Totul despre membri

Focus 2.0i Titanium 2008

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: Focus 2.0i Titanium 2008

Mesajde cbogdan » 25 Noi 2010, 12:40

@joe06:
Banii care ii dai pentru confortul si siguranta ta si a familiei tale nu sunt degeaba. Asa stiu ca pot sa plec linistit la drum si ca nu o sa am probleme nici cu tractiunea, nici cu directia si nici cu franarea.
cbogdan
Incepator

Maşina: Ford Focus hb Panther Black 2008 2.0 145cp Titaniu

Mesajde joe06 » 25 Noi 2010, 19:26

Normal, fiecare face ce vrea cu banii lui. Eu ziceam ca parere, tocmai ma pregatesc sa fac a doua iarna cu Marangoni pe toate 4 rotile si nu e nicio problema. Normal ca ce ai luat tu sunt mai bune, dar nici cu astea nu aveai probleme nici cu tractiunea, nici cu directia si nici cu franarea.
joe06
Gold Member

Mesajde dorinpetrean » 27 Noi 2010, 13:47

Din 1999 de cind am descoperit seria Ghia aceste masini mi au intrat la suflet insa cind a fost lansat ST-ul si am vazut un episod Top Gear Golf GTI vs ST, ST ul mi a cazut cu tronc. M am stabilit pe Titaium, prefer elementele cromatice si designul sportiv in detrimentul insertiilor de lemn.
ST ramine o dragoste neimplinita din cauza pretului de achizitie.

Despre gume - intotdeauna apeleaza la un rationamet practic in locul unui compromis prejudicios. Uneori filozofia "sunt prea sarac sa arunc bani pe lucru ieftin" ajuta. In plus daca ai si familie trebuie sa i iei si pe ei in considerare.
Succes cu Titanium si sa te bucuri de el.
dorinpetrean
Ford Freak

Anterior

Înapoi la Totul despre membri