Totul despre membri

acesta este jaful meu!!!

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: acesta este jaful meu!!!

Mesajde andrei0241 » 24 Ian 2012, 18:37

Avantajul ptr o masina inmatriculata in .ro eu il vad la polita Casco. Din cate stiu, sa asiguri in .ro o masina inmatriculata in .bg costa f mult. Posibil sa ma insel, dar numai din diferenta de la Casco recuperezi in 2 ani diferenta de la TPI. 1200 euro este taxa dupa noul tabel, cu reducerea aia de 25%?

Plus ca daca vei vrea sa vinzi masina peste 2-3 ani si or sa adopte astia legea asta idioata, s'ar putea sa nu reusesti sa o vinzi prea repede la momentul respecitv

In rest, masina e f misto. Te'asteptam si la intalnirile clubului cu noua masinuta, in prima sambata a fiecarei luni ;)
andrei0241
1nsane Member

Maşina: Fiesta 2008 1.4 Tdci

Mesajde Chabur » 24 Ian 2012, 22:42

Nu e un jeg arata foarte bine, este intretinuta
Chabur
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde christyan78 » 11 Mar 2012, 13:24

Pacat ca e doar kitul de titanium s,nu si motorul.Interiorul sport e diferit doar prin culoarea cusaturilor(scaunele sport din alcantara fiind standard si pe titanium X,consola centrala in acel piano black si ornamentele carbon look(mie imi plac f mult si cele brushed silver de pe titanium x)si pedalele de aluminiu,pe care le poti adauga si dupa,daca vrei;la fel si consola neagra.
Kitul exterior imi place f mult,dar cel mai mult imi place motorul de 2,2 TDCI 175cp sI 420Nm,probabil pt tine a fost deajuns si cel de 1.8.
Masina e f frumoasa,sa o stapanesti cu placere.
PS:ar fi frumos sa faci ceva cu evacuarea sa ii intregesti aspectul de titanium s,evacuare dubla si cu capete drepte din inox.
christyan78
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo Ghia 2001;1800 cmc,92 kw,125 CP
VIN: WF05XXGBB51M58440

Anterior

Înapoi la Totul despre membri