17 Mar 2009, 13:40
$1 scrie:$2Steffy_bv, ms frumos
@shine
19,1cm? LOL De necrezut
Pacat ca nu au facut si o versiune 4x4, daca tot i au pus asa garda la sol.
Focus are 11cm, iar kuga 18,8 ; asa scrie in brosura, n am masurat
18 Mar 2009, 12:10
$1 scrie:$2coldone: spuneai acum citeva luni ca s-ar simtii nevoia unui reductor si ca nu ai testat masina la limita pe zapada ... totusi dupa inca citeva luni ai impresii noi privind viscodiferentialul intermediar, diferentialele autoblocante si daca ai "incaltat-o" cu gume de iarna cum s-a comportat pe drumuri ca aderenta limitata. multumesc anticipat, insa parerea ta este mult mai relevanta in comparatie cu prezentarea unui dealer
18 Mar 2009, 15:04
18 Mar 2009, 15:54
$1 scrie:$2i eu tot pe google am gasit, referitor la Fusion.
@Crisstian, ma batea si pe mine gandul, insa e taxa mult prea mare, iar motorul foarte probabil consuma mult mai mult decat un ST. Mai e si faptul ca, pe zapada, un benzinar cu atatia cai, nu stiu cat de bine se simte. Un diesel putin mai mare mi s ar parea ideal, pentru cei care vor un SUV sportiv. Mie imi e de ajuns si cel de 140cp$1 scrie:$2coldone: spuneai acum citeva luni ca s-ar simtii nevoia unui reductor si ca nu ai testat masina la limita pe zapada ... totusi dupa inca citeva luni ai impresii noi privind viscodiferentialul intermediar, diferentialele autoblocante si daca ai "incaltat-o" cu gume de iarna cum s-a comportat pe drumuri ca aderenta limitata. multumesc anticipat, insa parerea ta este mult mai relevanta in comparatie cu prezentarea unui dealer
Da. Treapta a doua e destul de lunga, si lucrul asta se observa mai ales in rampa.
Gumele nu le am schimbat, raman cu cele intermediare, care mi se par potrivite.
Legat de aderenta, la limita inca nu am testat o si sper sa nici nu se intample asta prea curand. Diferentialele intervin foarte prompt, insa trebuie sa ai grija sa dezactivezi ESP ul (doar din CB se poate, foarte aiurea
), pentru ca lucreaza cam in contrapartida cu sistemul 4x4 si risti sa ramai impotmolit. Mi s a intamplat odata, insa dupa ce inveti masina, chiar nu o sa intampini probleme(daca nu exagerezi, vezi testul topgear
)
18 Mar 2009, 15:57
$1 scrie:$2... Fusionu` bate Kuga! ta na na na na na! ...
18 Mar 2009, 17:03
20 Mar 2009, 00:20