Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
14 Apr 2011, 10:21
Cum ai zis, eleronul ala se poate inlocui oricand, doar sa am ocazia sa gasesc ceva frumos si la un pret acceptabil(un eleron original ptr mk1 e in jur de 150 euro...deci....).daca innegresec stopurile mai mult ca sigur o sa am probleme la ITP. Initial eu am vrut folie, dar usor usor le facem pe toate.
moro50 nu am de ce sa ma supar, cu mare placere eu astept si sfaturi si critici.
cu atat mai mult daca imi ziceti toti "da e frumos, splendid etc" ....poate mi-o iau in cap si fac vreo prostie, kitsch.
14 Apr 2011, 11:06
Farurile si stopurile sa le lasi asa cum sunt. Altfel o sa ai probleme si cu ITP-ul si cu politia care o sa-ti ia talonul de fiecare data cand te opreste.
14 Apr 2011, 15:13
Hmm 150 de euro e enorm, eu am vazut cu 150 lei pe okazii dar nici atata nu am vrut sa dau pe el, mai adaugi un vopsit calumea si un montat si sari de 100 de euro. Am primit unul pe gratis de juma de an si abia dupa pasti o sa-l montez la cineva cu preturi mai acceptabile.
14 Apr 2011, 21:20
aveti idee cum sa curat surplusul de silicon de pe hayon?
eleronul nu s-a putut prinde etans si am folosit silicon ca sa nu intre apa etc. si nu am curatat execesul de silicon cat era inca moale, iar acum s-a intarit. Am auzit de o solutie Sili Kill...mai stie cineva ceva de ea?
16 Mai 2011, 18:40
maine schimbam flansele de la amortizoare pe fata
17 Mai 2011, 08:50
Salut, bafta cu masina, am vazut una ca a ta tot prin fizicienilor ( era in trecere) alb perlat, lasat mai jos cu jante de 17 si distantiere, era la spalatorie acolo langa plus. Spor la treaba si multi km fara incidente.
App eleronul ala fara suparare strica toata linia.
18 Mai 2011, 22:03
Pai pe fizicienilor stau eu

) .... vis-a-vis de plus, ceva de genul

...
nu-i problema cu eleronul va arata mai bine dupa ce termin toata treaba
01 Iun 2011, 12:13
tema de gandire:
-in septembrie o sa ma apuc de vopsit!!!
ce culoare sa ii dam?
01 Iun 2011, 17:37
ALB, cel putin asta imi doresc eu pt al meu... nu am AC si mori vara in ea. Dar probabil ai AC, un albastru ar fi ok
02 Iun 2011, 11:44
albastru ma gandeam si eu
13 Iun 2011, 19:23
azi am schimbat un burduf de la planetara si maine ma apuc sa rezolv debimetru de aer si sa fac frana de mana sa inghete
13 Iun 2011, 23:22
Daca rezolvi cu frana de mana sa imi spui si mie cum ai facut
14 Iun 2011, 11:18
azi am rezolvat cu frana de mana.
nu va bagati sa scoateti consola din interior sau pe sub masina.
trebuie dati tamburii jos si reglati, e o operatie nici foarte grea dar nici usoara.
am curatat azi debimetru de aer + reglat frana de mana + schimbate bucsile de la barile stabilizatoare si bieletele antiruliu = 100 ron.
problema la mine nu cred ca este de la debimetru ci de la motorasul pas cu pas.
acum am dat de o belea mica, cilindru de frana de pe stanga scapa ulei si trebuie schimbat. aveti idee de diametru are cilindru?
06 Iul 2011, 15:53
ieri am schimbat sabotii + cilindrii de frana = 320 ron cu tot cu manopera

tine super frana de mana acum
08 Iul 2011, 23:23
cam asa va arata masina pe viitor

culoare albastra cu jante albe(desigur ca vor fi alte jante)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

09 Iul 2011, 15:50
frumoasa combinatie. sper sa reusesti sa o faci asa
09 Iul 2011, 16:21
ne apucam sa strangem banii la pusculita
10 Iul 2011, 00:44
salutare. felicitari pentru munca depusa si pasiunea pentru masinuta. cam la ce pret estimezi ca ajungi la vopsire totala? vezi ca mai erau oferte pe site-uri gen zumzi, groupon etc cu vopsire pana in 2000 lei, la reducere. albastrul din poza ta photoshopata seamana cu aquariusul de pe masina mea. eu unul sunt super incantat de culoare
10 Iul 2011, 17:59
multumesc frumos. da seamana culorile

....
am vorbit deja ptr vopsit ma duce 2000 ron cu tot cu vopsea si mana de lucru si la cuptor nu la nea jiji de la colt.
incerc sa nu trec un buget, deocamdata in strangere

... maxim 3000 euro
10 Iul 2011, 18:04
spor la treaba heaton, sunt sigur ca va iesi ceva frumos.
11 Iul 2011, 13:14
multumesc frumos
16 Iul 2011, 09:08
am scos sticlele alea de la faruri care se ingalbenesc. se vede farul super frumos acum si lumineaza de 10 ori mai bine

...
-am desfacut grila din fata am scos clemele de la faruri, am scos semnalele si apoi cu doua surubelnite am desfacut farul cu mare atentie cat sa am loc sa scot sticla "problema"
16 Iul 2011, 10:16
Da, asta am facut-o si eu de cateva luni,

eram in dubii pt. ca spuneau multi ba ca nu se vede bine, ba ca o sa bata prea tare farul si inegal, dar per total nu am simtit ca ar fi incomoda la condus lumina.
Iti mai dau un sfat, daca vrei sa mergi cu modificatul mai departe, vopseste-ti interiorul farurilor cu negru, se face doar partial, in locurile unde materialul reflectorizant nu e folositor.
16 Iul 2011, 14:46
La mine bat acum mai bine si drept.
O sa tin cont multumesc!
24 Iul 2011, 18:07
Azi am dat o fuga la tara, masina a "suferit" o spalare EXTRA

.
Ce am spalat-o cand am luat-o prima data dar ce a fost acum.
Am stat 5 ore s-o bibilesc cum imi place mie: curatat mocheta, plafon, stalpi, sa zic pe scurt TOT, nu a scapat nimic sa nu fie curatat. Exteriorul la fel, si ce mi-a luat destul de mult...motorul, cu vreo 7-8 carpe curate si putina solutie speciala ptr curatarea motorului am stat si am sters pana am facut scurta la mana, dar a meritat.
Dupa ce am terminat am baut vreo 3-4 litrii de apa

m-am asezat pe scauna si ma uitam la ea: "DOAMNE!! Cat e de frumoasa!!!"
04 Aug 2011, 13:53
rezultatul final
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

17 Aug 2011, 23:26
azi am schimbat bieleta de directie de pe dreapta + un set de bujii BERU ultra X!!!
Bieleta = 70 ron
Bujiile = 100 ron(eu am vrut NGK, dar ma costau 175 ron....bugetu redus nu mi-a permis)
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

23 Aug 2011, 23:39
schimbat ulei + filtru aer / benzina / ulei