Totul despre membri

New Fiesta Sport

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: New Fiesta Sport

Mesajde New Fiesta Sport » 14 Mar 2010, 17:01

$1 scrie:$2umai bine NewFiesta si sa ai mare grija in continuare de masina.

ms frumos si tie la fel ; asta e tara in care traim..... :|
$1 scrie:$2m observat ulterior ca acolo era gardul intrerupt in fata spatiului verde si banuiesc ca isi facusera "poteca" oamenii pe acolo

Alen, pe viitor o sa-mi iau husa din titan sa o pun mereu pe masina pe unde mai parchez, sau o armura cu zale, cum aveau cavalerii pe vremuri :)) lol
$1 scrie:$2u trebuia sa te lasi pe mana lor, adica trebuia sa iei devizul personal si sa mergi la firma sa iei acceptul de plata. Ca daca stai dupa ei, vezi si tu ce se intampla. Cam asa se intampla la toate firmele, cu exceptia celor care au decontare directa cu service-ul.

pai din cauza asta m-am si dus la Romcar ca ceilalti nu aveau decontare directa, ei fiind singurul service autorizat Ford din lista Astra cu care aveau (cica) decontare directa cei de la asigurare ; deci teoretic ei trebuiau sa rezolve intre ei pe mail si oricum degeaba m-as fi dus eu ca nu avea nici o valoare ; pana nu primea service-ul pe mail confirmarea degeaba.....

oricum cum mai ziceam ; feriti-va de Astra, dovada aceasta experienta proprie cu o dauna f mica, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca era o dauna mai mare :-S

Sa ne amuzam nitel ; sa va spun visul meu de aseara: am visat ca ma uitam la capota si se decojise intr-un punct ; cand m-am uitat mai cu atentie am vazut ca nu era vopsita era doar o folie pe ea care se lua cu totul daca trageai de ea ; o folie colorata sub care erau puse niste ziare ; sub care se vedeau… niste sipci de lemn, adica in loc de tabla era dintr-un fel de lemn triplustratificat :-O :)) 8-} LOL
New Fiesta Sport
Ford Freak

Anterior

Înapoi la Totul despre membri