Intre timp upgrade-urile pentru masina au continuat

- nu putea sa treaca atata timp fara sa mai adaug una-alta. Masina a primit:
- un interior semi-piele (mi-ar fi placut daca scaunele ar fi fost si incalzite, dar asta e, nu le poti avea pe toate

)
- un set de tetiere cu LCD care citesc de pe card, memory stick USB, dar au si intrari video pentru conectarea cu sistemul multimedia al masinii. Au fost legate la priva de 12 v din cotiera, dar avand in vedere ca au un consum de aproximativ 400mA atunci cand sunt oprite si masina inchisa, trebuie sa le mai fac un intrerupator in interiorul cotierei.
- am schimbat becurile philips night guide H7, dupa ce unul s-a ars, cu Osram Night Breacker Unlimited si sunt f. multumit de ele. Dupa parerea mea lumineaza mult mai bine decat philips-urile.
In rest, gaz cat cuprinde si masina aduna kilometrii

am deja 77500, dupa ultimul drum de 3200km prin Grecia si ma pregatesc de revizia "mare" (cea cu ulei+filtru+filtru de aer+bujii+lichid de frana si stand de frane). Filtrul de polen o sa il schimb singur intr-una din zilele urmatoare. Pentru revizie am ales sa merg la Royal Motor in Pitesti pe 31 mai. Sper sa fiu la fel de multumit ca si ultima data, oricum o sa revin cu impresii pentru cei interesati de revizia la reprezentante.