Nu ca's carcotas, insa retin vag o discutie pe tema aprinderii simultate a fazei scurte si lungi la Fiesta si era vorba de cum va rezista farul la caldura emanata de cele doua faze. Si parerile nu erau pozitive. Sau retin gresit?
Important insa nu e sa avem faza scurta si lunga simultan, pentru ca rar ajungi sa folosesti faza lunga, ci cum s'ar putea imbunatati performantele fazei scurte.
Oare pe aceste faruri se poate monta lupa? Si daca da, ar functiona corect si pe faza lunga sau risti sa ai doar doua fascicole la distanta, cu gaura intre ele?
Legat de instalatia ptr PTC, da, trebuie prelungit/inlocuit cablul rosu care se leaga la rezistenta bujiilor incandescente, daca retin eu bine si inlocuite cablurile de la relee ptr masa/PCM. Insa cum, chiar si in cazul cel mai bun as reusi sa instalez PTC'ul inainte de sf lunii, cand voi pleca la munci, n'as mai beneficia de el pana la iarna urmatoare, prefer sa fac lucrurile in tihna, la vara (montat alternator, montat PTC si partial instalatie si plimbare la Buc, sa termin treaba)
Ptr firele care trebuiesc inlocuite ... am verificat si ies usor papucii, care insa nu par a fi papuci normali sau iar doar mi se pare? Bine, eu acum ma cam agit ca Pepsi, ca probabil nu voi face eu completa instalatia

Becuri cromate am intentionat sa iau, insa m'am decis de pe o zi pe alta sa ma apuc de treaba si la repezeala nu am gasit decat d'astea portocalii. Pe viitor o sa iau si becuri cromate, insa nu e o prioritate