Re: My Fiesta Mk3
... prin august ii pun jantele si farurile si dupaia trec la tinichigerie si vopsitorie
Pana atunci ma bucur de ea
I-am schimbat iluminarea din bord ca s-au ars ledurile UV si i-am pus leduri de 12v albastre, vroiam albe dar nu mai aveau
... Si de la zona cu martori a bordului i-am scos plasticul ala vechi colorat peste care lipisem autocolantul alb si am lasat doar autocolantul alb...http://www.dj-ezzy.webs.com
My Fiesta mk3
viewtopic.php?f=15&t=48902-

CLW-Fiesta - Member
- Maşina: Ford Fiesta MK3 1990 1,8D 60cp
- VIN: WFOBXXGAFBLP62372
... de la gradina botanica spre pod eroilor, la prima trecere de pietoni ma aflam pe banda 2 si s-a gasit unu de pe banda 1 cu un ford tourneo de firma sa se bage el pe banda mea, nu l-am lasat intrucat imi mai taiase o data fata si s-a bagat el cu japca - in aripa mea
si se vedea clar pe aripa lui si pe capac vopseaua mea neagra iar la mine aripa infundata... si pana la urma a ramas k vine el sa mi-o repare vineri k se pricepe el... atat i-ar trebui sa nu vina
Foarte frumoasa pana acum lucrarea!Felicitari inca o data !
... mers in a 4-a cel mai des, cateodata si in a 5-a, viteza cam 80km/h in general, mers si mai turat si mai relaxat... am scos consum 5%
si am constatat faptul ca nu atinge/nu freaca pe nicaieri si ca nu am absolut nicio problema in a le folosi fara sa ii mai pun flansele distantiere (de care chiar ma temeam sincer ca o sa imi iasa roata in afara prea mult 2-3cm
) si fara sa ii mai intaresc amortizoarele si sa le mai las+sa comprimat arcurile... ea e mai inaltuta acum cu jantele astea ce le-am pus dar mie imi place... inainte aveam jante de tabla 155/70 R13, iar cele de acum sunt 185/55 R15 pe fatza si 195/55 R15 pe spate
Ce parere aveti despre modificari?