de Bogdan Rusu » 05 Mai 2008, 06:25
$1 scrie:$2 poza (sau mai multe) cu motorul se poate ?

O sa postez cateva poze cu motorul dupa ce imi indrept saracia aia de aripa si-l curat nitel.
$1 scrie:$2eyyyy! Nu se poate!

Frumusete de masina! A intrat bey nene mirletele, nu s-a incurcat! Imi pare rau pt ea saracutza... RX8 e una dintre masinile mele preferate. Vezi unde o repari.. daca motorul e atins, o sa isi prinda astia urechile la reparat! Sint putine in tara si motorasul ala e atipic. Am inteles de la un cunoscut ca papa ulei multisor dar senzatia la volan e beton! Pune niste amanunte despre ea, cum se comporta in trafic.
Din ce vad momentan, nu este atins nimic la structura. Norocul ei ca are aripi evazate

De papat ulei nu papa, dar din constructie motorul Wankel necesita completarea nivelului de ulei cu 2-300 ml la 1000 Km. De senzatia la volan, ce sa zic ? Imagineaza-ti ca stai intr-un scaun sport, cu fundul lipit atat de fundul masinii cat si de sosea, si indiferent de viteza cu care mergi accelereaza in continuu !
2004 Brilliant Black 6 speed MT, 18'' AEZ Xylo Rims, K&N Drop-in Filter, Sparco Ring Steering Wheel, AFE Short Shifter, GTSpec Rear Strut Bar, Powerslot Cryo Slotted Front Brake Rotors, Front Rotary Crest, Fluid MS Rear Wing, RX-FX Fender Vents.