Am luat bara de aproximativ 3 saptamani , dar am pierdut programarea la vopsitorie pentru ca nu a venit la timp dopul de la carligul de remorcare .
Bara avea gauri pentru spalatoarele de faruri si initial vroiam sa le las , dar am primit sfaturi sa le acopar si a trebuit s-o duc in alta parte sa acopere gaurile cu fibra de sticla ... acum astept sa o vopseasca si nu vreau sa-l presez pe vopsitor sa nu-mi dea buleala (imi este dator si o vopseste moca) . Oricum nu pot s-o montez pana joi , pentru ca nu au venit suportii si deflectoarele de aer . Ma enerveaza la culme ca trebuie sa astept atat , dar macar sa iasa cum trebuie ...
Cand o sa fie gata voi posta poze ... pana atunci am inceput sa cumpar si altele :
- am luat o
bara spate de facelift din UK (tot prin slick99) si astept sa vina . Bara este cheala (doar partea principala) pentru ca nu mi-am permis sa dau 150 de lire pe una completa , asa ca am comandat separat suporti , ornamentul superior , cadadioptrii si difuzorul ... destul de piperate preturile dar la final o sa ies mai ieftin asa .
- sper ca o sa rezolv si cu niste huse pentru scaune (mai multe detalii dupa ce le pun pe masina).
Se pare ca luna asta ma opresc aici , pentru ca mi-a picat in ultimul moment o combinatie din care imi ieseau ceva banuti (neimpozitati de nevasta)
Am planificat in August :-
Faruri Deyline -
-
Evacuare sport cu 2 iesiri - trebuie sa fac o excursie la Bucuresti
-
Climatronic - vroiam doar modulul aftermarket pentru climatizare mono , dar firma din Italia a inchis site-ul si nu reusesc sa dau de ei ... am primit de la un coleg o adresa de mail , dar deocamdata nu am primit un raspuns .
- Ornamente inox pe manere la usi in interior si poate cotiera reglabila de la dezmembrari .(am doar niste promisiuni cu schimb + diferenta )
Septembrie si Octombrie :
- Praguri
- Eleron
- Stopuri facelift cu led
- Protectii praguri
- Caluti in + ... nu am renuntat la ideea sa ii maresc puterea motorului si cred ca voi opta pentru un power-box in detrimentul resoftarii ... asta o sa fie in functie de cat de bine voi reusii sa ma incadrez in buget cu celelalte cumparaturi ... sper sa nu apara cheltuieli neprevazute gen volanta , turbina etc .
Noembrie Luna asta o sa iau o decizie foarte grea ! Mi s-a pus pata sa montez o trapa Webasto Hollandia 930 , care arata foarte bine si costa o caruta de bani ... sper sa-mi treaca nebunia pana atunci , dar sunt sigur ca daca o sa am banii , nu ma pot abtine s-o iau ... asta inseamana ca o sa prelungesc contractul cu masina asta pe termen mai lung !