Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Utilizator luandu-si la revedere !

30 Apr 2008, 09:51

Aaaa, pai Dacia aia nu face cat aripa ta, deci e useless RCA-ul :)). Traiasca asigurarea CASCO!

30 Apr 2008, 09:53

$1 scrie:$2aaa, pai Dacia aia nu face cat aripa ta, deci e useless RCA-ul :)). Traiasca asigurarea CASCO!

Aripa ca aripa, de ce e sub ea mi-e mie. Xenoane, spalator de faruri, sper ca nu si radiatorul din stanga etc.
FiÅŸiere ataÅŸate
avarie2.jpg

30 Apr 2008, 12:07

ini pare rau de ce ti s-a intamplat. totusi nu ne zici ce numar de imatriculare are ca am eu niste prieteni la politie in DB si din greseala poate il trag pe dreapta si din nimereala ramane fara permis pt nu stiu ce :D

30 Apr 2008, 12:16

Ce om rau :)).

30 Apr 2008, 12:24

$1 scrie:$2ni pare rau de ce ti s-a intamplat. totusi nu ne zici ce numar de imatriculare are ca am eu niste prieteni la politie in DB si din greseala poate il trag pe dreapta si din nimereala ramane fara permis pt nu stiu ce :D

Lasa-l ca parca vad ca o sa si-l piarda din alte motive. Ce e ciudat ca nu am avut nici un incident neplacut in trafic pana acum cu un DB. Cu AG o droaie, cu PH si CT cate ceva...

30 Apr 2008, 13:20

Pe noile RCA-uri limita de plata este parca la 150.000euro (in orice caz nu sub 100.000euro), deci nu limita e problema, chiar daca e vorba de o Dacie.
Problema ar fi ca asiguratorii RCA incearca sa scape cat mai ieftin (ex: sa indrepte tabla in loc sa o schimbe). Eu zic sa incerci s-o faci pe RCA-ul celuilalt chiar daca cu nervi si cu amenintare de CSA daca nu vor sa plateasca.
Daca iti faci reparatia pe CASCO vei plati CASCO mai mare (cu 15-20%) cativa ani de acum incolo, si cred ca suma nu e tocmai mica.
In orice caz bafta sa scapi repede si mai ales fara sa se vada (sau simta) ceva.

02 Mai 2008, 13:56

O poza (sau mai multe) cu motorul se poate ? :D

02 Mai 2008, 15:57

Beyyyy! Nu se poate! :(( Frumusete de masina! A intrat bey nene mirletele, nu s-a incurcat! Imi pare rau pt ea saracutza... RX8 e una dintre masinile mele preferate. Vezi unde o repari.. daca motorul e atins, o sa isi prinda astia urechile la reparat! Sint putine in tara si motorasul ala e atipic. Am inteles de la un cunoscut ca papa ulei multisor dar senzatia la volan e beton! Pune niste amanunte despre ea, cum se comporta in trafic.

05 Mai 2008, 06:25

$1 scrie:$2 poza (sau mai multe) cu motorul se poate ? :D

O sa postez cateva poze cu motorul dupa ce imi indrept saracia aia de aripa si-l curat nitel.

$1 scrie:$2eyyyy! Nu se poate! :(( Frumusete de masina! A intrat bey nene mirletele, nu s-a incurcat! Imi pare rau pt ea saracutza... RX8 e una dintre masinile mele preferate. Vezi unde o repari.. daca motorul e atins, o sa isi prinda astia urechile la reparat! Sint putine in tara si motorasul ala e atipic. Am inteles de la un cunoscut ca papa ulei multisor dar senzatia la volan e beton! Pune niste amanunte despre ea, cum se comporta in trafic.

Din ce vad momentan, nu este atins nimic la structura. Norocul ei ca are aripi evazate :)
De papat ulei nu papa, dar din constructie motorul Wankel necesita completarea nivelului de ulei cu 2-300 ml la 1000 Km. De senzatia la volan, ce sa zic ? Imagineaza-ti ca stai intr-un scaun sport, cu fundul lipit atat de fundul masinii cat si de sosea, si indiferent de viteza cu care mergi accelereaza in continuu !

Sparco Ring

04 Aug 2008, 07:07

Long time, no seen. Mi-am indreptat aripa si i-am tras si o vopsire totala, arata acum ca o acadea neagra. Si i-am luat si un volan nou, fidel obiceiului de a inlatura orice airbag care m-ar putea ajuta candva :D Urmeaza sa vad de unde mai pot fura niste bani sa-i pun niste discuri aftermarket de frana. Crestate si perforate, normal.
FiÅŸiere ataÅŸate
sparco ring.jpg
Sparco Ring

04 Aug 2008, 08:02

Ce e pedala aia din stanga de tot? :D

04 Aug 2008, 08:35

$1 scrie:$2e e pedala aia din stanga de tot? :D

e pentru relaxare...un fel de sezlong sau de hamac pentru piciorul stang.
gresesc?

04 Aug 2008, 08:48

gresesti

aia din stinga e pedala pt centrifugarea organelor interne :D

04 Aug 2008, 09:55

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e e pedala aia din stanga de tot? :D

e pentru relaxare...un fel de sezlong sau de hamac pentru piciorul stang.
gresesc?

E foarte utila, dar numai relaxat nu stai in masina aia :)

Axial Flow Short Shifter

02 Dec 2008, 18:25

Mi-a sosit si short shifter-ul de la Axial Flow, timpul de instalare a fost de o bere neagra (am tras nitel de ea). Vreau sa spun ca acum intre a 3-a si a 5-a sau a 4-a si a 6-a am cursa de mai putin de 1 cm. Nu-i rau deloc !

02 Dec 2008, 19:06

Bravo!!!

Abia astept sa montez si eu shortshifteru pe Focusel :)
Azi dupamasa m-am intors de la munte si ma gandesc ca poate sambata sa am timp sa pun SS-ul, sper sa ma ajute si vremea...

Sa inteleg ca la tine pe RX-8 s-a montat usor...
Ai schimbat si nuca?Pune si ceva poze sa vada si ochiu meu :D

Short shifter

02 Dec 2008, 19:11

$1 scrie:$2ravo!!!

Azi dupamasa m-am intors de la munte si ma gandesc ca poate sambata sa am timp sa pun SS-ul, sper sa ma ajute si vremea...

Pai ce-are vremea de-a face ? Imbraca-te bine, ia o cana de vin fiert, NU o pune pe consola ca o vei agata cu schimbatorul si apuca-te de treaba ~O) Astept vesti bune.

Nuca luminiscenta

02 Dec 2008, 19:18

...cu toate ca tare imi face cu ochiul nuca din poza, care lumineaza cand ai pozitiile aprinse. Dar la 300 USD ne mai gandim, ne mai gandim...
FiÅŸiere ataÅŸate
ImageFromDB.jpg
Illuminated shift knob

02 Dec 2008, 19:45

$1 scrie:$2ravo!!!

Sa inteleg ca la tine pe RX-8 s-a montat usor...

Pai la exterior totul este cam la fel :D Iar diferentele vizuale dintre shiftere sunt aproape minime. In stanga este Axial Flow-ul, in dreapta este stock-ul.
FiÅŸiere ataÅŸate
ss8_di7.jpg
Shifters
axialflow.jpg
Cockpit

02 Dec 2008, 20:20

NICE ;)

02 Dec 2008, 20:48

cit it consuma in buc pe vremea asta?

ma cam bate gindul sa mai iau o masina. una mai sportiva peste 200 de cai si imi face cu ochiul o mazda rx8. vad ca sunt destul de ieftine ca pret.

Consum RX-8

03 Dec 2008, 10:21

$1 scrie:$2it it consuma in buc pe vremea asta?

ma cam bate gindul sa mai iau o masina. una mai sportiva peste 200 de cai si imi face cu ochiul o mazda rx8. vad ca sunt destul de ieftine ca pret.

22-25 la suta. Nu te uita ca sunt ieftine, Erix-urile au o intretinere foarte delicata si nu neaparat ieftina.

Re: Consum RX-8

03 Dec 2008, 13:13

22-25 la suta. Nu te uita ca sunt ieftine, Erix-urile au o intretinere foarte delicata si nu neaparat ieftina.

cunosc. ideea este ca vreau una sh mai ieftina. costurile de intretinere nu ar fi o problema. partea cea mai nasoala este ca la un rx8 sh nu stii cit te mai tine motorul dupa, chiar daca tu o conduci si o service-sezi cum trebuie.

consumul mi se pare totusi cam maricel. :-S

03 Dec 2008, 13:41

muzica9 - de la 200cp în sus coroborat cu traficul din Buc deja te poți aștepta la astfel de consumuri. ionutz îți poate confirma că și el are ~200cp.

03 Dec 2008, 16:01

$1 scrie:$2uzica9 - de la 200cp în sus coroborat cu traficul din Buc deja te poți aștepta la astfel de consumuri. ionutz îți poate confirma că și el are ~200cp.

din ce am discutat eu cu el, la al sau motor de 3 L ii consuma in jur de 15-17L deci nu foarte mult.

un motor 2.0 tfsi 200cai de la vag cosuma in jur de 15-17 in buc. iar nu consider ca este foarte mult

03 Dec 2008, 16:11

consumul mi se pare totusi cam maricel. :-S

La o masina sport ultimul lucru care ar trebui sa te preocupe este consumul. Pot scoate si cu un RX-8 un consum de 15-16 in oras, dar ar insemna sa-i fac motorul praf. Wankel-ul este un motor de turatie, si trebuie sa te comporti cu el ca atare. Asa ca nu schimb vitezele sub 4000 de ture decat in primele 5 minute de functionare. Daca schimbi viteza la 2500-3500 de ture, mai scapi sa intre in functiune 2 injectoare. Adica economisesti benzina, dar pune banii deoparte pentru un motor nou !

03 Dec 2008, 16:33

este foarte adevarat ce zici tu. apropos cit costa refacerea motorului in caz ca....

03 Dec 2008, 17:58

La o masina sport ultimul lucru care ar trebui sa te preocupe este consumul. Pot scoate si cu un RX-8 un consum de 15-16 in oras, dar ar insemna sa-i fac motorul praf. Wankel-ul este un motor de turatie, si trebuie sa te comporti cu el ca atare. Asa ca nu schimb vitezele sub 4000 de ture decat in primele 5 minute de functionare. Daca schimbi viteza la 2500-3500 de ture, mai scapi sa intre in functiune 2 injectoare. Adica economisesti benzina, dar pune banii deoparte pentru un motor nou ![/quote]

Apropo de asta...la cat ar trebui sa schimb la masina mea( cu minuscula putere fatza de al tau RX8 )..ma refer la turatii...am 8000RpM

03 Dec 2008, 18:17

$1 scrie:$2a o masina sport ultimul lucru care ar trebui sa te preocupe este consumul. Pot scoate si cu un RX-8 un consum de 15-16 in oras, dar ar insemna sa-i fac motorul praf. Wankel-ul este un motor de turatie, si trebuie sa te comporti cu el ca atare. Asa ca nu schimb vitezele sub 4000 de ture decat in primele 5 minute de functionare. Daca schimbi viteza la 2500-3500 de ture, mai scapi sa intre in functiune 2 injectoare. Adica economisesti benzina, dar pune banii deoparte pentru un motor nou !

Apropo de asta...la cat ar trebui sa schimb la masina mea( cu minuscula putere fatza de al tau RX8 )..ma refer la turatii...am 8000RpM[/quote]
..pii pe la 8000 :D

03 Dec 2008, 19:29

$1 scrie:$2ste foarte adevarat ce zici tu. apropos cit costa refacerea motorului in caz ca....

Hehe. La Arian Motors vorbeau ceva de 5000 EUR. Asta unul nou. Dar exista posibilitatea de remanufacture, adica ti-l desface, iti curata rotorul, iti schimba apex seals-urile (nu stiu in romaneste cum sa le zic, sunt garniturile alea din cele 3 varfuri ale rotorului), si dupa aia ti-l monteaza la loc. Asta ar fi vreo 2000 de dolari in State, nu stiu daca la noi avem asa ceva. Mai e o smecherie, si anume sa pui garnituri ceramice, si s-a terminat toata jucaria. Te tin 100 de ani. Dar un set de garnituri d-alea bate tot in vreo 2000 de verzisori.
Răspunde