Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
15 Sep 2008, 11:02
multumesc de urare

...
Ford T cred ca nu prea curand caci nu prea ma omor dupa astea absolut "evu mediu' "

totusi nu ash refuza unul daca ar ajunge la mine prin cine stie ce conjunctura
15 Sep 2008, 18:21
Stau, citesc spusele omului si ma crucesc! Pe mine ma caracterizeaza lenea si indolenta motanului din avatar (Garfield) cand ceva nu prezinta interes dar si determinarea unui Sith (vezi denumirea de Darth-Claudiu) cand ceva ma intereseaza cu adevarat.
Despre Sile...ce sa mai spun...m-a lasat fara cuvinte pasiunea lui (chiar daca omul face si un banut din asta)
Tine-o tot asa!
18 Sep 2008, 12:25
multumesc de urare

si tie numai bine
13 Oct 2008, 09:05
Ultima masinutza luata in ultima vreme , adusa de florin_cars de la timisoara ...
Pozata la intalnirea de la Olanesti
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

17 Oct 2008, 15:24
Intrebari: Ai autocolant CLUBFORD pe fiecare masinuta inmatriculata, cu care te mai deplasezi din cand in cand?
17 Oct 2008, 15:34
Nop... din pacate am doar pe una singura (cea de mai sus ) , autocolantul lam lipit inainte de plecarea la olanesti (deci saptamana trecuta ) . Am vrut de multe ori sa iau mai multe insa din diverse motive nu am ajuns la intalnirile la care sau dat
17 Oct 2008, 16:12
Pai...tre' sa-ti dea maddogul si reducere la stickere...asa-i frumos cand cumperi multeeeee
18 Oct 2008, 11:56
ar fi o idee
18 Oct 2008, 18:53
Cred ca singur ai putea sa blochezi toata zona Razoare cu atatea masinute

Bafta frate... la mai multe

P.S. : un inventar ceva ? ca de la pagina 3 m-am plictisit sa le numar
18 Oct 2008, 20:11
in momentul de fatza dupa o repriza de "curatzenie" ( curatzenie care este inca in progress

) am cam 18 + cate jumatate din alte 3 ( din toate acestea , vreo 5-6 sunt de piese , acestea din urma vor disparea cat de curand )
18 Oct 2008, 22:31
si cu impozitele si taxele cum stai? la cate dintre ele ai rca si itp? si cate sunt inmatriculate? cati soferi sunteti in familie?
oricum cand trec pe la tine pe strada, p'acolo pe la sura mare, asta daca am nimerit bine zona, mereu ma minunez cate locuri de parcare sunt blocate...
toate cele bune
19 Oct 2008, 09:34
rca si itp am la vreo 4 sau 5... , cu impozitele nu pot spune ca stau de minune deoarece sunt "simtitoare" cand vin (mai am de scos cateva ,care nu le mai am dar totusi platesc pt ele , dp numele meu dar nu am avut timp pt a rezolva aceasta problema insa anul asta vreau neaparat sa fac ceva in acest sens ) .
Masini neinmatriculate nu am , toate au numerele lor ( nu umblu cu masini "indoielnice" dpdv acte/serii) .
Shoferi nu suntem in familie
Ai nimerit bine zona , totusi locuri "parcabile" ocupate nu sunt nici pe departe asa multe , mereu am incercat sa "ocup" pe cat se poate locurile in care seara era greu sa parchezi sau care datorita pozitionarii ramaneau libere mai tot timpul , tocmai pt a nu creea vreun mare disconfort ( lucru care cred ca mi-a si reusit din moment ce nu prea am avut probleme cu nimeni ) . Daca ai trecut de curand ai sa vezi efectele "curatzeniei" de care vorbeam , si anume sau mai rarit babutzele mele comparativ cu acum o luna sa zicem...
Numai bine si tie.
19 Oct 2008, 20:37
Se vaita degeaba ... Nu plateste impozite ca e handicapat
20 Oct 2008, 21:52
unicu meu prieten, care ma sustii si ma ajuti ... tu esti
17 Noi 2008, 12:37
Asta e una dintre masinile fara moarte !!! Are cumva aer conditionat ?
17 Noi 2008, 22:07
nop e relativ chioara la capitolul optiuni , mai exact afara de jante de aluminiu nu cred sa detzina altceva din categoria respectiva.
16 Dec 2008, 16:26
bengoasa masina
16 Dec 2008, 17:27
Masina asta starneste nostalgii.
17 Dec 2008, 23:04
Ce sa zic... legat de nostalgii sper ca in primavara sa ma pot lauda cu un w140 600 SEL caci deja incep sa ma gandesc din ce in ce mai des la asa ceva cu toate ca o am in gand de multi ani.
18 Dec 2008, 08:25
Daca vrei poti. Oricum preturile au ajuns f. jos.
12 Ian 2009, 18:27
Prea frumoasa asta ultima !
12 Ian 2009, 22:34
a luat itp absolut pe bune putin mai devreme deci e si functionala nu doar frumusica in principiu...
13 Ian 2009, 00:26
paravanturi, a touch of nostalgia
13 Ian 2009, 00:36
Salut,eram curios daca locuiesti singur pe o strada si daca nu,vroiam sa stiu daca vecini tai au masini?
13 Ian 2009, 11:22
Din nefericire pt mine nu am inca moshia mea proprie si personala

, iar vecinii mei au spre surprinderea tuturor si ei masini

. Totusi la bloc ocup doar 3 locuri de parcare si de certat nu prea mam certat cu nimeni pe acest aspect
13 Ian 2009, 22:11
mai pleca una .....