Astazi am primit in sfarsit si filtrul de aer si pot sa ma apuc de treaba... filtrul de aer l-am schimbat eu, urmeaza cel de polen iar la service uleiul, filtru de ulei si filtru de benzina pentru ca nu mai am rabdare sa le schimb eu...

Am si un sticker in cutia filtrului de aer K&N si ma tot gandesc daca il lipesc pe luneta sau pe hayon...
Si pentru cei care sunt contra filtrului de aer sau le e frica sa nu aiba vreun efect negativ asupra motorului... atasez si o poza cu ce am mai gasit in cutie...
Garantia am vazut si prin Germania, unde am vazut destule afise cu filtrele de aer K&N, ca deaia mi s-a pus pata sa imi pun si eu...

Dupa ce am schimbat ambreajul am fost nevoit sa schimb si pedala de ambreaj (norocul meu ca am gasit la dezmembrari pentru ca pedala noua venea cu tot cu cea de frana, defapt tot podul pedalier care costa 1400 lei...) pentru ca la pedala care o aveam ii lipseau doua bucse de plastic din cauza carora cursa pedalei nu era fixa... si din cauza careia mi s-a dus si ambreajul intr-un timp atat de scurt... acum pedala are o cursa fixa si e foarte moale...
Abea astept sa schimb uleiul si filtrul de benzina, dupa care sper sa mai am nervii necesari sa curat si clapeta de acceleratie care am vazut ca e destul de murdara...
Revin cu niste poze dupa ce spal masinuta pe care am inceput sa o indragesc din nou ca inainte