$1 scrie:$2u nu inteleg ce tot cauti la Romcar dupa ce te-ai convins singur ca sunt varza.
pai nici nu am zis ca ma mai duc la ei, am intrebat informativ mai demult cat costa piesa, dar nu aveam de gand sa cumpar de la jnapanii aia. Parca as avea bentley pe putin atata costa frate piesele la masinuta asta. Am dat pe un alt site de dezmembrari de piesele cautate dar respectivul nu pare de incredere. Mai caut.
Azi am ridicat masina, arata impecabil si merge f bine totul de pe ea. Cei din service mi-au spue ce au descoperit la ea suplimentar :
La faruri cand le-au demontat au descoperit ca papuceii de siguranta de la cablul de alimentare sunt rupti deoarece la romcar farurile se extrag prin smulgere, o mufa de la un senzor de parcare din spate era rupta si lipita cu izolier negru, pentru ca la romcar cand se scoate bara din spate in vederea vopsirii se scoate din nou prin smulgere fara sa se tina cont ca mai sunt si cabluri inca atasate. O piesa mica de plastic de la usa din fata, practic masca de pe interior unde e oglinda, acea masca care gazduieste o boxa mica rotunda la mk4 era lipita cu silicon deoarece la romcar componentele se extrag prin smulgere cand vrei sa dezechipezi o usa in vederea vopsirii. I-au rupt dintele care o prindea in ansamblu si au lipit masca de plastic cu silicon. Mai lipsea si cate unu surub de pe la stopuri, unul de la un far dar le-au inlocuit aici in service. Au facut baietii poze si proces verbal inainte de vopsit si m-au chemat sa vad ca sa nu dau vina pe ei la final si apoi s-au apucat de treaba. Cu aceasta ocazie dragi colegi de forum aflu si eu si voi cum se lucreaza la Romcar!
Mentionez ca asta este prima data cand merg la un service inafara de romcar si ce au constatat baietii astia spune multe despre ce se intampla la Romcar
RUSINE ROMCAR MOTORS !!!