Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

18 Mai 2007, 19:04

asa. pana aci e bine.
faza 1 a procedurii facut zuzi ca noua s-a facut. sh-anume, azi dimineata la 7 ma infiintam, cu tot cu sef de trib (cu uitatura urata in anecsa) la politie, sa faca domnu' agentu' constatarea. facut constatare, ras de mine nitel (haideti, dom,nisoara, asta e zgarietura? uitati aici (un logan albastru cu bara din spate praf!) opera de arta! -> deja ma simt prost! :oops: ), suflat zuzi in etilotest :twisted: , luat buson acasa amintire =))
anyway, reviu la munca, sun la razvan, aflu pasii pe care tresa-i mai fac. sun la asigurari, o donshuara foarte operativa imi spune servisurile la care fac ei constatari (iar?? :shock: ). continui cu telefonul lipit de ureche la leasing, caci deh...imi trebe imputernicire sa-mi repar masina! :roll: rezolvat cu imputernicirea pe fax (phiu!!!).
luni, la ora 08.00, incepe faza 2, respectiv constatarea de la asigurator.
de aci, insa, ma impotmolesc. care-i faza cu banii de la asigurari? concret, ce tresa fac eu? pls....

18 Mai 2007, 19:48

daca serviceu' are decontare directa cu asiguratorul, nu trebuie sa faci nimic - o sa plateasca direct la service

da' vezi cind iti face constatarea in service sa se uite cu atentie, poate mai descopera ceva buleli pe dedesubt (zic si io)

... si pregateste bani pt reintregirea la CASCO

18 Mai 2007, 19:55

sa priceapa si neuronul. asigurarea ia banii de reparat din banii pe care i i-am dat eu acu 2 sapt si eu tresa-i pun la loc, corect?

18 Mai 2007, 19:57

nu chiar asa :); mecanismu e nitel complicat de esplicat acilea, da' til prezint io la prima intilnire a diavolului cu verzulina

19 Mai 2007, 08:47

cu reintregirea casco treaba sta cam asa:
-tu ai masina asigurata pentru 10.000 E si platesti 500E anual (5%)
-ai o avarie, care costa 1.000E, decontati de catre asigurare
-dupa avarie, masina ta mai este asigurata doar pentru 9.000 E. daca ai cumva dauna totala/furt, nu primesti 10.000, ci 9.000 (se considera ca deja ai primit 1.000E, la avarie)
-pentru a evita situatiile neplacute, se face reintregirea politei. mai precis, se plateste un procent din dauna(din cei 1.00E) astfel incat masina sa fie asigurata in continuare la 10.000 euro
-rocentul de reintregire variaza de la firma la firma, dar de obicei e mic

22 Mai 2007, 11:13

revenim. cu speranta in inima, ma duc la constatatare la asigurator. ajung, pe Berzei, unde se faceau astfel de actiuni, la 8 si un picutz. dau un ocol, evident, ca nu gasesc loc de parcare. inaintea mea, nimic grav, mai precis...2 persoane. desenez din nou schita accidentului, colorez bucatile din masina care au fost avariate, mergem sa faca poza, face poza...in fine. plec. luni, la ora 9, la unirea. dupa raliu. stat in trafic sa treaca magaoaiele cu masinile. ok. stat juma de ora fara sa ma misc, pentru ca nu s-a dat drumul la artera care leaga unirea de casa poporului. ah. si pentru ca nu era suficient, acum trebuie sa merg si la leasing (in piata alba iulia) sa iau o stampila. si domnul de la daune de la servis nu raspunde. vena e aproape sa plezneasca!!! :x
Ultima oară modificat de zuza pe 22 Mai 2007, 13:29, modificat 1 dată în total.

22 Mai 2007, 11:33

e clar, asa se intampla, inarmeaza-te cu rabdare si tutun ca ai de alergat.......bine ca n-a fost mai rau, se rezolva pana la urma... :wink:

22 Mai 2007, 13:02

Ia-o usor, cate zgarieturi am avut si mai am la masina, basca acum parbriz crapat si suport antena rupt, si nu ma mai stresez asa... mi-e o lene sa mai merg in service...

Edit: la calculul reintregirii se tine cont si de perioada ramasa pana la expirarea anului curent de asigurare ! (nu ala calendaristic).

22 Mai 2007, 21:57

adica daca taman ce-am reinnoit-o....o sa-mi vand tricoul ala cu "I love shopping" sa fac banii de reintregire, nu?:)

23 Mai 2007, 00:50

Din cate imi dau seama, valoarea reparatiei nu este mare, banuiesc ca , doar vopsit, nu si inlocuit de bara ? in cazul asta reintregirea nu ar trebui sa fie mare... sub 100 ron probabil, dar nu stiu exact...

23 Mai 2007, 06:30

Reintregirea e floare la ureche... La mine a fost 23 RON pentru o reparatie de 1100.
Mai "scump" a fost faptul ca anul urmator nu au acordat o reducere de cca 5-8% din asigurare (in jur de 50 EUR)
In final eu zic ca merita.

Legat de reintregire, BCR Asigurari plateste service-ului toata reparatia - valoarea reintregire, pe care o achiti personal la service cand ridici masina.

23 Mai 2007, 16:59

pe procesul verbal de la asigurari scrie rev(opsit, banuiesc), dar mai scrie si un R care oricum nush ce-nseamna. in orice caz, astept cu nerabdare sa-mi raspunda la telefon tipul care se ocupa de daune la servis, caci pana acum nu pupat zuzi voce suava or smth :(

23 Mai 2007, 17:48

"R" poate insemna "retus" adica se indreapta, se da cu chit, una-alta, dar nu se schimba "piesa". Cel putin asta inseamna pe la asiguratorii din Pitesti.

24 Mai 2007, 09:48

intr-un final, m-a programat in servis. pe 2 iulie!!!! of of of...
p.s. razvan, ai o vodca de la mine. multumesc!! :)

25 Mai 2007, 21:15

revenim cu stiri. cum mi-am petrecut ziua de azi in servis, la revizie :)
sunat, programat, balarii, balarii. intrat in servis (opa, asata-i noo :)). recunoscut pe calin, data viitoate ma bag in seama cu el :)
bref : schimbat filtru combustibil, filtru aer, filtru ulei, pus filtru polen, schimbat ulei (Mobil Super FE special 5W30) + manopera= 551,50 RON.
Nu-i rau :D
Si zuzi e heapi, ca momental e OK si i-a zis nenea din servis ca proprietara nu-i chiar o jena pt neamul soferesc :D
The end :)

25 Mai 2007, 22:33

te-ai descurcat super......felicitari.......a fost revizia la 15000 km ? deci NU AVEA filtru polen ?

26 Mai 2007, 01:21

a? la ce service ?

26 Mai 2007, 06:24

a fost revizia de 1 an, adica 6541 de km :D
efectuata la colina motors, in baneasa:)

26 Mai 2007, 07:46

6541km intr-un an? Sa ma inveti si pe mine! Am 60.000 si inca nu a implinit Foca 2 ani...

26 Mai 2007, 08:01

Zvony, tu te plimbi ca dolarul american, normal ca faci kilometri la greu! :lol:

26 Mai 2007, 12:56

pfoai...6541 intr-un an!? nici taica-meo nu umbla asa de putin :) zi-ne si noul secretul! eu am 52 000 intr-un an jumate :(

26 Mai 2007, 14:18

Io fac cam 10.000-12.000 km/an.

Zuza, tu ce faci? Vii cu masina numai la intalniri si la "activitatile cultural sportive" (ca sa citez din clasici in viata) de dupa?

Propun sa ii cerem zuzei sa ne dea cu masina ei la fiecare intalnire!

26 Mai 2007, 14:41

Da, facem munca patriotica ca s-o ajutam la nr de km.

26 Mai 2007, 22:23

e foarte putin , probabil majoritatea in Bucuresti....obositori kilometri, fac cat alti 25000....

27 Mai 2007, 15:39

da, majoritatea in bucuresti, din pacate. dar promit sa o mai scot pe zuzi la drum intins cu fiecare ocazie de acum incolo. deci dati-mi ocazii :P
:D

29 Mai 2007, 08:56

zuza e maratonista in comparatie cu prietena mea care a reusit sa mearga 5500 km in 2 ani....cand o sa vanda masina, probabil peste 2-3 ani nu o sa o creada nimeni ca are 13-14.000 km

29 Mai 2007, 09:39

Vii la mine in vizita... 15 km sau cat e... asta e drum intins pt tine. :P

29 Mai 2007, 14:55

Pai facetzi o adunare undeva in afara,prin germania,spania,italia,austria si o sa vezi cum face zuzi kilometri.. :lol:

29 Mai 2007, 16:09

eu as propune sa merem aici :
tare fericita ar fi zuzi acolo....
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_1540_Jambiani beach_resize.JPG
uita-ma, doamne, acolo.....
(88.76 KiB) Descărcat de 107 ori

29 Mai 2007, 17:17

$1 scrie:$2u as propune sa merem aici :
tare fericita ar fi zuzi acolo....

Si nu cred ca ar fi singura..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Răspunde