Din motivele prezentate
aici, "Baba" mea a primit, la implinirea varstei de 7 ani si 180.000km, un aport consistent de Gerovital de la
Superchips. Ca sa fiu mai exact, am facut scoala 2 zile pe masina mea (bine, nu numai pe a mea

) ca sa ma invat si cu noile "jucarii" din dotare. Va scriu aici impresiile. Considerati-le marketing sau nu, cum doriti, eu voi fi cat se poate de sincer:
- prima impresie a fost ca nu e nici o impresie, eram prea emotionat de tot ce se intampla in jurul meu ca sa realizez exact. Testele din ziua respectiva mi-au aratat ca masina s-a schimbat ca si comportament.
- asta pana am plecat la drum spre casa. In peste 600 de km cat am avut de mers, si in conditii extrem de variate de relief si temperatura, am vazut diferentele. Le spun intr-o ordine total aleatoare: masina are mai mult "nerv", pleaca mai usor din ture joase (deja de pe la 1500rpm incepe sa miste vioi), urca mult mai repede in ture, automat cere mai repede o treapta superioara; are vâna chiar si intr-a 5-a la deal (se poate demonstra cam tot ce am zis pana acum, nu e problema). Inainte aveam usoare "balbaieli" cand aveam motorul rece si eram in ture joase (subturata mai exact), acum nu le mai am. Ca sa dau apa la moara carcotasilor, am avut la dus 4.8% consum, la intors 4.5%. Ca o fi consumul real "pe acolo" e putin relevant, ideea este ca am avut cel mult acelasi consum la acelasi drum cu masina la fel de incarcata. Ba as putea zice ca la dus am avut vreme foarte frumoasa tot drumul, cu temperaturi de peste 20 de grade (am trecut deja la gume de vara), iar la intors am avut si 4 grade. Din pacate treaba cu consumul s-a terminat la intrarea pe A1 unde au inceput mancarimile la talpa (nu stiam ca mai am asa ceva la batranete

). Ce e trist e ca partenerii de drum nu se dau deoparte cand le vine din spate o masina mai "saraca" (slaba, amarata, veche etc). Eu nu dau flashuri pe autostrada, nu claxonez, nu ma lipesc de cel din fata. Mi se pare normal sa vada celalalt ca vin tare si sa faca loc, mai ales daca are unde (care nu aveau dadeau semnal stanga si ii intelegeam fara probleme). Am terminat A1 cu un consum general de 5% (cum poate se deduce de mai sus, resetat dupa remapare). Per total sunt foarte multumit, am testat si cu 3 adulti in masina, e la fel de vioaie. Acum trebuie sa incep sa ma ocup de machiajul "Babei", ca sa o fac frumoasa, ca de intinerit se pare ca a intinerit si are chef de dans

Cam astea ar fi noutatile. More to come

@alexandrusavu: telepatie