Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Focoasa mea roscata

01 Noi 2008, 01:06

Aleluia!!! Am trait s-o vad si pe asta! Bravo Radule, s-o stapanesti sanatos si sa fie tot ceea ce ai asteptat (ca slava Domnului, ai asteptat ceva).

01 Noi 2008, 09:54

Daca tot ai primit-o in ziua 93 nu puteai sa ceri nimic?

02 Noi 2008, 17:15

Sa se-nrosesca ecranuuuuuuuuuu'!!! Sa curga bauturaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si benzinaaaaaaaaaaaa! :)

02 Noi 2008, 17:28

Nu am mai avut starea necesara psihopatica sa ma mai tiganesc cu ei...am luat covoarele si am lasat-o asa...macar sunt utile! Avand in vedere ca cel mai destept cedeaza, fuck'em!
Nea Fordescule, tre sa ne imbatam reciproc. Cum procedam? :>

02 Noi 2008, 19:12

Superbe pozele, mai ales in poza a doua peisajul ala e... pitoresc. :))
Si acu serios, unde sunt pozele?:P

02 Noi 2008, 20:36

$1 scrie:$2Nea Fordescule, tre sa ne imbatam reciproc. Cum procedam? :>

Important ii, cand va imbatati reciproc, sa mergeti amandoi cu masinile.

02 Noi 2008, 20:51

Uff, o sa fac si pozele alea pe zi :) Am tot amanat, dat fiind weekendul nelinistit care l-am avut :) Imi vine sa stau tot timpul pe drumuri, e atat de placut...
Pacat ca benzina nu curge la robinet ;) Cel putin, nu la robinetii mei :)
N-o sa vezi condus la mine daca voi consuma alcoholice! Masina asta valoreaza prea mult pentru mine ca sa fiu inconstient (sa nu zic retard la volan).

02 Noi 2008, 21:24

Acum nu e nimic, stai sa va mai cunoasteti nitel sa vezi dupa aia cum chiar ca nu iti mai vine deloc sa cobori din ea. :D

02 Noi 2008, 21:29

Tot nu-mi vine sa cred ca e real totul...e atat de perfecta, nu am nimic de reprosat! Totul e perfect imbinat, fara imperfectiuni, fara probleme, parca nici n-ar consuma benzina daca nu as vedea in timp real ce se intampla pe micul dar smecherul display rosu :) Oricum nu-mi vine sa ma dau jos din ea, ca ma uit de jur imprejurul meu si tot gasesc ceva fascinant :) Iar sunetul ala pur si puternic, cu basii aia de club, ma fac sa ma mut de tot acolo :D Cui ii trebui clubbing?

02 Noi 2008, 23:49

Hai ca o "deconspir" eu un pic :D
Radu, nu te-ai suparat, nu?
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0001.JPG

02 Noi 2008, 23:53

Asa, dom'le, sa-i vedem si noi ochisorii aia bulbucati si autoadaptivi :)

03 Noi 2008, 07:17

:) La naiba, am fost filat :)) Marfa poza :P Urmeaza si mai multe in curand!

03 Noi 2008, 08:09

Radu s-a trezit de dimineata ca sa intre direct pe forum. Cred ca doarme in masina cu un laptop. Nu ma refeream sa conduci dupa ce bei. Dai un telefon si vin eu si iau masinile ca nu am condus nici un benzinar in afara de 1310 si Trabant.

04 Noi 2008, 15:04

ceva nouati? cum se prezinta roscata?

poze? artistice sau nu.... :)

bafta

05 Noi 2008, 07:27

Eeee...se prezinta foarte bine! Este criminal cu parcarea, ma misc foarte incet, sunt sigur pe mine dar e greu...
M-am distrat aseara cand am condus singur pana la intalnire. E foarte frumoasa senzatia cand nimeresti bine turatiile de putere si merge liniar :) E de vis !!!!
Am aflat ca exista un reglaj al centurii, lucru care nu stiam! Bine, sincer nici n-am citit manualul, asa ca deh, stupoare pe mine :) Si cel mai important, colegii de aseara m-au invatat cum sa dezaburesc geamurile!! E o combinatie ciudata de AC cu caldura, care AC dezumidifica aerul, dupa care l-am inchis si a ramas doar ventilatia cu caldura!! In 3 minute totul era transparent din nou, si cald :D Foarte tare!!
I-am luat "husa" pentru mititica, din carrefour, 100 de lei, total impermeabila :D Se potriveste perfect! Ultima evident, dar ok, fara rupturi :) Foarte utila in zona mea de resedinta! Si nu, nu sunt demodat, am o skoda octavia 2 care are o husa groasa de zici ca e bluza mea de pijama! Mai e si material de camuflaj :))
Anyway, pe weekend pun poze, ca toata saptamana am de alergat, de la servici la master, si dupa aia acasa, si gata ziua...e cam obositor...
Mai injurati-ma putin pana sambata :)
Bafta tuturor, o saptamana cat mai buna ;)

29 Noi 2008, 11:42

Vad ca nu mai spui nimic despre masina ta...cum merge...consumuri....greieri??

13 Dec 2008, 03:56

Nimic pe aici, Radu doarme in masina, pe internet nu mai intra sa ne mai spuna cate ceva dupa ce ne scria zilnic in zona de "asteptare a masinilor".

13 Dec 2008, 10:37

Revin, dupa 1508 km, cand pot sa consider rodajul terminat si pot sa incerc sa-i dau blana unde prind o autostrada libera.
Situatia se prezinta in felul urmator: iarna, in oras, pentru deplasari scurte, consuma in draci! Nu stau sa fac calcule, dar resetat, consumul presteaza in medie ceva intre 15-16 / 100....cu aglomeratie, stopuri, etc. Stiti si voi, Bucharest style...
am o zgarietura stearsa, de suprafata pe bara spate, in asa fel incat se vede o linie alba...ma fac ST si nu stiu eu :| si inca una recenta pe partea opusa a barii spate, de data asta neagra cu plastic ieftin inclus...concluzia, vand bara folosita de Focus. Anyone? Partea cea mai frumoasa este bineinteles ca toate minunile le-am gasit in parcare, din cauza altor bizoni care au luat carnetul pe supt.....
Dar sa trecem peste...am alergat ca nebunu sa fac inca o autorizatie provizorie, am facut varice la pipera. Daca ma vedeati cum ma uitam la suportii aia de numere sa imi dau seama cum se desfac, si batea vantuuuu...pana la urma m-am enervat, am tras putin de ei si voila! N-am rupt nimic, nu sunt asa de tuta :D
Cat despre greieri, care sunt la moda, nu am. Cel putin nu in mers :) Cand stau pe loc si ascult muzica mai tare decat normal, e vreo melodie anume care imi place, mai cri cri putin vreo fatza de usa, dar foarte putin, nesemnificativ. Am avut ocazia sa testez ABS-ul. Interesant, pentru ca nu a fost asa violent precum e stipulat in manual, ci doar ok, cat sa nu te sperii ca se dezmembreaza masina cand intra in actiune sistemul. In ce ipostaza va intrebati? Tiparul clasic, intersectie goala, eu goneam cu 60 sa prind verdele, un retard se baga sa intre in intersectie, si se opreste acolo, si tot el comenta.
Vad ca ne-a pus mana in cap Dumnezeu pentru astia cu masini noi, pe marti ma duc s-o inmatriculez aproape moka :D ALELUIA!!!
Si ca sa mai scurtez, mi-am montat aparatori doar la rotile fata, foarte utile!! Daca va zic de care, ma veti injura, dar uite ca zic :D din cora, 25 lei un set de 2 aparatori universale, cauciuc turnat intr-o forma, am facut un suport din plexiglas care a intrat in imbinarea dintre aripa si prag, fara suruburi, un fel de plug and play, si boltzuit de acel suport facut de mine, aparatoarea! Merge superb, pe vremea asta infecta, a oprit X pietre si noroi! De vis! O sa pun vreodata si pe spate, dar sa mai gasesc :) Foarte mult praf in masina, si cand zic praf, zic fire din alea din haine, care se electrizeaza de consola Sony! Cand intru dimineata in masina, sunt toate lipite de displayul electrizat! Ciudat fenomenul, dar n-am ce face. Am observat ca sub scaunul meu de sofer, se afla un fel teava cu ramificatii, prin care se distribuie aer cald catre picioarele pasagerilor din spate. Foarte ingenios si practic!
Cam atat deocamdata, ne mai auzim! ;)

13 Dec 2008, 21:00

$1 scrie:$2eee...se prezinta foarte bine! Este criminal cu parcarea, ma misc foarte incet, sunt sigur pe mine dar e greu...
M-am distrat aseara cand am condus singur pana la intalnire. E foarte frumoasa senzatia cand nimeresti bine turatiile de putere si merge liniar :) E de vis !!!!
Am aflat ca exista un reglaj al centurii, lucru care nu stiam! Bine, sincer nici n-am citit manualul, asa ca deh, stupoare pe mine :) Si cel mai important, colegii de aseara m-au invatat cum sa dezaburesc geamurile!! E o combinatie ciudata de AC cu caldura, care AC dezumidifica aerul, dupa care l-am inchis si a ramas doar ventilatia cu caldura!! In 3 minute totul era transparent din nou, si cald :D Foarte tare!!
I-am luat "husa" pentru mititica, din carrefour, 100 de lei, total impermeabila :D Se potriveste perfect! Ultima evident, dar ok, fara rupturi :) Foarte utila in zona mea de resedinta! Si nu, nu sunt demodat, am o skoda octavia 2 care are o husa groasa de zici ca e bluza mea de pijama! Mai e si material de camuflaj :))
Anyway, pe weekend pun poze, ca toata saptamana am de alergat, de la servici la master, si dupa aia acasa, si gata ziua...e cam obositor...
Mai injurati-ma putin pana sambata :)
Bafta tuturor, o saptamana cat mai buna ;)

Salutare, sa iti folosesti sanatos masina.. sincer si eu m-am gandit sa imi iau o husa pentru masina dar ma gandeam sa nu ,,plece,, peste noapte.. are vreo chestie anti-furt sau ceva de genu..? :-??

14 Dec 2008, 11:37

Prelata avea niste carlige, de care legai un snur pe sub masina si teoretic ramanea pe masina, dar cand am pus eu prelata nu era sfarsitu lumii...ma rog, s-a dus pe apa sambetei, mi-a luat-o vantu ieri :)
Era misto prelata, dar deh, vantu asta a dovedit-o

15 Dec 2008, 09:45

lasa ca am patit-o si eu cu suportii. am crapat putin unul in stanga.asta e. desi sincer sa fiu imi era tare draga sa vad pe masina nr de SB chiar si rosii. a fost visul meu de mic sa am SB 13 NCC, dar se pare ca o sa mai astept vreo 5 ani :( ...pana atunci ma multumesc cu B 88 JFS

26 Dec 2008, 17:13

Da domnule, am reusit sa inmatriculez jucaria fara sa cotizez la ciolanu lu tariceanu!! :D
1780 de km parcursi, in teorie am terminat rodajul, in practica, asta se termina dupa 10.000 de km, parerea mea.
Fiindca era liber si vremea super ok azi, am incercat sa ies pe A1 sa ii dau putin talpa sa vedem ce poate frumusetea asta. Faza e ca am ramas putin...neuimit...toate bune si frumoase, acceleram, acceleram, si ajungem intr-un final la 179 km/h. Toate bune pana aici, doar ca acolo a ramas, pedala blana. Acuma vin si eu si intreb ca taranau: WTF?! :-??
Nu ma deosebesc cu nimic mai mult de o supernova imputita la viteza? No offence fostilor posesori de supernova, dar nu mi-a placut niciodata modelul ala.
Deci, ca sa recapitulez, 5000 rpm cu 179 km/h. Nici macar 180!! Atunci, permiteti-mi sa ma indoiesc foarte mult de clipul ala de pe youtube unde ala care sustine ca are tot Ti-VCT prinde 210 cu chiu cu vai. Vere, ori aveai tu altceva sub capota, ori era la vale. O fi batut foarte tare vantul afara si nu mi-am dat seama? O fi fost limitata electronic pana ce depaseste un anumit nr de km parcursi? O mie de intrebari, zero raspunsuri.
Asta ar fi singurul minus care l-am sesizat pana acum de cand sunt mandrul posesor de focos!
Foarte placuta senzatia la 180 totusi, stabil, nu mi-a fost frica deloc, dar e obositor, te solicita total, pentru ca vorba lu Nea Fordescu, daca o tii intr-una cu 180, o sa ajungi ulterior sa dai noroc cu Sfantul Petru.
E ok izolarea fonica la 5000 rpm, daca iti zice cineva din spate ca esti maniac il auzi cu usurinta. Nu se necesita urlat.
A, si inca o chestie, am prins aceasta minunata viteza cu masina goala. Cu inca vreo 2 persoane cred ca nici nu se sinchiseste sa treaca de 160... :(
Am sa experimentez si mai incolo, poate e si benzina, poate batea vantul, poate poate...
Sarbatori fericite in continuare! :)

16 Ian 2009, 19:27

Update:

Am facut 2496 km. Am sunat miercuri la BDT, m-au programat pentru vineri, dupa masa, la cererea mea. Foarte rapid si ok programarea, exceptand sictirul vocii din telefon, pe care o inteleg, intervine fenomenul de monotonie, si de aia rezulta lipsa de chef. Evident, si eu patesc la fel.
Vineri ora 15:58 ma prezint la receptia tehnica, ii inmanez tipului cu mana tremuranda cheia, ca deh, n-am dat-o nimanui pe frumoasa mea, si nici n-am de gand, dupa care mi-a zis ca dureaza putin pana o preia careva. Ma duc prin curte sa dau o tura, vazusem un focus hatchback troznit bine pe laterale si in fata, cred, dar nu sunt sigur ca a lovit ori un cap de pod, ori un parapet ceva...foarte terminat, nu se inchideau geamurile laterale, plouase inauntru, bordul era crapat pe langa consola sony, sarise masca, gauri imense prin bord de la airbag, care airbag zgariase si parbrizu pe dinauntru cand bubuise...ma rog, foarte frumos. bag mana in foc ca e la dauna totala!
In timp ce "admiram" decedatul focus, aud un marait placut la ureche (placut mie, altora cine stie...) si intorc privirea de curiozitate, cand imi vad frumoasa cum ia curba in viteza si intra la hala! Tzup dupa ea in viteza mare. Normal, mi se inchide politicos usa in nas, dar m-am multumit cu geamul de plexiglas! Fiind curata, i-a placut tipului sa puna mainile pe ea, si pe roti, cu toate ca a fost o zi imputita azi, ca mai toate zilele de iarna in bucuresti!
Verifica semnalizare, claxon, avarii, faza lunga scurta frana, lampa ceata si mers inapoi. Dupa aia o urca pe H (platforma hidraulica) si o salta. Foarte curata pe dedesubt, nu ma asteptam! Mai ales ca pe acolo nu da nimeni cu vap-ul. a tras usor de roti, de bascule, s-a uitat la blocul motor cu lanterna si pe indelete, mi-a placut ca n-a dat rasol, dupa care a coborat-o, si s-a bagat in motor. avea un kit de testere daca nu ma insel. a scos joja de ulei, s-a mai uitat la nu stiu ce si gata. Imi zambeste prietenos, iese cu masinuta elegant fara s-o bruscheze sau s-o faca sa caraie in mers inapoi, si o parcheaza. Il intreb cu juma de gura daca e totul ok, zice ca da si ma invita sa finalizez hartogaria.
Concluzia, la 16:00 programat, la 17:00 iesit pe poarta BDT la volan. Elegant, profesional, curat si civilizat. Deci se poate! M-am simtit si eu bine macar odata in satul asta. Era un focus 2, avea tot motorul pe podea desfacut...ciudata privelistea...obisnuit sa vad faza asta doar la dacii...si totusi, uite ca se pricep...culmea!
Si acum, sa rodam bine de tot motorul! :) Tre sa-l "conving" sa depaseasca 180! Un nou ideal in viata mea! ;)

16 Ian 2009, 21:13

Sony era intreg? Te rog sa imi dai numaru de telefon de la service sa vad daca nu vand cd-playerul.

16 Ian 2009, 22:52

nu era intreg, era trosnit pe diagonala, ii sarisera vreo 2 butoane. nu se merita, cine stie ce alte probleme o mai avea? plus ca masina era destul de bine prinsa, cred ca e intr-un litigiu ceva, stransesera pana si suruburile in cotiera...ce mai conta ca ploua in ea...

19 Ian 2009, 15:04

Felicitari pentru masinuta. Foarte frumoasa.
Mai incearca cu viteza maxima. mie mi-a iesit in primavara lui 2008 un 190kmh tot pe A1 si simteam ca mai poate un picut.
Benzina de 95 de la OMV, doua persoane la bord.
La viteza respectiva nu mi s-a parut chiar silentioasa (poate era in comparatie cu Dacia Supernova pe care am avut-o inainte :D).

19 Ian 2009, 16:21

Scuza-ma, orice motor de la 5.ooo rpm nu prea mai poti sa-i ceri sa fie silentios. Dar mai incerc, vreau neaparat sa schimb benzenu :)

19 Ian 2009, 16:55

Eu am luat cu masinuta mea,1.6 101 cp viteza de 195 pe ceas,iar GPS-ul imi arata 182-183 km/h, adica exact cat are masina viteza maxima in cartea tehnica si talon.
Benzina a fost omv carrera 95, este singura benzina care a vazut-o masina mea in 14000 de km.
Turatia nu o mai tin minte,dar in jur de 5500 rpm,sau o leaca peste,chiar nu mai stiu exact :-?? :-??

19 Ian 2009, 18:20

Moment istoric!!! Am prins 200, si mai aveam pedala!! Acuma nu stiu daca mai si tragea la respectivul centimetru de pedala, cat sa scoata si 210, cat am vazut pe youtube, dar am depasit lejer 180!
Bineinteles, cu 800 de km parcursi de la ultima incercare, si cu un plin de efix 95! Sa fiu al naibii, cat conteaza benzina...ma rog, e logic daca stai sa te gandesti...apa versus benzen...duhh 8-}
Oricum, a fost destul de naspa, ca a fost aglomerat pe A1, am luat 2 radare, dar cu 120 ce-i drept, bafta mea, plus ca n-aveam rovignieta, fapt care l-am realizat dupa ce am trecut de un filtru prin Ciorogarla :)) Cat bulan am avut ca nu m-a oprit...vai..
Asadar, sunt un om fericit! :D :D

19 Ian 2009, 19:21

So stapanesti sanatos si la multi km ;) .Soouuper masina =D>
Răspunde