiinves » 23 Mai 2008, 21:50

$1 scrie:$2eri am luat-o de la ei....merge bine...azi merg la o scoala de soferi careia ii construiesc pagina web sa iau banii pe site si sa preiau o noua comanda de modificare de la ei...las masina in curtea scolii si o eleva cu tot cu instructor rateaza o laterala evident fix in mine... 'tu'i mama masii... cred ca imi fac condica de prezenta aia de la casco pana la urma..

Si nu l-ai impuscat pe nici unu??
La cat era de mare nu au vazut-o?
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde Ludicass » 23 Mai 2008, 22:17

Axel.. ai grija cu casco! Mergi pe RCA-ul vinovatului si nu abuza de casco. O clienta a mea, cam neindeminateica si ghinionista, a avut intr-un interval de 1 luna 3 accidente la masina. 2 accidente au fost din vina ei, al 3 lea s-a intimplat la 5 minute dupa iesirea din serviceul de unde isi recuperase masina proaspat reparata :( . Firma de casco a anuntat-o telefonic cit si in scris ca, datorita valorii mari, a frecventei daunelor cit si a riscului pe care ea il prezinta, reziliaza unilateral contractul. I-au reparat masina in urma ultimului accident dar au reziliat contractul casco. In curind va exista o baza de date comuna a asiguratorilor si toti vor sti ce daune a suferit masina, automat ducind la prime de asigurare f. mari. Deci nu fi asa grabit sa apelezi la casco. Nu e primul caz despre care aud si se pare ca firmele de asigurari au acest drept.
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde axel114 » 23 Mai 2008, 22:33

dar de ce noi nu reziliem niciodata contractele in ultima zi de casco dupa ce nu facem accidnte datorita platilor dese cazul meu 1400 euroi pe an ...in care noi nu ne recuperam banii? de ce nu reziliez si eu contractul ca deh eu unde am profit? ei sa ia banii stiu dar cand e sa plateasca dau inapoi...asta mi se pare hotie
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde cristian3000 » 29 Mai 2008, 08:47

$1 scrie:$2da, mi-a trecut prin minte...
m-au sunat astazi ca au facut-o...cica bateria era de vina...in fine...nu stiu de ce tipul care a spus asta n-a reusit sa se convinga nici pe el...am simtit ca nici el nu crede ce spune...in fine...am sa vad daca se mai repeta problemele...maine o iau de la ei

nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar am vorbit acu cateva zile cu un tip din Bucuresti care pana nu demult a avut un Focus C-Max. toate bune si frumoase, foarte multumit de masina, asta pana la revizia de 15 000. imediat dupa revizia de 15 000 i se intampla urmatorul lucru: ii murea motorul de fiecare data cand il fortza. i s-a intamplat de vreo doua ori in depasire. au urmat multe vizite la service (nu am intrebat care service anume, mi-a zis doar ca reprezentanta Ford), unde a facut si revizia de 15 000, insa nu au stiut ce sa-i faca. i-au schimbat una alta, au modificat setari, nimic. pana la urma a fost nevoit s-o vanda. acu are o Toyota Yaris. era ramas cu gust foarte amar dupa experientza Ford. era oarecum mirat ca eu nu am avut nicio problema si sunt foarte multumit.
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde sea0fsin » 08 Iun 2008, 08:10

incredibil cate ai patit cu masina asta :( esti ghinionist?
New Mondeo/1.8l/125CP/Trend/WhiteGrape/Bucuresti
sea0fsin
Incepator

Maşina: just Mondeo
VIN: 41few234534523412

Mesajde RAZWAN » 08 Iun 2008, 09:06

Eu cred ca este important si de unde o iei.Pt ca de la fab.pana la tine ....cam trece prin mana si mintea unor inginerasi romani ori sunt trimise cu dedicatie ce se refuza acolo.... eu inca sunt convins ca NEW Mondeo e o bijuterie si o masina zdravana ,trainica,de top si iti da senzatia ca e o masina pe viata ...ca nu prea puate sa scoata cineva ceva mai bun prea curand!In schimb .... PREA SCUMPA!!!nu ca nu ar face... da..sunt ceva galeti de bani......
Ford MONDEO Ghia,2.0 TDCI, gearbox 6+1, 131-CP, nov.2003, euro-4, bestiala masina...
si un"Focos"combi, TDDI, 2005, euro-3, albastru met.
RAZWAN
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK3
VIN: Wxxxxxxxxxxxxxxxx

Mesajde axel114 » 15 Aug 2008, 11:24

$1 scrie:$2ncredibil cate ai patit cu masina asta esti ghinionist?

Am inceput sa ma gandesc serios sa o vand. Eram la mare in urma cu 1 luna si ceva, la mamaia unde sunt multe sensuri giratorii. Un politist cu o motocicletya sare brusc in spatel;e meu dintre niste masini parcate, cu viteza foarte mare. Eu intram ni sensul giratoriu si ar fi ttrebuit sa opresc dar daca o faceam, idiotul intra in mine. Am preferat sa nmu cedez trecerea mai ales ca drumul avea doua benzi iar cel din sensul giratoriu care avea prioritate mai avea o banda libera. Evident desi nu s-a intamplat nimic, am reusit sa protejez masina dar tot am ramas o luna fara permis...la doua zile de la incident in Bucuresti, am atipit la volan la un stop, in urma unor claxoane m-am trezit si am plecat...tras un pic de volan si am zgariat portiera din spate si aripa...Este prima dauna care se produce din vina mea, celelalte 5 daune nu imi apartin. vident reparatia a durat 3 zile iar UNITA aplatit dupa 35 zile spre disperarea mea. Am luat masina alaltaieri. Ieri am gasit-o lovita in fata bloculuim, de fapt zgariata. Desi drumul la mine are 1 banda toti incearca sa intre cate 2 diomineata cand se grabesc spre servici..ultima oara mi-au rupt oglinda masinii de serviciu. Acum deasupra proiectorului am o zgarietura lata..am avut noroc ca nu mi-au spart ptoiectorul. Probabil pentru ca masca de plastic s-a indoit atenuand.

Ma gandesc ca in viitor sa o vand...7 incidente in 12 luni este mai mult decat suporta nervii mei. Nici nu ma mai duc la CASCO, o sa o fac eu cu polish.

Poate sunt paranoic si nebun, si intrebarea e tampita, dar exista posibilitatea ca tabl;a masinii sa fie blestemata, sa fie vreo coincidenta nasoala a energiilor in momentul fabricatiei, etc?
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde leut27 » 15 Aug 2008, 12:12

pai daca tu crezi in blesteme si alte chestii de astea, mergi cu masina la un pret pentru o sfintire.Eu am facut asta cu toate masinile avute,( cu toate am avut insa accidente destul de aiurea si de grave din care am scapat)
eu cred ca esti ghinionist ,
dar ai grija cu adormitul la volan
Noroc pe ceilalti ca a fost la stop.. citesc si nu imi vine sa cred, cat de obosit sa fii ..sa adormi la volan si mai ales in bucuresti .
vinde masina, e clar ca ceva nu este in regula
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Cornel001 » 15 Aug 2008, 14:51

vezi daca a fost fabricata intr-o vineri 13.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde alexandrusavu » 15 Aug 2008, 15:35

Eu cred că e fabricată pe 6.06.06 mai degrabă :D

Şi acum serios. Unii oameni sunt mai ghinionişti decât alţii.
Şi eu am avut ceva probleme cu maşina, am şi sfinţit-o şi degeaba.

Important este să fim noi sănătoşi, fierul e doar fier.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Cornel001 » 15 Aug 2008, 16:47

poate nu degeaba.
si la mine a fost sfintita si tot am avut belele cu ea. cum rezolvam una aparea alta. dar, nu grave.
poate sfintitul ne-a ferit de chestii cu adevarat nasoale.
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde axel114 » 16 Aug 2008, 08:27

$1 scrie:$2oroc pe ceilalti ca a fost la stop.. citesc si nu imi vine sa cred, cat de obosit sa fii ..sa adormi la volan si mai ales in bucuresti .

Numai in Bucuresti se putea intampla asta. veneam de la servici dupa o zi crunta si era cred a 5 oara cand am prins consecutiv acelasi stop. Daca nu as fi prins acelasi stop de aatea ori nu adormeam ca de obicei condusul ma tine treaz.
Maine plec la mare. O sa fiu cu ochii in 10, am sa renunt si la obisnuitul pipait al pasagerului din dreapta numai sa iasa treaba buna :-"
Voi fi la mare vreo doua saptamani asa ca va salut de acum, va doresc toate cele bune, un trafic lejer si fara incidente !
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde raduedi » 17 Aug 2008, 18:25

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai daca tu crezi in blesteme si alte chestii de astea, mergi cu masina la un pret pentru o sfintire.Eu am facut asta cu toate masinile avute,( cu toate am avut insa accidente destul de aiurea si de grave din care am scapat)
eu cred ca esti ghinionist ,
parerea mea e ca nu masina are nevoie de o sfintire , ci soferul :) , serios vb , eu consider o mare pacalelala sin partea preotului care face asemenea lucruri , sfintire o face numai Dumnezeu asa ca daca tot spunem ca suntem o tara de crestini eu cred ca ar fi mult mai indicat ca de fiecare data cand ne urcam la volan mai degraba sa facem o scurta rugaciune , si sa il rugam pe Dumnezeu sa ne protejeze . Ce parere aveti?
raduedi
Incepator

Maşina: Ford Focus 2005 sport break , 1.6 tdci trend

Mesajde RAZWAN » 17 Aug 2008, 21:37

De acord..
Ford MONDEO Ghia,2.0 TDCI, gearbox 6+1, 131-CP, nov.2003, euro-4, bestiala masina...
si un"Focos"combi, TDDI, 2005, euro-3, albastru met.
RAZWAN
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK3
VIN: Wxxxxxxxxxxxxxxxx

Mesajde ddexter » 18 Aug 2008, 09:09

Propun sa nu o dam in lambade pe teme teologice. Ideea e ca unii dintre noi sunt putin mai ghinionisti...
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde mahmurel » 24 Sep 2008, 19:50

. . simultan prima masina in care mi-am facut de cap cu cineva..iar acest cineva e primul cineva cu care mi-am facut de cap intr-o masina . . iata un cerc al inceputurilor

cam tarziu, stiu . .dar totusi . . man . . prima masina in care faci ceva e clar ca e primul cineva cu care faci ceva

adica e primul CEVA cu CINEVA intr-o MASINA. nu stiu de ce inca ma amuza exprimare ta :D
mahmurel
Incepator

Maşina: ford mondeo 1.8l 125cp ghia 11/2003

Mesajde dragos » 24 Sep 2008, 20:05

@mahmurel : Poti sa mai repeti o data ce-ai spus :)) ...Ne-ai mahmurit pe toti . :)) ..
"Toti vor sa ajunga in rai...dar nimeni nu vrea sa moara...."-EU

Mondeo MK4-HATCHBACK-TREND-1.8TDCi 125CP /5-door/R17" Y-spoke /TANGO RED colour.
Ex.-MK2-97' 1.8/120CP
dragos
Gold Member

Maşina: New Mondeo 2008 TDCi hatchback 1800cc 125CP Trend+Optiuni
VIN: WF0EXXGBBE7P85265

Mesajde Cornel001 » 24 Sep 2008, 20:21

si ce ziceai ca ai facut ?
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Mihai L » 24 Sep 2008, 20:44

Eu cuget inca... :-"
Si totusi ne-a spus adevarul, e mahmurel; poate nu e vina noastra ca nu intelegem...
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Re: :)

Mesajde mahmurel » 24 Sep 2008, 21:06

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2. . .acest new mondeo e prima mea masina si simultan prima masina in care mi-am facut de cap cu cineva..iar acest cineva e primul cineva cu care mi-am facut de cap intr-o masina...iata un cerc al inceputurilor...
.

=))
era vorba de un post vechi a lui alex . . pe mine inca ma amuza cand il recitesc
8-}

iar acest cineva e primul cineva:)) nu prea aveam cum altfelllllll . . scuze de deranj :)

ps : trebe sa imi pun semnatura
mahmurel
Incepator

Maşina: ford mondeo 1.8l 125cp ghia 11/2003

Mesajde cristian3000 » 25 Sep 2008, 07:50

eu am inteles inca din primul post ce a vrut sa spuna mahmurel. e ca si cum alex ar fi spus "a fost pentru prima oara cand am vazut parisul, si in plus a fost si prima oara cand parisul m-a vazut pe mine." prima afirmatie o implica automat pe a doua, nu era necesara inca o specificatie.
cristian3000
1nsane Member

Mesajde deltastil » 25 Sep 2008, 19:08

salutare la toata lumea in primul rand .......sa stiti ca si eu sunt posesor de new mondeo insa unul multumit si chiar f multumit.............am 37k km cu masina si nu am avut nici o problema nu merg bosorogeste dar nici nu o consider formula1 car...............masina consuma decent pentru dimensiunile ei adica 10-11 in oras si in exterior in functie de regim evident.......daca o disperi pe depasiri cu acceleratia la blana sa nu va ganditi careva ca scoateti consum 5.....never ever.......anul trecut am fost in germania si mi-am dat seama de ce ei(producatorii)dau cifrele alea la consum.......traficul la ei nu e nici pe aproape asa de aglomerat ca la noi........ia sa spuna cineva noaptea in bucuresti ce consum scoate cu masina???????comparativ cu dimineata spre exemplu..................eu sunt din craiova si masina mea consuma in oras un rezervor(70 litri) la vreo 700km..........ce sa cer mai mult??????america????'....sa fim seriosi are 1560kg.......motorul ala ca sa o urneasca de pe loc de cateva zeci de ori pe zi tre sa pape si el nu??????.............ce sa va mai zic e bestiala masina este un trend 1.8tdci 125 cp......am mers maxim cu 215 pe bucuresti pitesti......reviziile le-am facut la pitesti mereu desi sunt din craiova.........bravo celor de la royal motors din pitesti sa o tina tot asa si o sa aiba de castigat.........ma lasa sa imi aduc ce ulei vreau eu ....sa stau langa masina cat timp face revizia si pe deasupra mai costa cu manopera si cu toate piesele daca ar fi fost numai de la ei vreo 6 mil iar in craiova 11.....rusine plus auto craiova la faza asta .......si nici nu ma lasau sa stau langa masina........bafta tuturor si fara evenimente neplacute......
deltastil
Ford Freak

Maşina: new mondeo ,2007,1.8tdci 125 hp trend
VIN: wfodxxgbbd7y19177

Mesajde axel114 » 23 Apr 2012, 19:18

am revenit dupa multi ani.. mi-am regasit intamplator topicul cautand pe net cu totul altceva.. mi-am recitit toate mesajele si mi-am retrait tineretele si experientele de la inceput. ce bucuros eram si emotionat. Era si este prima mea masina. Inca n-am vandut-o, inca n-am sfintit-o. Au trecut aproape 4 ani si jumatate si acum am aproape 48.000 km cu ea. Si aproximativ 2o lovituri in parcare sau din vina altora. tot 10% in oras, afara mentine un 6,5% la un 130-140. I-am mai facut ceva imbunatatiri intre timp : schimbat cadrul care tine nr de inmatriculare cu unul cu camera video mascata si schimbat unitatea audio cu una touch screen cu GPS, TV, RADIO, DVD cu suport pentru filme si subtitrari. Pe scurt misto si transforma bordul in ceva frumos gen avion iar mersul cu spatele devine interesant. Vreau sa ii mai pun jenti de aliaj Brock B20 Toate reviziile facute cu min 5000km inainte de termen. Motorul toarce ca un motanel si este impecabil. Nu are absolut nici o problema (exceptand busiturile cretinilor de au tot intrat in mine in mod repetat). De Romcar..au ramas la fel de neprofesionisti si hotomani : mi-au reparat ceva la usi cica si a doua zi s-a rupt macaraua de la geamul la care lucrasera si a cazut geamul cu totul. Dar nu din vina lor. a fost o simpla coincidenta. Asa se jura ei. Deci de ce sa nu ii cred? Ca doara sunt inocenta in persoana. N-ar fi deloc in stare sa o fi inlocuit cu una stricata sau sa fi lasat cu toata greutatea pe geam. Altadata cand mi-au vopsit o aripa nu le-a iesit culoarea si am dat-o la revopsit iar ei mi-au propus ca mai bine sa dea un degrade pe portiera sa se imbine mai bine decat sa revopseasca aripa iar. Nu, nu eram la camera ascunsa, a fost pe bune.
Masina asta e diavolul in persoana sau posedata de diavol. In ordine cronologica inversa :

* In urma cu ceva timp m-a luat un nene parcat cu usa in timp ce treceam pe langa el. s-a jurat ca i-a tras-o vantul din mana, si il cred, pentru ca il vazusem cum a tras usa sa treaca cel dinaintea mea, iar eu urmam strans dupa primul. El tot mondeo avea. el m-a luat cu muchea si nu are absolut nimic, eu doua usi infundate si de vopsit. Masina e in service acum. datorita altor julituri am obtinut revopsire totala a masinii de la casco.
*inainte cu o zi sa plec la turci in concediu am constat cu netarmurita uimire ca mi s-au furat oglinzile: politaiul de la sectia 19 a jurat ca e primul furt de oglinzi de ford. Deci am inaugurat si astain premiera..deh trebuia sa exista o prima data si pe ford, nu?
* Usi julite si lovite in parcare mai mereu si la ordinea zilei, masina era sminghelita de ziceai ca am jucat NFS cu ea mai mereu, dar deja nu ma mai stresez
* copii gasiti sarind cu picioarele pe ea in timp ce urmareau fericiti o miuta in spatele blocului, capac portbagaj si o aripa din spate infundate, la ordinea zilei
* un cretin de vecin beat face paint exchange cu bara mea din spate ... slabutz
* la nunta la semafor, oprit sporovaiesc cu fetele in masina in timp ce tatal miresei se infige in curul meu cu simtul raspunderii.. ce sa fac? sa il injur la nunta ficasii?
* vin de la sala, cand sa arunc ruxacul cu echipamentul in masina observ bara scoasa de sub far, grilajul sucit, aripa turtita... jeep-ul roz cu pisicute de plus in bord parcat anterior langa mine disparut dar amintire niste paint exchange: evident fara carte de vizita lasata in geam, si evident desi parcarea costa 3 ron ora nu aveau camere de supraveghere
* toata partea stanga luata cu oglinda cap coada, refacuta, scos vineri din service si luni absolut la aceiasi inaltime, tot din coada pana in aripa din fata o julitura si mai lunga si mai bine infundata ca prima, asta in cu totul alt loc
* la servici un nene obosit isi lasa pe capota o ditamai lada cu mancare : se apleaca sa se lege la siret iar lada aluneca cu un scrasnet metalic lasand muscaturi adanci in vopsea si ii cade in cap .. capota varza

Cate am zis pana acum? In total am avut cam 20 patanii..acum sunt imun..poate sa si explodeze, deja nu-mi mai pasa, nu mai am nervi, efectiv s-au consumat si nu ma mai pot enerva. Intre timp am devenit prieten la catarama cu tipul de la CASCO. Daca era tipa cred ca o luam de nevasta si ne si intemeiam o familie atat de des ma vad cu asta.

Masina din punct de vedere tehnic este de exceptie, ca si caroserie saraca nu a ramas cu nici un colt nejulit. arata ca o ciuma, fiecare piesa in alta culoare ca retarzii de la Romcar niciodata nu-si pot nimeri macar culoarea anterioara.
Acum am apelat la un alt service recomandat de cel de la CASCO si ii fac o revopsire totala : cost estimat 110 miliane lei vechi. Casco platit anual 40 mil lei vechi fara clauza de fransiza si reintregire. A fost o afacere buna casco asta dar in fiecare an schimb aiguratorul ca niciodata cel anterior nu ma mai vrea.

Acu am masina la vopsit si sper sa o iau ca noua asa cum se lauda aia de acolo. Nu de alta dar sa aibe copii pe ce sa catara
Dar destul despre masina diavolului. Voi ce mai faceti?
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde Cornel001 » 23 Apr 2012, 20:51

Las sa fii tu sanatos !
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde cristian3000 » 23 Apr 2012, 21:16

E bine ca ti-ai rezolvat toate aceste probleme pe casco. Si eu am platit vreo 2 ani jumate (2007-2010) si in 2010 cand am mers cu doua jante la ei si am zis ca mi-s strambe nu au acceptat nicicum. Au zis ca-mi schimba doar una, care se vedea ca are o julitura exterioara, pe-aialalta nu au vrut nicicum cu toate ca se vedea ca se invarte ca naiba, era ovalizata de numa. Auzi acolo, cica imi schimba doar o janta cu conditia sa le duc poza cu groapa in care mi-am indoit-o. Si inca o aberatie: cand le-am zis ca mi le-am lovit pe ambele cica trebuie sa-mi deschida doua dosare deci urma sa platesc doua fransize (2x100 euro). Dar nu ne-am mai inteles. Din momentul ala am renuntat la casco (dupa vreo 2 ani jumate in care am dat degeaba cam 8000 lei)
cristian3000
1nsane Member

Mesajde andrei0241 » 23 Apr 2012, 21:52

@cristian3000: Poza in care ti'ai stricat janta lor le foloseste pentru ca dau in judecata primaria pe raza careia e groapa. Si aproape de fiecare data ei isi iau banii inapoi.
Janta ovalizata n'o sa'ti schimbe nimeni. Se considera uzura sau ceva de genu. E ca si cum ai cere sa ti se schimbe pneurile ca s'au tocit
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri