Din cate stiu RS-ul are ecartamentul mai mare cu cca 6.5cm ca restul focusurilor mk1. De aceea i-au si facut aripile mai bombate, pentru ca altfel cred ca nu incapeau rotile.
In plus, in afara de ST170 si 1.8 TDCI Sport care au venit din fabrica cu roti pe 17 (215/45/17) in rest cea mai mare roata pe mk1 era de 16 cu anvelope 205/50/16.
Deci, daca sa zicem ca ti-ai "bomba" aripile si ti-ai pune 225/40/18, ar fi mai mari cu 4.22% fata de cele pe 16 si cu 2% mai mari ca cele pe 17. In plus rotile mai mari sunt in general mai grele => in afara de un "look" mai "cool", toate celelalte schimbari te vor dezavantaja.
In alta ordine de idei, m-am intalnit aseara cu Cos in Ploiesti.
Tot ce pot spune este ca RS-ul ala este una dinte cele mai charmante masini pe care le-am vazut in viata mea.
Este o masina construita cu un singur scop: sa fuga si sa te fascineze. Si nu prin faptul ca iti incalzeste fundul sau te racoreste automat sau iti sterge geamurile daca pica in strop de ploaie sau ii radiorgrafiaza pe cei din fata cu xenoanele sau alte artifici care fac viata la volan mai usoara - lucruri pe care nu le poate face - ci pur si simplu prin felul ei albastru de a fi.