Re: Impresii de calatorie cu ...ford focus 1.6tdci 90 cp
masina are ceva peste 26.000km si tinand cont ca voi avea un drum destul de lung de paste, plus o excursie la munte pe la mijlocul lui mai, sigur pana la sfarsitul lui mai voi face 30.000km si voi merge la revizie la Neste.
Mi-au dat astia niste preturi pt revizie, la 75% din costul celor de la BDT adica undeva la700-750RON pt a schimba uleiul si filtrele de aer, ulei, polen si motorina.
de asemenea, pe la mijlocul lui mai , cand se incalzeste afara, voi pune si folii Lumar fata/spate cu o opacitate de 65%.
dupa ce in perioada de rodaj, in primii 10.000 km mancase aproximativ jumatate de litru de ulei, acum totul e in regula si nu mai consuma un strop.
ce am observat este ca la mine filtrul de polen rezista maxim 10.000km , iar dupa acest nr de kilometri, puterea ventilatorului se micsoreaza considerabil. chiar nu imi dau seama cum de se infunda atat de usor acest filtru insa este bine ca il voi schimba inainte sa inceapa caldurile alea mari si astfel AC-ul va fi din nou eficient.
eram sa uit.
de paste voi munci cateva ore la curatarea tapiseriei si a plasticului de la interior.
mi-am cumparat special pt asta 3 tuburi de Mafra Pulimax, solutie special pt tapiserie iar pt curatarea si degresarea plasticului de la interior am luat tot de la Mafra , produsul Scic.
-
edit - 1nsane Member
- Maşina: BMW 520xD G30