Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus 2 Frozen White

07 Ian 2011, 22:59

Mda, deci sunt jegosi, pentru ca isi baga picioarele in facelift, fac loc pentru noul focus, si nu mai monteaza nimic pe nimic, SAU, a fost jegos dealerul, si ca scape mai repede de tine, a zis celor de la fabrica ca hai gata, fara trapa sa vina mai repede, cand ei au cerut probabil confirmarea!
Ma rog...pacat de trapa, sa stii ca e foarte misto! Pielea e greu de intretinut, e frumoasa, dar na, blugii cu capse sunt ucigasii lor... Sa stii ca o sa-ti para rau toata viata ca nu ti-ai luat spalator de faruri, eu unul imi blestem zilele cand conduc prin cotetul asta de tara pe vreme ca acum si sare toata mocirla aia nenorocita pe faruri si arata ca alea de basculantele alea, nu mai vezi nimic!!! Deci aici, in congo romania, sunt DE BAZA spalatoarele de faruri! La cealalta masina, un Smart ForFour am, si e de vis!
Asadar, in alta ordine de idei, nu te supara, din pozele tale, nu vad acel buton unde de altfel trebuie sa fie, adica putin mai fata de manerul care deschide usa. Acolo era pozitionat butonul de pliat oglinzile electric! Daca l-au integrat in consola de mai jos din fata butoanelor de geamuri electrice, ma scuzi tinere, sunt mai depasit....in 2008, asa erau lucrurile 8-}
Deci in concluzie, cred ca ti-au tras teapa cu trapa, astia de la noi, nu aia de la fabrica, si na, asta e...pacat! :-S Mai erau optionale, dar le-au scos carnatii astia, ca deh, cati sunt care cumpara optionale? Hai lasa, ia-o din curtea mea, ca sta si asa de un an, si scap de tine mai repede. Asta e mentalitatea lor...
Hai weekend placut, daca ai chef sa ne intalnim sa ne dam mari in lupe, dai un mesaj aici, ca-mi vine mail, si ne auzim! Bafta!

07 Ian 2011, 23:28

$1 scrie:$2Asadar, in alta ordine de idei, nu te supara, din pozele tale, nu vad acel buton unde de altfel trebuie sa fie, adica putin mai fata de manerul care deschide usa. Acolo era pozitionat butonul de pliat oglinzile electric! Daca l-au integrat in consola de mai jos din fata butoanelor de geamuri electrice, ma scuzi tinere, sunt mai depasit....in 2008, asa erau lucrurile 8-}

Acum este integrat in controlul oglinzilor electrice . Am facut o poza la manual :) , ca la masina nu cobor si scanerul e mort ...
Imagine

Mari in lupe in februarie o sa ne dam . Nici masina nu o sa mai fie plimbata mult , ca facultatea e la 3 km distanta de mine :) si 2 statii de metrou .
Salut si weekend placut .

08 Ian 2011, 00:03

Există sprayuri de dezghețat geamurile care nu face rău la nimic.
În rest, chiar nu știu de ce ai vrea să dezgheți caroseria :-??

08 Ian 2011, 12:54

Singurul motiv pentru care vreau sa dezghet caroseria este ca nu-mi place sa aibe zapada pe ea , sa merg asa cu ea .
Am vazut ca numai are acum :) inseamna ca s-a mai incalzit afara si s-a topit singura.

08 Ian 2011, 13:19

Zapada se da usor jos cu o perie. :D Stratul de gheata tot acolo ramane. Ti-e tie prea drag de ea acum ... ca o sa vezi la anu pe vremea asta cat chef o sa mai ai.

08 Ian 2011, 13:32

Vai vai, ce rautacios poti fi :)) Lasa omu sa-si traiasca dragostea pentru masina :P
De preferat o perie cat mai moale, pentru a nu face rasadurile de primaravara prin lacul caroseriei....
Aiurea rau cum a ajuns sistemul de pliere a oglinzilor. Daca tot a montat functia asta jos, la consola, ce rost mai are spatiul ala sus? Cine isi cumpara modelul full, o sa se intrebe "dar de ce nu am ceva acolo? ce lipseste? doar am luat tot". Incep sa-si cam bata joc baietii, in expectativa noului model...pacat :|

10 Ian 2011, 02:48

spiri14 eu folosesc Nigrin solutie dezghetat parbriz, spray nu imi place caci presiunea nu este cum trebuie si desi mai ai solutie nu pulverizeaza cum trebuie.

ia Nigrin si nu ai nicio grija sau Liqui Moli
ai inceput sa faci rodajul la motor cum e? iti place?

10 Ian 2011, 12:40

Salut , nu parbrizul era problema mea , ca este incalzit si se dezgheata imediat. Aveam un strat de 5mm de gheata pe plafon si pe laterale care nu-mi dadea pace :) , dar s-a topit de la sine.

Rodajul din pacate mai trebuie sa astepte nitel , pentru ca saptamana asta intru oficial in sesiune pana la jumatatea lui februarie :)
Are doar 130 km. Dupa ce termin sesiunea o sa lucrez intens si la rodaj :)

11 Ian 2011, 15:36

Imagine

Am revenit cu dovada =)) sunt 2 becuri pe semnal. Cel putin la mine :d

Am reusit sa montez si navigatia de la colegul muzica9 . Din pacate nici poze nu am facut, nici timp sa ma joc pe ea nu am avut :).. Poate mai pe seara sau maine dimineata o sa fac si 2,3 poze o sa ma si joc sa descopar una alta :).

11 Ian 2011, 16:17

Ma nene, ceva nu e ok!! La ce-ti folosesc doua becuri pentru semnal? Asta daca ar fi asa! It's stupid!!!
In februarie facem experimente pe masina ta!! Cate schimbari doar in 2 ani....Si tot nu vreau/pot sa cred!!! La ce-ti folosesc doua becuri pentru semnalizare? Nu erau decat 2 becuri in tot stopul de cand s-a inventat modelul!!

11 Ian 2011, 16:23

Nu stiu la ce folosesc 2 becuri :) dar sunt acolo. Nu este reflexie sau ceva de genul. Sunt 2 becuri galbene si unul rosu .

11 Ian 2011, 22:03

;)) p-asta cu 2 becuri de semnalizare in stop nu am mai auzit/vazut-o la nimeni, foarte curioasa treaba

12 Ian 2011, 13:14

Imagine

Am butonat aseara vreo 20 min la ea :) .
Camera reverse se vede destul de bine noaptea doar cu lumina de la reverse, pt ca la mine la bloc au uitat sa dea drumul la lumini de 2 zile si e bezna totala , banuiesc ca daca mergeau si luminiile se vedea foarte bine.
Televizoru nu-si merita banii cum au zis si altii pe forum , dar antena a fost cado' . Nu prinde decat tvr 2 si ala cu foarte multi pureci si multe intreruperi.. la 4 5 secunde cade.
CD/DVD nu am avut la mine deci nu stiu inca cum se aude.
Pe USB in schimb se aude bine. Am testat cu un USB de 8gb. Era si concertul "The up in smoke tour" merge si se vede bine. Se deruleaza repede fara intreruperi.
Navigatia se conecteaza imediat la satelit. In 2 secunde m-a gasit pe harta. Nu stiu inca cum sa fac sa mearga muzica in fundal. Era pe radio , am intrat in navigatie , muzica s-a oprit. am incercat cu 2 zone, cu PIP. nu vrea. Oricum nu o sa o folosesc prin Bucuresti.
Telefonul se aude bine in boxe. Cel cu care vorbesti cica te aude mai incet , ca si cum vorbesti de la indepartare. Agenda nu a preluat-o din pacate(nokia e72) si nici nu poti sa o bagi manual din cate am vazut.

12 Ian 2011, 17:26

$1 scrie:$2u stiu la ce folosesc 2 becuri :) dar sunt acolo. Nu este reflexie sau ceva de genul. Sunt 2 becuri galbene si unul rosu .

O fi sistemul ala de aprindere automata a avariilor pe spate cand franezi puternic? Zic si eu, stiu ca e idioata ideea :P , dar poate au mai pus un rand de becuri galbene pe spate pentru asa ceva...

23 Ian 2011, 19:42

Imagine
Inca o poza de iarna.. mai ningea putin si nu o mai gaseam :))

A ajuns dabea la 200 km :( .. Inca 3 saptamani de sesiune , si dupa incepem sa facem km impreuna .

23 Ian 2011, 22:34

Bafta la sesiune!! Curat-o bine, ca daca ingheata zapada pe ea, o sa plangi cand vrei sa deschizi usa sau sa deschizi capota!

23 Ian 2011, 22:51

Multumesc . Au trecut 2 examene.. mai sunt 5 :)..

Am curatat-o .. ramasese iar un strat de gheata , dar s-a topit. Si azi erau lipite un pic usile. Ma gandeam la un dala pt chedere , dar nu stiu daca ajuta.

24 Ian 2011, 01:46

$1 scrie:$2img]http://i55.tinypic.com/10idpo6.jpg[/img]
Am butonat aseara vreo 20 min la ea :) .
............................................................................
CD/DVD nu am avut la mine deci nu stiu inca cum se aude.
Pe USB in schimb se aude bine. Am testat cu un USB de 8gb. Era si concertul "The up in smoke tour" merge si se vede bine. Se deruleaza repede fara intreruperi.
.............................................................................

Sa le stapanesti sanatos (masina si navigatia) !
DVD-ul se vede si aude excelent (mai ales daca pui unul original) .
Oentru navigatie si radio trebuie sa activezi 2 zone cand esti pe navigatie si merge ... mai trebuie s-o butonezi putin sa le descoperi . Si eu m-am chinuit ceva cu a mea .
Bafta la sesiune !

24 Ian 2011, 04:39

$1 scrie:$2m curatat-o .. ramasese iar un strat de gheata , dar s-a topit. Si azi erau lipite un pic usile. Ma gandeam la un dala pt chedere , dar nu stiu daca ajuta.

Vezi ca este o solutie speciala pentru chedere de la Nigrin, dar mare grija cand o aplici sa nu dai pe vopsea ci numai pe chedere - asa recomanda Nigrin. o gasesti in real.
bafta la sesiune!

08 Feb 2011, 00:10

Salut cornele cum se scoade cd din bord si grila de plastic din ce parte sa ancep multumesc.

08 Feb 2011, 01:55

Salut . Ma numesc Alex ,nu Cornel :)) , dar trecem peste.

Pentru demontat grila viewtopic.php?p=836364#p836364
CD-playerul... scoti suruburiile cu care e prins si tragi de el spre tine , demontezi mufele din spate si aia e tot.

16 Feb 2011, 19:06

Deci , gata sesiunea , incepe rodaju :)) 420km si e in crestere.
Am fost azi la Colina si am schimbat scutul de plastic cu unul de metal. Scutul de plastic e la vanzare 200ron (o sa ajunga si la ocazii zilele astea )
Consumul a ramas pe 9.0/100km , numai in bucuresti ... mers intre orele 12 si 18 .

Sa se mai incalzeasca afara si o sa scot plasticul din interiorul portbagajului sa strang/fixez mai bine ornamentul de plastic cu emblema si luminiile pt numar , pt ca nu este lipita de "usa" portbagajului.

16 Feb 2011, 19:08

Holy shit!! Mai ai scutul de plastic? Cat vrei pe el? :D:D:D

Later Edit...My bad, am citit acum cu atentie...deci il dai cu 200 lei da?

16 Feb 2011, 21:30

Da , mai este si ,da 200 ron :D. Este inca in masina unde l-au lasat cei de la colina :)) . Mi-a fost lene sa-l car prin casa si apoi sa-i mai caut si loc.

17 Feb 2011, 08:29

Baga si tu o poza cu el te rog

17 Feb 2011, 11:23

O sa incerc sa-i fac azi o poza

17 Feb 2011, 14:03

Facusem 2 poze , fata-spate , dar o poza a disparut din telefon.. :-??
FiÅŸiere ataÅŸate
17022011231 [1024x768].jpg

21 Feb 2011, 15:38

Radu sa-mi zici te rog , daca te mai intereseaza scutul . Daca nu , o sa-l pun pe topicul de ocazii .

21 Feb 2011, 18:47

Acum nu, am ramas fara bani...pune-l pe okazii. Dar, multumesc frumos pentru intentie :)

21 Feb 2011, 19:07

Daca vrei te mai pot astepta o saptamana. Daca crezi ca faci rost de bani, lasa-mi un msg .
Răspunde