"Love Story":
După un plin făcut cu benzină 95 la Rompetrol, în Vâlcea,ajung în Arad(mai aveam un sfert de rezervor

) și completez până la refuz cu benzină scumpă cu același preț ca aceea de 95, la LukOil! Nu ajung departe și soc:check engine light aprins! Va dați seamă ca am fost îngrozit când am văzut " beculetul" aprins(în afară de faruri și pompă de benzină, nu e nimic să mi se mai aprindă ceva!!) Opresc în prima parcare la unguri, deschid capota, deconectez bateria...după câteva minute o recuplez și..mașină nu mai stătea la turație normală(oscila între 5-600 și 900-1000 rpm!) clar ceva nu era normal-desi check engine-ul dispăruse din bord!Merg,Merg și acesta reapare-turatia se stabilizase..din păcate am mers așa până în Veneția! Partea bună este ca de ieri dimineață după ce am terminat benzina de la care cred ca a inceput totul pe și am mai completat de la Mol prin Ungaria și Petrol în slovenia(un plin de-a binelea) astăzi după câteva ore de relax pentru mașină, totul a revenit la normal,check engine light dispărând din proprie inițiativă! Trage normal!
O să revin când voi avea timp cu informații despre ceea ce am reparat la mașină la Altgrad Auto!O seara bună tuturor!
P.S. dacă știe cineva din ce cauze ar fi putut apărea eroarea mai sus menționată, exceptând benzină de la Luk, aștept câteva sugestii!