Totul despre membri

Ford Focus 1.8 11/2001 (DI Endura, Turbo Intercooled) 90PS

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Ford Focus 1.8 11/2001 (DI Endura, Turbo Intercooled) 90PS

Mesajde moiseciprian » 30 Aug 2008, 12:00

In sfarsit, am pus numerele, am primit actele.
In sfarsit, ma pot "da" pe sosele patriei noastre infloritoare.
Ce chestie, de fapt primul drum il am in Bulgaria. :)

Si cum Dumnezeu mi-au calculat cei de la Trezorerie 191 grame Co2/km, cand in noul meu talon scrie clar 143 g Co2/km?
In rest, totul bine si frumos, de-abia astept sa o dezmortesc putin, ca prea a lenevit in garaj.
<:-P Sampanie, cine mai doreste? :)
moiseciprian
Incepator

Maşina: Ford Kuga II ST-Line, AWD 2.0 180CP , TDCI Powershift 4x4

Mesajde moiseciprian » 18 Sep 2008, 18:37

Masina a primit azi cadou si un Beltronics RX 65 Professional Series. ;)
moiseciprian
Incepator

Mesajde moiseciprian » 20 Sep 2008, 14:15

Offtopic:
http://www.parinti.com/modules.php?name ... sc&start=0
=)) =)) Doaamne....cat am putut sa rad!

Ontopic:
Dupa ce m-am laudat ca mi-am luat Beltronics, mi-a sarit si siguranta de la alimentarea prin bricheta din bord. Am reusit sa o detectez, este o siguranta de 30A. Dar iti trebuie mare noroc sa gasesti asa ceva prin Mangalia. Se gasesc -intamplator- doar de 50A si de 20A. Asta-i buna!
Desi le-am cumparat si pe-alea de 50A si 20A, nu ma risc sa pun niciuna din ele in locul celei arse. Pai, daca mergea asa, cu orice amperaj, de ce nu le-au pus de la inceput nemtii de 50 sau de 20? Lasa, nene, ca mai caut si gasesc eu si de 30A. Mi-e sa nu pun de 50A si sa se arda dreaq cine stie ce prin bord pe-acolo.
Siguranta respectiva, de 30A, este cea care are un semn al ventilatorului. Da, nu mai merge nici bricheta, nici ventilatia decat pe pozitia 4. Ciudat, nu?
Poate ma lamureste si pe mine cineva.
moiseciprian
Incepator

Mesajde moiseciprian » 22 Sep 2008, 16:53

A fost odata ca niciodata un casetofon RDS 4000, cu care a venit masina asta dotata din fabrica. Si cum el nu putea prinde decat radio si nu stia decat cu caseta, iar stapanul lui vroia mp3, usb si-alte cuvinte din 3 litere, se hotari achizitionarea unui FM Player-modulator. Adica un gadget (deh!), cu care sunt familiarizati probabil deja 99% dintre cititori.
Numai ca acel gadget, odata cumparat si introdus in priza de la bricheta masinii, facu de cateva ori poc! si scoase si un firicel de fum si deceda brusc si subit.
Odata cu el, se duse si priza de la bricheta.
Stapanul se enerva intrucatva, dar ii trecu.
Pana intr-o zi, cand iata alta idee nastrusnica il napadi pe stapan: "ce-ar fi sa cumpar un detector radar?" Zis si facut.
Mandru de proaspata achizitie, stapanul dori sa probeze detectorul. Uitase insa ca priza de la bord nu mai mergea.
Ehe...dragii mosului... stapanul merse atunci la mesteri mari si straluciti, iar Electrician cel Mare ii gasi chiar si problema care se afla intr-o cutiuta neagra, sub capota. O siguranta de 30A, verde si arsa. Buun...
Stapanul nu gasi la vanzare decat sigurante de 50A, albastre dar bune. Insa nici cu o siguranta de-aceasta bricheta nu vru sa se aprinda.
Si atunci, stapanul se puse pe accesat internet si citit forumuri. In timpul liber, mai incerca asa la misto si un search pe Google dupa cuvintele "priza", "bord", "bricheta", "Ford".
Satul de cautari si inca nelamurit, stapanul renunta la Electrician cel Mare si ucenicii lui, si se duse sa infrunte Zmeul, o creatura despre care se spunea ca are puteri supranaturale.
Dupa o lupta scurta cu Zmeul, in urma careia stapanul iesi putin sifonat si fara 10 Ron, Zmeul se hotari sa-l ajute. Asa ca dupa ce cotrobai putin in stanga volanului, jos pe la pedale, scoase un capacel de plastic. Surpriza! dar masina avea doua cutii cu sigurante! Ehe.. sa vezi si sa nu crezi.
Si da, acolo era o siguranta mica si stinghera, albastra si arsa, de 15A. Chiar sub semnul semnificativ al "tigarii aprinse". Inca 3 lei si stapanul cumpara un set intreg de sigurante, mici si banale, dar atat de trebuitoare la casa omului.
Si totul se termina cu bine, ca de obicei in povestile neterminate inca.
Va urma? Sper ca nu va fi cazul.
...si-am incalecat pe-o sa...

(din ciclul "Prostia doare..Au!!")
moiseciprian
Incepator

Mesajde CRYSTYANO » 10 Noi 2008, 17:59

MAI PRIETENE iti scriu mic sa nu mai vada nimeni, langa metro si real este casa auto tiriac nu TRANS ATLANTIS,
CRYSTYANO
Incepator

Maşina: focus 1.6i 100cp
VIN: WF0PXXGCDP8D40397

Mesajde CRYSTYANO » 10 Noi 2008, 18:02

PTR SANATATEA OCLILOR TAI O SA ITI SCRIU NORMAL. SERVICE-UL DE LANGA METRO SI REAL ESTE CASA AUTO TIRIAC NU TRANS ATLANTIS :-?? :-S
CRYSTYANO
Incepator

Maşina: focus 1.6i 100cp
VIN: WF0PXXGCDP8D40397

Mesajde moiseciprian » 10 Noi 2008, 19:16

Da? Asa o fi... =D> O s-o intreb pe sora-mea mai bine, ca doar ce si-a luat si ea un Fiesta acum 1-2 luni tot de acolo. Chiar nu-mi amintesc ce scria, Casa Auto Tiriac sau Trans Atlantis. :)
moiseciprian
Incepator

Mesajde moiseciprian » 18 Feb 2009, 13:53

Nu stiu daca am postat unde trebuia, daca am gresit imi cer scuze si rog moderatorii sa stearga sau sa mute unde trebuie acest mesaj.
Azi noapte mi-a fost sparta masina si mi s-a furat din ea DVD-ul.
Da, naspa moment, stiu.
Partea si mai proasta e ca mi-au spart geamul lateral dreapta (din fata).
Daca ma poate ajuta cineva, daca stie cineva pe cineva care are de vanzare un asemenea geam as fi dispus sa-l cumpar.
0724 989 515 - Ciprian - daca este curierat platesc eu taxele de transport, numai va rog ajutati-ma! nu gasesc prin zona, si nici nu am timp sa caut, si nici nu-mi permit sa ma duc la reprezentanta.

Multumesc tuturor anticipat!
moiseciprian
Incepator

Mesajde Emil_Greus » 18 Feb 2009, 14:16

Imi pare rau pentru intamplarea cu DVD-ul....
Nu vreau sa spun chestii de genul...''lucruri ca detector radar, navigatie, DVD playere, chiar daca incastrate in bord nu se tin la vedere in masina'', fiindca sunt sigur ca acum stii pe pielea ta.... :(

O sa mai treaca ceva timp pana cand o sa fie un anumit nivel de civilizatie si la noi in tara.

Ce as putea sa te sfatuiesc este sa incerci intr-un parc de dezmembrari sau pe internet, fiindca focusul e o masina populara si ai mari sanse sa gasesti la un pret f. bun.

Multa bafta!

P.S. sa ne tii la curent
Emil_Greus
1nsane Member

Maşina: Ford Expedition Max XLT, 3.5 V6; Ex. Ford Focus, 2008, 1.6 benz+GPL

Mesajde moiseciprian » 18 Feb 2009, 14:25

Da asa este, stiam lucrurile astea, ca nu se tin la vedere, dar cred ca am fost urmarit cumva. Alarma s-a activat si la spargerea geamului (ca avea senzor de geam spart), a tras cat a putut de DVD, a rupt cablul antenei TV (ca avea si TV tunner) cu forta, totul s-a intamplat prin geamul spart. Stiu asta pentru ca am observat la pragurile usii praful sters ca si cum cineva s-ar fi sprijinit de usa si s-ar fi intins inaunutru prin geam sa traga de DVD, iar lumina din plafon n-a fost stinsa de el (presupunand ca ar fi intrat pe usa si ar fi stins repede lumina care se aprindea la deschiderea usii). Am gasit lumina setata cum o lasasem eu. Detectorul era sub scaun, n-a mai avut timp sa caute. Era un Beltronics serie Pro la vreo 8 mil, mare noroc am avut ca nu l-a gasit! Sigur a trebuit sa se impinga cu mainile in bord sa poata trage DVD-ul, dar cu toate astea politia n-a luat amprente, "nu s-au gasit urme". Au operat pe intuneric, si rapid, n-au avut timp sa vada si sa ia nici telecomanda, care era in suportul de bauturi. Au luat amprente doar de pe usa... desi s-a intrat pe geam.. in fine.. nu contest... a fost o zi neagra si inca nu s-a terminat.
Lucrez la un depozit, pe la 10.00 am constatat spargerea.. pe la 12 era la mine si Garda Financiara.. macar sa vina toate odata si sa scap de ghinioane pe anul asta.

Caut pe internet in continuare, poate gasesc geam... dar sper sa ma puteti ajuta voi totusi!
moiseciprian
Incepator

Re: Ford Focus 1.8 11/2001 (DI Endura, Turbo Intercooled) 90

Mesajde Biencuta » 15 Apr 2015, 21:43

Bună seara
am adus din germania un Ford focus break fabricație 09/2001 cu 1796 cmc benzină si nr. iidentifiicare WF0NXXGCDN1A61996. In talonul de germania scrie ... EURO 4". Masina are AC , geamuri electrice,senzori de parcare. Intrebarea mea este daca la RAR masina o sa iasa tot EURO 4 ?
Va mulțumesc pentru răspunsuri
Biencuta
Incepator

Maşina: Ford Fiesta

Re: Ford Focus 1.8 11/2001 (DI Endura, Turbo Intercooled) 90

Mesajde moiseciprian » 16 Apr 2015, 20:49

$1 scrie:$2ună seara
am adus din germania un Ford focus break fabricație 09/2001 cu 1796 cmc benzină si nr. iidentifiicare WF0NXXGCDN1A61996. In talonul de germania scrie ... EURO 4". Masina are AC , geamuri electrice,senzori de parcare. Intrebarea mea este daca la RAR masina o sa iasa tot EURO 4 ?
Va mulțumesc pentru răspunsuri

Bineinteles ca DA!
Nu vad ce motiv ar invoca RAR-ul sa va treaca la EURO3!
moiseciprian
Incepator

Anterior

Înapoi la Totul despre membri