Totul despre membri

Membru nou - New Mondeo

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Membru nou - New Mondeo

Mesajde alyn_acn » 24 Apr 2012, 00:27

axel114 cand am citit ce ai scris mai sus am crezut ca povestesti dintr-un film sau ceva. :shock: Nu stiu cum de ai parte numai de oameni crescuti in jungla,dar vorba cuiva,bine ca esti tu sanatos ca fierul se repara.
Cauta simplu pe Google : problema xyz/clubford
Regulament forum : ucp.php?mode=terms
alyn_acn

Maşina: Ford Mondeo Titanium
VIN: WF0EXXWPCEFKxxxxx

Mesajde cristian3000 » 24 Apr 2012, 07:39

$1 scrie:$2cristian3000: Poza in care ti'ai stricat janta lor le foloseste pentru ca dau in judecata primaria pe raza careia e groapa. Si aproape de fiecare data ei isi iau banii inapoi.
Janta ovalizata n'o sa'ti schimbe nimeni. Se considera uzura sau ceva de genu. E ca si cum ai cere sa ti se schimbe pneurile ca s'au tocit

Pai groapa era intre Timisoara si Arad pe un drum decopertat pt asfaltare, dupa 3 zile groapa era disparuta pt ca s-a asfaltat. Si mai exista varianta sa se intample undeva in afara tarii, la 2000 km distanta. Casco pe care-l aveam atunci era valabil si acolo. Si atunci ce fac, sa merg inapoi sa fac o poza?
Cu ovalizarea iar nu sunt de acord, e clar ca s-a ovalizat din cauza unei lovituri primite la o groapa. O janta normala nu se ovalizeaza in timp, poti sa mergi sute de mii de km, daca nu e lovita nu se ovalizeaza.
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde andrei0241 » 24 Apr 2012, 10:01

Poate fi de la urcat borduri. Poate fi de la mers, sa zicem, pe drumuri forestiere (daunele produse in afara drumurilor publice nu's acoperite de Casco). Poate ...
Nu e vorba ca iau partea asiguratorilor. Insa la nimeni nu am auzit sa schimbe pe Casco jante ovalizate sau doar julite

@axel114 ... scuze de offtopic
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde axel114 » 02 Mai 2012, 14:34

acum sunt fericit..am gasit macara pentru usa dreapta spate la dezmembrari cu 2 mil in loc de 15 mil cat costa piesa la ford.
O sa incerc sa fac rost de la alta firma de dezmembrari si de butoanele de devigrare si avarie pe care mi s-a umflat vopseaua, precum si de nuca de la schimbatorul de viteze pe care s-a mancat pielea.
La ford romcar butonul de avarie (doar butonul de plastic fara nimic in spate, adica exact ce ma interesa pe mine) costa 50 euro.
Eu cred ca baietii astia fac misto. Nu imi pot explica cum fixeaza preturile. Chiar nu au nici o logica.
Am vazut masinuta azi vopsita, arata ca nou noutza cand am luat-o de la romcar. Daca ii schimb si butoanele si nuca este tzipla :) o sa ii spal si tapiteria si se poate considera ca scoasa din fabrica :)
NEW MONDEO Sedan 1,8 TDCI 125 CP
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde cristian3000 » 02 Mai 2012, 15:03

asta e politica Ford - defectuoasa pana in maduva oaselor. nu stiu daca numai in RO sau si in restul lumii. dar cand o sa fie sa schimb masina cu siguranta o sa iau altceva tocmai din aceasta cauza, a pretului pieselor. am facut o comparatie pe autokarma.ro doar de curiozitate si am ajuns la concluzia ca Mondeo 2004 diesel are in general piesele mai scumpe decat un Audi A6 2.0 din 2007. sa nu mai zic in comparatie cu VW care aree preturi muult mai bune.
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde andrei0241 » 02 Mai 2012, 16:17

Sigur butonul de avarie nu integreaza si vreun releu? La A3, de ex, stiu ca vin corp comun. Insa nici ala nu a fost decat vreo 130 ron, deci aproape la 1/2 din pretul de la Ford
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde moro50 » 02 Mai 2012, 18:10

Eu nu inteleg ce tot cauti la Romcar dupa ce te-ai convins singur ca sunt varza.
FOCUS 2 - SEDAN; 2.0 TDCI - 136 CP.
moro50
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 2, 2.0 TDCI, 136 CP-SEDAN.

Mesajde bogda1313 » 02 Mai 2012, 18:31

Gasesti pe ebay buton si nuca schimbator, la preturi decente.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde axel114 » 03 Mai 2012, 20:53

$1 scrie:$2u nu inteleg ce tot cauti la Romcar dupa ce te-ai convins singur ca sunt varza.

pai nici nu am zis ca ma mai duc la ei, am intrebat informativ mai demult cat costa piesa, dar nu aveam de gand sa cumpar de la jnapanii aia. Parca as avea bentley pe putin atata costa frate piesele la masinuta asta. Am dat pe un alt site de dezmembrari de piesele cautate dar respectivul nu pare de incredere. Mai caut.
Azi am ridicat masina, arata impecabil si merge f bine totul de pe ea. Cei din service mi-au spue ce au descoperit la ea suplimentar :

La faruri cand le-au demontat au descoperit ca papuceii de siguranta de la cablul de alimentare sunt rupti deoarece la romcar farurile se extrag prin smulgere, o mufa de la un senzor de parcare din spate era rupta si lipita cu izolier negru, pentru ca la romcar cand se scoate bara din spate in vederea vopsirii se scoate din nou prin smulgere fara sa se tina cont ca mai sunt si cabluri inca atasate. O piesa mica de plastic de la usa din fata, practic masca de pe interior unde e oglinda, acea masca care gazduieste o boxa mica rotunda la mk4 era lipita cu silicon deoarece la romcar componentele se extrag prin smulgere cand vrei sa dezechipezi o usa in vederea vopsirii. I-au rupt dintele care o prindea in ansamblu si au lipit masca de plastic cu silicon. Mai lipsea si cate unu surub de pe la stopuri, unul de la un far dar le-au inlocuit aici in service. Au facut baietii poze si proces verbal inainte de vopsit si m-au chemat sa vad ca sa nu dau vina pe ei la final si apoi s-au apucat de treaba. Cu aceasta ocazie dragi colegi de forum aflu si eu si voi cum se lucreaza la Romcar!

Mentionez ca asta este prima data cand merg la un service inafara de romcar si ce au constatat baietii astia spune multe despre ce se intampla la Romcar

RUSINE ROMCAR MOTORS !!!
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde moro50 » 03 Mai 2012, 21:03

Ce se intampla prin reprezentante stie toata lumea. Asa ca mai bine pune poze sa vedem cum a iesit masina si sa ne zici si noua unde a fost vopsita ca poate avem nevoie.
FOCUS 2 - SEDAN; 2.0 TDCI - 136 CP.
moro50
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 2, 2.0 TDCI, 136 CP-SEDAN.

Mesajde axel114 » 05 Mai 2012, 11:02

VYOS IMPEX ii zice la vopsitorie.. e micutza. Este luata din brosura OMNIASIG la care am avut casco la recomandarea inspectorului de daune care mi-a zis ca pe parte de vopsit ei sunt cei mai buni. Poze cu masina o sa pun mai incolo cand oi si face. Oricum e ca noua. Am cautat impreuna cu un prieten in parcare imperfectiuni sau scapari vreo 15 minute si i-am dat tarcoale. Nu am putut gasi nici o scapare
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Anterior

Înapoi la Totul despre membri