Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus 2 sedan aka Fulgerica

17 Mai 2012, 08:11

observasem in acel reportaj ca sunt cam la fel si pe rs dar daca am fost corectat de colegul alyn ce era sa fac? ;)
de fapt cred ca mai pe toate modelele sport sunt asa

24 Mai 2012, 13:53

Spor la modificari ! O sa incerc sa fac si eu o prezentare masinii, in prezent sunt in cautare de niste huse de interior si placute de frana fata... pe viitor mai vedem!

24 Mai 2012, 14:04

Mersi frumos Stefan!
Pedalele maine vor sosi, deocamdata trebuie sa schimb smd-urile de la placuta spate, mi-a intrat apa pe acolo si au scazut foarte mult in intensitate.
Trebuie sa dau jos ornamentul acela de sub emblema spate si sa ii pun un mastic ceva acolo sa nu mai intre apa la iluminarea placutei......daca aveam becurile masinii erau pa de mult cu apa de acolo, ca sa vezi domne ce inseamna smd-urile!

30 Mai 2012, 11:19

Dupa o absenta mai indelungata (datorita si unui necaz in familie) am reusit sa montez pedalele de st aseara si m-am chinuit (in timpul asta cred ca montam pedale la un parc auto intreg) sa pun pozele aici si nu am reusit nici cu postimage nici cu altceva. Mai incerc diseara cand ajung acasa.
O alta reusita e faptul ca am scapat de boring-ul cd player original al masinii (boring boring dar si-a facut treaba si a facut fericit un alt posesor de ford), urmeaza un mp3 player sony (fara magazie) sper in max 2 sapt, asta si cu ajutorul lui slick99 ;)
Sa se opreasca ploile astea sa pot schimba smd-urile de la faruri (am gasit altele mai interesante) si de la iluminarea placutei spate.
Sa auzim de bine!

30 Mai 2012, 11:27

Sal colegu'! Poti sa-mi spui si mie de unde si cu cat ai luat manetele si ornamentele pentru ventilatie? Ms fain

30 Mai 2012, 11:52

Salut!
uite de aici: http://www.ebay.com/itm/Refitting-FORD- ... 0878414532

30 Mai 2012, 13:17

Ms fain!

30 Mai 2012, 13:33

cu placere! cand mai facem si noi o intalnire?

30 Mai 2012, 14:17

As veni cu cea mai mare placere, dar in ultima vreme sunt destul de prins cu munca. Cand o sa ma mai eliberez, voi veni si eu!

30 Mai 2012, 15:51

Foarte Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme !!!
P.S : Cat te`au costat cu totu butoanele AC ?

Salut

30 Mai 2012, 15:58

salut vl06rzt, mersi frumos si tu sa ai parte de multi km fara incidente.
pai m-a costat cat scrie mai sus, acceseaza link-ul respectiv si vei afla ;), ideea este sa te mai combini cu cineva la mai multe comenzi (chiar daca sunt piese diferite) sau poti sa contactezi pe slick99 din cate stiu aduce si el asa ceva.

30 Mai 2012, 20:17

acum 2saptamani le-am montat si eu , au fost 100 lei si slikk99 m-i le-a adus

31 Mai 2012, 08:26

Ma poti ajuta si pe mine sa iau legatura cu el? ms fain
Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 31 Mai 2012, 09:50, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu mai cita ultimul mesaj

31 Mai 2012, 08:32

momentan slick99 nu este in tara, dar il vei gasi cu siguranta la zilele CF din weekend-ul asta sau daca nu pe sapt viitoare, daca ii dai mesaj pe pm sigur iti raspunde atunci cand timpul ii va permite, este om serios.

31 Mai 2012, 18:50

Si o poza cu pedalele cu indelungi incercari...

http://mojoimage.com/free-image-hosting ... G_2599.JPG

31 Mai 2012, 22:05

Arata bine! Good job!

31 Mai 2012, 22:30

eu nu prea am incredere in acceleratia aia. sa ne spui dupa prima ploaie ce aderenta are.

01 Iun 2012, 08:17

Are aderenta foarte buna, de cand am montat-o si pana azi a plouat de mai multe ori. Si spun asta conducand si cu pantofi in picioare ;)

01 Iun 2012, 08:20

multumesc @zvony !

05 Iun 2012, 11:06

Urmeaza cd player mp3 sony, fara magazie de cd-uri. Sper sa se opreasca din ploile astea ca sa o pot spala sa ii mai fac si ei niste poze.
Schimbare de planuri, acel bodykit prezentat la inceput nu va mai fi montat, urmand anul acesta sa ii mai montez doar niste deflectoare aer la geamurile fata aka. paravanturi (marca heko, negre), un eleron portbagaj, un footrest cromat (pedalier relaxare picior stang), folie geamuri spate si ma mai gandesc daca sa colantez la interior niste elemente, astept sa vina cd player-ul sa vad cum pica.
Anul viitor urmeaza niste jante pe 15 si faruri fk automotive cu angel eyes(nu stiu daca interior crom sau negre momentan) si kit-ul aferent de xenon.

14 Iun 2012, 21:05

Uraaa! Mult asteptatul cd player Sony cu mp3 si cateva poze cu noile iluminari pozitii fata si nr inmatriculare spate. Data viitoare daca sunteti cuminti am sa fac poze si pe lumina zilei :))

Imagine

14 Iun 2012, 21:09

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

14 Iun 2012, 21:12

:oops: Scuze pt ultimul postat cu poze, se pare ca cel dinaintea lui le continea deja
Urmeaza un eleron pt capacul de la portbagaj 8-)

14 Iun 2012, 21:46

Ziua vezi ceva pe ecranul radio-cd-ului?
PS: Felicitari pentru el!

14 Iun 2012, 22:16

da vad, asta m-a surprins si pe mine, ma asteptam sa nu vad nimic daca bate soarele in el dar....am noroc

14 Iun 2012, 22:19

Daca bate soarele nu se vede nimic.

14 Iun 2012, 22:34

Bravo bre,sa-l folosesti cu placere!Acum trebuie sa-l uzi ca sa cante bine :P :P

14 Iun 2012, 23:22

@moro50 te contrazic, tocmai am spus mai sus ca se vede bine
@alyn _acn ms frumos, dar mie frica sa nu il ud prea mult ca poate nu o sa se mai auda asa bine ca acuma :D, oricum dif este foarte mare fata de cd player-ul ford 6000 pe care il aveam

01 Mai 2013, 09:42

Eiiii, a trecut mult timp de cand nu am mai trecut pe aici.
Multe schimbari nu au intervenit dar vreau sa le prezint:
montat deflectoare aer geamuri fata

Imagine
windows print screen

montat leduri DRL
Imagine
how to capture screen

Imagine
online photo sharing

Imagine
screen shot on windows

inlocuit nuca schimbator si colantat cu folie carbon plansa bord (multumesc inca o data pe aceasta cale colegului alyn_acn)
Imagine
how do you print screen

Imagine
jpg images

Cam atat momentan, ultima oara am spus ca montez si un eleron, ei bine inca il mai am dar nu l-am montat, sunt in dubii. Eleronul este din material gumat ceea ce este bine ca se monteaza usor in privinta curburii portbagajului dar se lipeste cu banda 3m si sincer asta nu este un avantaj. Nu stiu cum se comporta la temperaturi extreme de minus si plus sau daca vreau sa il dau jos oare nu pateste nimic vopseaua de pe capac? Oricum alta varianta ar fi sa cumpar model care se prinde in suruburi, nu sunt hotarat.
Scue de off-topic administratorului, pt cei interesati mai am un model de lumini zi de vanzare, detalii pe pm.

01 Mai 2013, 09:49

imi place tot ce ai facut, mai putin montarea drl-urilor - parca nu-si prea au locul acolo (parerea mea subiectiva).
Răspunde