Inca mai exist ca om si ca membru Club Ford

.
In ultimul timp am avut alte prioritati si nu m-am mai ocupat de partea estetica a masinii , ba chiar un tampit de hot mi-a furat proiectoarele cu tot cu grile , stergatoarele si capacele la spalatoarele de faruri

... in Constanta sunt probabil 2 , maxim 3 masini cu bara de CC , asa ca nu prea o sa gaseasca client pentru grile , mai ales ca sunt si decupate de mine pentru lampile DRL . Hotul a fost un amator ... probabil a incercat sa ia DRL-urile si cand a vazut ca nu poate s-a multumit sa smulga proiectoarele ... si nu am exagerat cand am zis smuls , pentru ca urechile de prindere cu suruburile sunt inca pe bara mea plus ca a rupt si una din mufe de la cablurile de conectare ...
Am schimbat amortizoarele , discurile de frana si placutele fata / spate, pentru ca am prin o promotie buna . Cand am schimbat amortizoarele , mecanicul a observat ca bratele inferioare de la suspensia spate aveau bucsele distruse , asa ca am inlocuit si acele brate . Deasemenea am inlocuit antigelul , lichidul de frana si cel de la servo pentru ca masina are 6 ani .
Cam atat am facut , dar factura a fost destul de piperata la final .
Urmatoarele aspecte de care trebuie sa ma ocup si le-am tot amanat sunt :
Vopsit bara fata , capota motor si plafon , dupa care plafonul si capota o sa le imbrac in folie la culoarea masinii sau neagra . La Constanta gainatul de pescarus este foarte nenorocit si pateaza foarte repede lacul masinii .
Cand o bag la vopsit , o sa-i pun si pragurile de ST , eleronul spate si oglinzile de facelift pe care le-am achizitionat de ceva vreme , dar am tot amanat sa le pun pe masina .
Farurile originale cu Xenon sunt desfacute si acum ... nu mi-am facut timp sa le lipesc , dar sper sa le fac pana la iarna

.