Re: Ford Focus 2 Frozen White
Ma rog...pacat de trapa, sa stii ca e foarte misto! Pielea e greu de intretinut, e frumoasa, dar na, blugii cu capse sunt ucigasii lor... Sa stii ca o sa-ti para rau toata viata ca nu ti-ai luat spalator de faruri, eu unul imi blestem zilele cand conduc prin cotetul asta de tara pe vreme ca acum si sare toata mocirla aia nenorocita pe faruri si arata ca alea de basculantele alea, nu mai vezi nimic!!! Deci aici, in congo romania, sunt DE BAZA spalatoarele de faruri! La cealalta masina, un Smart ForFour am, si e de vis!
Asadar, in alta ordine de idei, nu te supara, din pozele tale, nu vad acel buton unde de altfel trebuie sa fie, adica putin mai fata de manerul care deschide usa. Acolo era pozitionat butonul de pliat oglinzile electric! Daca l-au integrat in consola de mai jos din fata butoanelor de geamuri electrice, ma scuzi tinere, sunt mai depasit....in 2008, asa erau lucrurile
Deci in concluzie, cred ca ti-au tras teapa cu trapa, astia de la noi, nu aia de la fabrica, si na, asta e...pacat!
Mai erau optionale, dar le-au scos carnatii astia, ca deh, cati sunt care cumpara optionale? Hai lasa, ia-o din curtea mea, ca sta si asa de un an, si scap de tine mai repede. Asta e mentalitatea lor...Hai weekend placut, daca ai chef sa ne intalnim sa ne dam mari in lupe, dai un mesaj aici, ca-mi vine mail, si ne auzim! Bafta!
- radu_v8
- Gold Member
- Maşina: Focus 2008, 1.6 Ti-VCT 115 CP, Trend + Opţionale
, ca la masina nu cobor si scanerul e mort ...

Stratul de gheata tot acolo ramane. Ti-e tie prea drag de ea acum ... ca o sa vezi la anu pe vremea asta cat chef o sa mai ai.
Lasa omu sa-si traiasca dragostea pentru masina 

sunt 2 becuri pe semnal. Cel putin la mine :d
p-asta cu 2 becuri de semnalizare in stop nu am mai auzit/vazut-o la nimeni, foarte curioasa treaba

.. Inca 3 saptamani de sesiune , si dupa incepem sa facem km impreuna .