Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

21 Noi 2006, 21:53

$1 scrie:$2ai vezi ca-i un topic cu o balena de vinzare

Unde, unde ??? ca ma gandesc sa mai imi iau una :icon_lol:

22 Noi 2006, 04:31

nu mi-ati zis ce parere aveti de "idee" :(

22 Noi 2006, 18:16

Eu sunt adeptul motoarelor benzina...dar pe o balena...chiar Scorpio este alta clasa ...cred ca executive se numeste(asa se numea cel putin la vremea Granadei). E super confortabila, am stat si eu in una...pe benzina este antifonata excelent(pe 2.3), cutia automata pe care am vazut-o schimba foarte lin treptele...chair mi-a placut. Daca vrei mai multa clasa, ia-ti Scorpio. Dar gandeste-te ca daca circuli mai mult in oras o masina mai mare nu iti va conveni prea tare.

Ai grija si la puterea motorului diesel...nu stiu exact cati cai are dar stiu ca ia suta in vreo 11.5 secunde, si bate spre 200 la ora.(deci nu cred ca e mare diferenta la performante) Consumul e si el maricel...adica mare scofala la consum intre 1.8 benzina si 2.5(cred ca are) diesel nu faci.

Eu personal as vrea o balena, dar manuala(e marfa sa fii comod, dar imi place sa fie si un ambreiaj la pedalier;)) si benzina.(dar dupa ce am vazut cum este sa mergi cu consum mare in oras...nu mai am nevoie de asa ceva..devine frustrant)

22 Noi 2006, 21:01

sincer vreau ALTA masina, ma plictisesc repede. nu m-a dezamagit cu nimic mondeo-ul, ci dimpotriva. dar as schimba 'peisajul'. nu vreau sa fac nici o smecherie cu consumul, orice e sub 16 e ok with me, dar un motor diesel pe un scorpio ar putea fi singura chestie care ar putea s-o faca capabila de revanzare... si scorpio e masina, si de scorpio ma voi plictisi in maxim 6 luni... si atunci ce fac?
faptul ca e mare nu ma deranjeaza asa tare. mai am ca alta optiune un 730i E38 (1995-2002) din 1995, cu toate optiunile in afara de piele (nu are nici TV/navi dar asta nu era optiune un 1995), hidramata... la aia ma atrage faptul ca se revinde mai usor, dar ma sperie consumul care e mai apropiat de 20 decat de 15.

apropo, daca sunteti in situatia mea si aveti o masina de valoare similara... poate facem un schimb:P

22 Noi 2006, 21:03

apropo, eu sunt aproape ANTI-diesel, dar la unele masini reprezinta 'sensible choice'-ul.

30 Noi 2006, 02:46

iar ma bate gandul sa-l dau, nu sunt atat de convins incat sa ma apuc de anunturi pe autovit sau sa umblu cu "oferta" in geam asa ca intreb intre voi: nu accept sub 6500E (deci asta e pretul final), accept si anumite variante dar sunt pretentios: masina cu motor maxim 2000cmc, exclusiv 4 usi, optiuni de bun simt (geamuri electrice fata, aer conditionat), nu mai veche de '98. cineva interesat?

later edit, ca am fost cam 'sarac' in detalii:

masina are asa: geamuri electrice fata, aer conditionat, 2 airbaguri, abs, incalzire parbriz, oglinzi electrice incalzite, scaun sofer reglabil pe inaltime electric, proiectoare (am vazut ca unele au "dopuri" unde ar trebui sa fie proiectoarele), cotiere (fata-spate), tapiserie neagra, mp3 player alpine, geamuri cu tenta verzuie din fabrica (nu stiu daca era optiune sau stock), discuri de frana pe toate rotile si alarma VIPER.
masina nu mai are folie pe geamuri, are o crapatura mica pe stopul stanga, ar trebui schimbate bucsele fata (2 mil.) si niste zgarieturi dar nu deranjante (90% remediabile la polish).
ultimul schimb de ulei + filtre + lichide a fost facut acum 2 saptamani (600km) la Laur, deci asta nu e o grija pentru inca 9000 km pentru viitorul proprietar.
are ITP-ul facut anul asta, rovignieta (ma rog, e cam sfarsitul anului deci nu prea mai are importanta).
consumul e 10 urban cu benzina efix (cu alta benzina rar am scos sub 11), la mers regulamentar si 6 afara la 110km/h.
Răspunde