A venit momentul sa mai notez o data importanta in jurnalul masinii fiindca de saptamana asta mergem cu GPL (masina are acum 59600km)
Dupa indelungi analize, dupa o programare in septembrie pe care am anulat-o, dupa diverse teste pe la colegi/prieteni cu GPL m-am hotarat sa fac si eu pasul asta, in cele din urma.
Montajul l-am facut marti la Vernesti, Buzau - ProGAZ. Am fost foarte multumit de montaj (f. multa grija la toate micile detalii, asa cum imi place mie). 6 persoane au lucat la masina in acelas timp, fiecare cu particica lui. Totul a durat 3 ore (inclusiv calibrat). Instalatia este BRC 24.11, cu rezervor toroidal de 58l.
Deocamdata masina merge exceptional, dar nu vreau sa o deochi...vom vedea care vor fi rezultatele in timp.
Ce am observat in timpul montajului, atunci cand am ales sa instalez butonul de gaz langa cel de dezaburire luneta a fost faptul ca doua din butoanele de sub climatizare (sunt 4 in total inclusiv cel de dezaburire) erau deja precablate. Butoane oarbe....cu mufa in spate. Are cineva vreo idee ce ar putea fi?Eu banuiesc ca unul din butoane este pentru parbriz incalzit. Dar celalat? Ar fi culmea sa am tot precablajul pentru parbriz incalzit

Daca ar fi sa le luam de la stanga la dreapta ar fi asa:
- butonul 1 - buton orb, fara precablaj
- butonul 2 - buton orb cu mufa infipta in el si cablaj
- senzor temepratura interioara
- butonul 3 - buton dezaburire luneta
- butonul 4 - buton orb cu mufa infipta in el si cablaj