Re: Vlad, Timisoara
n-am mai scris demult aici... masina are aproapre 60 000 km, deci o paste revizia, probleme cu ea nu prea am, decat ca am schimbat bara spate dupa un accident si parca cloncane ceva la ea cand dau peste gropi, am vazut ca nu are bureti pe interior si poate atinge sasiul sau ceva. am verificat rotile din spate si nu e de la suspensii, nu joaca nimic, totul e in regula. dar nu e chiar asa enervant ca sa o schimb chiar acum, poate pe viitor fac rost de bare de st. scartaie franele, desi am schimbat toate placutele banuiesc ca e de la discuri, nici asta nu ma enerveaza chiar asa mult...in romania n-ai cum sa iti tii masina cum trebe asa ca am renuntat sa ma agit aiurea...am schimbat la ea stergatoarele, am pus bosch aerotwin, am pus led-uri pe pozitii de la un coleg de forum si tocmai am incaltat-o cum trebuie in germania. pe viitor folii spate,un eleron discret, marirea puterii la 145cp si cd playerul cu mp3 de la sony (cel ce era pe ghia)...
ps: jantele sunt borbet ls pe 17, gumele sunt pirelli pzero rosso assimetrico, mandria mea
consumul a crescut cu peste 1 litru la suta, asta e...
ps: jantele sunt borbet ls pe 17, gumele sunt pirelli pzero rosso assimetrico, mandria mea

consumul a crescut cu peste 1 litru la suta, asta e...

-
vlad1984 - Ford Freak
- Maşina: Ford Mondeo 2006 TDCi 115CP