Totul despre membri

FF2 Face-lift

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: FF2 Face-lift

Mesajde nepot » 10 Mar 2008, 16:03

N-am luat-o inca, nici avansul nu l-am platit, dar e batut in cuie ca asta va fi modelul. Nu e neaparat vorba de cati bani costa, ci de cat sunt eu dispus sa dau pe o masina.
Nu e FF3, e un face-lift.
Imagine
nepot
Member

Maşina: Ford Focus Trend 2008, 1.6 TDCI - 90 caluti

Mesajde Alex_1121 » 10 Mar 2008, 18:08

Chiar asa asta din poza la 16 k are jante de aluminiu?,geamuri electrice pe spate?si cate airbag-uri? :) oricum e tare ...sper sa ti-o iei :) ;;)
Alex_1121

Mesajde nepot » 11 Mar 2008, 14:13

$1 scrie:$2hiar asa asta din poza la 16 k are jante de aluminiu?,geamuri electrice pe spate?si cate airbag-uri? :) oricum e tare ...sper sa ti-o iei :) ;;)

Nici nu stiu daca faci misto de mine sau nu. :)
Nu are jante, nu are geamuri electrice pe spate (nici nu tineam la asta) si are 4 airbaguri.
Imagine
nepot
Member

Mesajde leut27 » 11 Mar 2008, 14:57

cu alte cuvinte sincer mi se pare cam scumpa. numai pentru ca are un face lift
cu 16.000 mai bine iti poti luai un ff 2 cu ceva mai multye dotari dar..te felicit oricum ..ai sa fiii bengos si o sa iti dam flashuri si o sa ne uitam dupa tine
in fne, si mie imi place face liftul nu zic nu, si pe mine m-a strafulgerat un gand ca poate ar fi trebuit sa mai astept ..dar fkit asteptasem 3 luni dupa negru:)) asa ca asta este

Poate ff3 :):)
sau pot bmw seria 3:)

Numai bine!
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde Alex_1121 » 11 Mar 2008, 15:42

Eu nu faceam misto :P,eram doar curios...ce sa zic daca tie iti place e treaba ta sunt banii tai,u te chinui sa o platesti...dar parca e mult prea mult pt ce are... :(
Alex_1121

Mesajde Krupy » 11 Mar 2008, 16:32

$1 scrie:$2u nu faceam misto :P,eram doar curios...ce sa zic daca tie iti place e treaba ta sunt banii tai,u te chinui sa o platesti...dar parca e mult prea mult pt ce are... :(

Mai sincer acum fiecare cu gusturile lui daca pe om nu-l intereseaza clima e problema lui. Sunt multi care prefera mai mult un look mai nou decat pentru niste dotari in plus, chiar daca da un pret mai mare. Eu unul sunt de aceeasi parere ca tine eu nu mi-as fi luat fara clima, pilot automat, proiectoare, volan in piele la banii astia. Dar cum spuneam fiecare are niste gusturi nu toti suntem la fel poate nici lui nu-i place look-ul la masinilea noastrea si i se pare mai agresiv FF2 face lift. Atata timp cand isi cumpara ceea ce vrea si este multumit de ceea ce cumpara tot respectul pentru el. =D>

felicitari inca o data si sa o ei mai repede sa o vedem si noi la intalnire
Ford Focus IV Active Business 1.5 Ecoboost 180 A8 Absolute Black
Ford Focus III Titanium / 1.5 Ecoboost 150 Lunar Sky
Ford Focus II Trend Collection/ 1,6 TDCi/ 90CP / HB 5 usi / Moondust Silver Metallic
https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=12785&start=30#p1471639
Krupy
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Active 1.5 180 A8

Mesajde nepot » 11 Mar 2008, 16:40

Merci pt urari.
Sincer, si mie mi se pare mult 16.000, dar asta e, fiind prima masina noua pe care o sa o am...am ales cu inima, fara sa ma gandesc prea mult, si nu cred ca o sa regret, decat poate cand o sa ma duc prea des prin spalatorii. :)
Leut, nu vreau sa fiu bengos, preferam o reducere de 50 euro mai degraba si sa nu ma laude nimeni. :) Si..bmw...frumos, dar mult mai scump din pacate. :(
Alex, stii cum e, probabil ca o sa ma intreb cum era daca o luam cu mai multe dotari...dar din nou, asta e. :) Oricum, nu ma chinui sa o platesc, nu ma chinuiam nici daca era ceva mai scumpa, ideea de la bun inceput a fost alta:cati bani sunt dispus sa dau pe o masina si a rezultat 16.000. Apoi am avut de ales intre optionale mai multe si modelul asta. Am ales si gata. :)
Imagine
nepot
Member

Mesajde Alex_1121 » 11 Mar 2008, 17:14

K,sa o stapanesti sanatos atunci :P :) :D ,ai cea mai mica cam la cat ajunge versiunea sport pe motorizarea asta sau de la cat incepe?
Alex_1121

Mesajde Ludicass » 11 Mar 2008, 17:30

Chestia cu dotarile e relativa, parerea mea... depinde ce ai condus inainte! Daca vii de pe o masina fara dotari si confort modest, nu vei regreta niciodata alegerea.. e deja un salt inainte...si nu ai cu ce sa compari sa iti mai faci singe rau. ;) Daca insa te-ai obisnuit cu dotari si ai coborit stacheta, e nasol. Stii cum e.. puterea obisnuintei! :) Eu injur zi de zi ca nu am buton one touch decit la sofer (si ala numai la deschidere).. si mai ales ca nu am functia confort sa imi inchida geamurile automat cind inchid masina. Cobor din masina, incui din telecomanda si ma trezesc ca am geamurile deschise... iar ele nu se inchid singure asa cum eram obisnuit. Asa ca descui, ma sui iar la volan, bag cheia, ridic geamul, abia apoi pot sa cobor si sa incui masina. Ce e la gura mea in intervalul acesta, sa nu va povestesc.. Toata familia Ford si neamurile lor pina la a 3a spitza sint intr-un sughitz! :D

Asa ca nu e o tragedie fara dotari..depinde de experienta anterioara a fiecaruia.

PS: ia sa dai o tura cu un BMW, AUDI... cind revii in ford zici ca te sui pe capra la carutza...! Asa ca sint de evitat experientele de genul asta! 8-} Intotdeauna va fi loc de mai bine, de mai multe dotari...
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde leut27 » 11 Mar 2008, 21:56

$1 scrie:$2erci pt urari.
Sincer, si mie mi se pare mult 16.000, dar asta e, fiind prima masina noua pe care o sa o am...am ales cu inima, fara sa ma gandesc prea mult, si nu cred ca o sa regret, decat poate cand o sa ma duc prea des prin spalatorii. :)
Leut, nu vreau sa fiu bengos, preferam o reducere de 50 euro mai degraba si sa nu ma laude nimeni. :) Si..bmw...frumos, dar mult mai scump din pacate. :(
Alex, stii cum e, probabil ca o sa ma intreb cum era daca o luam cu mai multe dotari...dar din nou, asta e. :) Oricum, nu ma chinui sa o platesc, nu ma chinuiam nici daca era ceva mai scumpa, ideea de la bun inceput a fost alta:cati bani sunt dispus sa dau pe o masina si a rezultat 16.000. Apoi am avut de ales intre optionale mai multe si modelul asta. Am ales si gata. :)

ehh stai linistit ca ai sa fii bengos chiar si fara voia ta
eu intr-o zi am trecut pe langa un fiat cu numere de germania si am avut impresia ca era ff2 cu face lift, frana brusc si am intors capul:)) 9 eram f obosit)
bine ca nu era nimeni in spatele meu
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Mesajde axel114 » 13 Mar 2008, 22:42

e belea focuselu cu facelift...imi place new mondeo insa spatele e naspa fie sedan fie hatch...adica stopurile...combinatia focus cu bot de mondeo mi se pare grozava...si interiorul sa fie un pic mai ceva cred ca ar fi masina perfecta...oricum si asa este grozava..si 16000 e parfum parfum! Super alegere !!!
NEW MONDEO Sedan 1,8 TDCI 125 CP
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde nicusorul » 14 Mar 2008, 22:09

Mai bine iti luai un Megane. Cu 16 mii euro iti luai varianta full pe benzina :D
nicusorul
Incepator

Mesajde nepot » 14 Mar 2008, 22:22

$1 scrie:$2ai bine iti luai un Megane. Cu 16 mii euro iti luai varianta full pe benzina :D

Nicusorule, clubrenault e in alta parte. :) Cine ar da banii astia pe un Megane tb sa fie un pic "altfel". :)
Imagine
nepot
Member

Mesajde leut27 » 14 Mar 2008, 22:27

$1 scrie:$2ai bine iti luai un Megane. Cu 16 mii euro iti luai varianta full pe benzina :D

nicusor sper ca ai activat notify me when a reply is posted

megane , camon dude, arata naspa, este naspa, este masina naspa, si nu zic asta penrtu ca conduc ford

am condus si megane, adica o dacie mai buna

thnx but NO
leut27
1nsane Member

Mesajde Alex_1121 » 15 Mar 2008, 08:18

Nu stiu de ce va luati toti de Megane asa tare...am un coleg care si-a luat Megane full la 22000 si e impecabila masina...deci nu ai ce sa-i reprosezi ... ;) Oricum hai sa nu mai umplem topicul omului :)
Alex_1121

Mesajde Ludicass » 15 Mar 2008, 10:05

Alex.. eu am ajuns la concluzia generala ca nu prea poti sa pui baza pe ce spun oameni despre masinutele lor. Putin sint sinceri. Toti si le lauda, unii le si umfla ca si performante. Pina cind nu te sui TU in ea, sa mergi TU cu ea, masina fiecaruia e z biest.. n-a bagat un leu in ea, merge unsa, performantele fabricantului sint abureala..daca zice viteza max constructiva 180km/h, el sigur a mers cu 200 si mai avea pedala 8-} ..aaa, si ffff important.. consumul e cel mai cel.. consuma 2-3%..si asta forjata..ca daca mergi la pas... scoti 1%. =D> Eu nu mai cred pina nu dau eu o tura cu masina in cauza! Sorry de off topic!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Krupy » 15 Mar 2008, 11:30

$1 scrie:$2u stiu de ce va luati toti de Megane asa tare...am un coleg care si-a luat Megane full la 22000 si e impecabila masina...deci nu ai ce sa-i reprosezi ... ;) Oricum hai sa nu mai umplem topicul omului :)

22000 euro pe un megane totusi, ..... nu zic ca e masina rea am mers cu una dar totusi la banii astia deja sunt alte masini cu alte pretentii cum ar fi Mercedes B Class pe benzina bineinteles dar oricum nu se compara un Mercedes cu un Renault
Ford Focus II Trend Collection/ 1,6 TDCi/ 90CP / HB 5 usi / Moondust Silver Metallic
Krupy
1nsane Member

Mesajde nicusorul » 15 Mar 2008, 12:54

Ca sa se stie:

la 16k ai la megane (in plus fata de ce ai ales tu): pachet drumuri grele (scut metalic+amortizoare), ESP, ASR, geamuri electrice, clima, 8 airbaguri, volan+schimbator piele, senzor lumina si ploaie, proiectoare ceata, tempomat, limitator de viteza, oglinzi rabatabile electric, oglinda electrocrom, scaune cu incalzire, asistenta parcare. Si daca mai dai 400 euro, mai ai inca 2 ani garantie (4 in total)

la Ford ai: motor diesel, fiabilitate mai buna, renume al masinii, masina mai frumoasa (toate astea sunt subiective, in afara de motor care e incomparabil mai bun si mai economic)

Deci, pe hartie castiga Megane la orice ora. Intr-adevar, in realitate nu e asa :)

Bafta!
nicusorul
Incepator

Mesajde axel114 » 15 Mar 2008, 16:01

vreau sa mai comentez si eu chiar daca umplu topicul omului...

1. nu putem compara mere cu pere...renault e renault ford este ford, optionalele de acord ca suunt diferite si mai multe dar suportul pe care se monteaza optionalele e altul..megane nu este egal ford...comparatia nu exista

2. megane a fost intotdeauna bogat in optionale, este un avantaj, ca altfel nimeni nu l-ar mai lua, insa hai sa aruncam un ochi la ce spun posesorii de megane...am 3 soferi profesionisti la servici care si-au luat megane...din franta aduse. Pica foarte repede bucse si ce mai vrei tu, au picat nu stiu ce punti mijloace si alea alea (nu ma pricep, am auzit discutii) cand au luat piese cei de la service le-au zis ca astea pt romania si europa de est sunt mai hacana si daca vor piese deschimb bune ii costa nu stiu cat...de stricat in gropile noastre se strica ca la balamuc si megane este arhicunoscut in 'za siti' ca fiind cea mai putin fiabila masina. Daca vrei sa vorbim de renault ca masina fiabila, vorbim de clio care intr-adevar este masina fiabila, si consum mic si rezistenta la tot ce vrei tu. Megane, toti cand aud numele asta zambesc stramb, e recunoscuta pt faptul ca pica f repede. Dar incaodata deja comparam mere cu pere.

3 Mai bine luai megane mai bine luai ford mai bine luai mertan...e o chestie foarte subiectiva, tine de gust de fonduri de experienta...cred ca topti de aici n-ar zice nu unu audi A8 sau unui mertan de mare clasa, doar ca nu ne permitem asa ceva si am facut alegere in functie de elemente legate de pret / performanta sau mai siu eu ce i-o fi trecut fiecaruia prin minte.

Eu personal voiam sa-mi iau octavia2 care la 19.000 era full nene, deja fusesem la dealeri si intr-o saptamana trebuia sa plasez comanda. Si? A aparut mondeo4 si cand l-am vazut m-am indragostit la propriu pe loc si nu mi-a mai pasat de nimic : nici ca avea mai putine dotari, nici ca la banii aia imi luam poate o skoda superb dotata cu toate cele. Am vazut-o am poftit-o si am luat-o unde nu mai pun ca fix in 3 zile comparativ cu skoda acre venea in 3 luni. Ok? Ca e mult mai spatioasa ca 02-ul, ca emai fiabila ca e masina americana, bla bla-uri nu m-a mai interesat nimic cand stateam in fata lui new mondeo si eram fascinat..nu ma mai interesau amanuntele astea. Desigur mai apoi am intrat in amanunte si am vazut ca pana la urma nu-i chiar asa mare diferenta si ca cele cateva optionale pe care le pierdeam nu insemnau atat de mult pt mine...oricum unde voiam sa ajung este ca, alegerea e o chestiune subiectiva....de ce megane si nu ford? de ce ford si nu megane? Pai pentru simplul fapt ca asa vrea x ca aia i-a cazut lui cu tronc, ca in opinia lui aia e mai buna, si nimeni in lumea asta nu poate fi obiectiv...traiasca subiectivismul ! :)
NEW MONDEO Sedan 1,8 TDCI 125 CP
Dotare 'Ambiente'.
axel114
Incepator

Mesajde nepot » 15 Mar 2008, 17:25

Stii ca daca am fi toti obiectivi..99% din producatorii de autovehicule ar da faliment. Traiasca subiectivismul.
Hai sa schimbam nota si va rog sa comentati urmatoarea fraza, care apare in "factura proforma" emisa de dealer:
"Plata se efectueaza in lei, echivalarea in euro realizandu-se la data platii, conform cursului BRD euro/ron pentru vanzarea valutei de catre banca, curs ce va fi comunicat ulterior de BDT.
Diferentele de curs valutar mai mari de 0,5% aparute intre data platii si data confirmarii banilor in cont vor fi facturate catre client"
Bun, acum sa analizam:
- eu astept o zi cand e cursul mai bun dar se pare ca degeaba, fac un OP sau un transfer bancar si poate dura 1-2 zile sa ajunga banii la ei, daca intre timp creste euro, teapa mea, mai am de dat bani. Ce se intampla insa daca in acest interval scade euro? Nu cred ca-mi vor mai da ei bani inapoi desi asta inseamna ca mi-au vandut masina cu 16030+ceva euro.
Eu o vad ca pe o clauza abuziva (desi nu e in contract ci pe o facura proforma) si ma gandesc serios sa ma adresez cu o plangere catre ANPC.
Ce parere aveti?
Imagine
nepot
Member

Mesajde Alex_1121 » 15 Mar 2008, 18:00

Stai linistit ca asa e peste tot si daca vei fii foarte atent o sa vezi ca pe langa cursul valutar mai platesti si 0,1% .... :) ca....de' domne politica firmei.
Cel putin asa a fost la mine :( ...oricum nu-ti mai face sange rau degeaba ca nu rezolvi nimic si da mai rpd avansul ...sa vina masina mai repede :)
Alex_1121

Mesajde nepot » 15 Mar 2008, 19:21

$1 scrie:$2tai linistit ca asa e peste tot si daca vei fii foarte atent o sa vezi ca pe langa cursul valutar mai platesti si 0,1% .... :) ca....de' domne politica firmei.
Cel putin asa a fost la mine :( ...oricum nu-ti mai face sange rau degeaba ca nu rezolvi nimic si da mai rpd avansul ...sa vina masina mai repede :)

Am dat avansul deja.:)
Nu scrie nicaieri de cei 0,1%, poate n-o sa-i dau.
Imagine
nepot
Member

Mesajde Ludicass » 16 Mar 2008, 08:34

Nepoate... povestea cu diefrenta de curs e o mare tzeapa. Si cu mine au incercat aceasta smecherie. Am achitat in martie 2007 50% avans (cica altfel dealerul local nu accepta sa aduca masina, fiind un ST existau sanse sa ramina cu ea daca eu ma razgindesc), masina a venit in august 2007 (exact dupa 4 luni)..iar in octombrie (dupa 7 luni de la achitarea avansului) m-am trezit cu factura pt plata diferenta curs valutar... 6 mil! Nu era o suma, dar ca principiu chiar nu intelegeam de ce trebuie sa o platesc eu. Ei s-au folosit de banul meu 4 luni, au luat dobinda bancara la acesti bani 4 luni..si acum tot eu trebuia platesc diferenta curs valutar?! :-O Stiu cazuri (hyundai santa fe) unde diferenta aceasta a fost 24 mil!!! In final le-am refuzat factura la plata cu o scrisoare in care le-am explicat ce si cum! Si-au cerut scuze, nu stiau de avansul de 50%, nu e vina angajatilor, e greseala de sistem...! 8-} Ma intreb, daca plateam, imi mai dadea nea sistemul asta banul meu inapoi?!!!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Fritz » 18 Mar 2008, 20:29

Acea diferenta de curs se da doar daca factura este cu data de x, iar tu platesti fizic pe data de x+4 (ex: factura este emisa astazi, 18.03, iar tu faci plata pe 22.03). Atunci se aplica o diferenta de curs intre ziua de 22 si ziua de 18.
In nici un caz nu e vorba de dif. de curs intre ziua in care se da avans si ziua in care se plateste masina integral :)
Subaru Forester 2010 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
Fritz

focused

Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP

Mesajde nepot » 18 Mar 2008, 22:55

$1 scrie:$2cea diferenta de curs se da doar daca factura este cu data de x, iar tu platesti fizic pe data de x+4 (ex: factura este emisa astazi, 18.03, iar tu faci plata pe 22.03). Atunci se aplica o diferenta de curs intre ziua de 22 si ziua de 18.
In nici un caz nu e vorba de dif. de curs intre ziua in care se da avans si ziua in care se plateste masina integral :)

Ai inteles gresit, nu se pune problema de avans si plata integrala.
Ei spun ca daca exista o diferenta intre data la care eu fac plata integrala (e valabil si pt avans) si data la care au confirmarea banilor in cont...atunci suport eu diferenta. Ca exemplu, eu ma uit pe site la BRD, vad cat e azi cursul si transfer o suma de bani din BCR (unde am eu contul). Banii aia pot ajunge peste 1-2 zile, timp in care se modifica paritatea leu/euro.
Imagine
nepot
Member

Mesajde leut27 » 18 Mar 2008, 23:11

discutia este cam off topic oameni buni
leut27
1nsane Member

Mesajde Krupy » 18 Mar 2008, 23:12

$1 scrie:$2a sa se stie:

la 16k ai la megane (in plus fata de ce ai ales tu): pachet drumuri grele (scut metalic+amortizoare), ESP, ASR, geamuri electrice, clima, 8 airbaguri, volan+schimbator piele, senzor lumina si ploaie, proiectoare ceata, tempomat, limitator de viteza, oglinzi rabatabile electric, oglinda electrocrom, scaune cu incalzire, asistenta parcare. Si daca mai dai 400 euro, mai ai inca 2 ani garantie (4 in total)

la Ford ai: motor diesel, fiabilitate mai buna, renume al masinii, masina mai frumoasa (toate astea sunt subiective, in afara de motor care e incomparabil mai bun si mai economic)

Deci, pe hartie castiga Megane la orice ora. Intr-adevar, in realitate nu e asa :)

Bafta!

Aici gresesti la Megane nu poti pune ESP pe pachet drumuri dificile, fa un configurator si ai sa vezi ca nu exista optiunea ESP la nici o varianta decat poate Sport sau F1 care vin standard. Asa ca nu e chiar asa... :-/
Krupy
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 19 Mar 2008, 09:20

Fritz.. crede-ma ca este exact cum ti-am spus mai devreme... Nu am timp sa iti explic acum amanuntit, dar am avut discutii interminabile cu cei de la leasing pe tema asta. Orice diferenta de curs valutar este suportata de cumparator. In plus, orice comision de transfer bancar de la banca cumparatorului catre BNR apoi de la BNR catre banca societatii de leasing... iar in faza 2 de la banca societatii de leasing - BNR - dealer este suportat tot de cumparator. Toate acestea sint incluse in factura pe care scrie diferenta curs valutar. Firma de leasingul are grija ca profitul lor sa ramina curat, costurile aditionale mai mici sau mai mari, care intervin pe parcurs le platesti tot tu - cumparatorul.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde nepot » 19 Mar 2008, 14:57

Hai sa schimbam iar tonul discutiei...
1. Cati km tb sa merg cu grija (rodaj)?
2. Care e plaja de cuplu maxim? Am mai intrebat pe un topic dar nu am aflat un raspuns concludent...Stiu ca incepe de la 1750 dar nu stiu unde se termina.
3. recomandati un tutorial de condus diesel? Ca nu am avut masina ca asta pana acum.
Multumesc.
Imagine
nepot
Member

Mesajde nepot » 27 Mar 2008, 19:51

Gata, am platit si restul de bani...din pacate nu mi-o da maine, cica luni. :(
Si eu mor de nerabdare. :(
Imagine
nepot
Member