Revin cu amanunte si intrebari si le iau pe rind
1. Eu am trecut de pe Dacia 1410 cu gpl pe Ford Focusul din semnatura deci comentariile sint ff subiective. Pentru mine este alta lume...dar deocamdata conduc prudent fara sa trec de 120 km/h si in majoritatea timpului sub 100 km/h.
2. La inceput imi arata consum mediu de 22 litri

si o viteza medie de 6 km/h dupa ce am mers prin oras 20 de km. Acum dupa 300 km inafara Bucurestiului fara fortare am dus-o la consum mediu de 6.6 l si la viteza medie de 34 km/h. E ceva nu....???
3. Are super stabilitate in curbe si dupa 2200 de ture daca o calci fuge de sub tine si in viteza a 3-a si a 4-a. Acum am o problema ca se spune cum iti formezi motorul asa iti merge...

Eu as vrea ceva care sa consume putin si sa nu am probleme cu el.Deci cum ar fi stilul de condus acum la inceput ?
4. Masina a venit cu cauciucuri Bridgestone 205/55/16 si jante de otel

. Eu stiam ca la cele de otel vine cu 195/65/15. e vreo problema ?
5. Mi se plimba pachetul legal prin portbagaj...Nu stiu cum sa fixex triunghiul. Am fixat trusa si extinctorul dar nu am nici o idee cu triunghiul. Aveti ceva solutii ?....Si ar mai fi cutia cu becuri si sigurante primita odata cu masina ...
6. Vreau sa scap de suportii de numar de la Romcar si sa pun din cele cu Club ford si vreau si un autocolant. De la cine fac si eu rost si cum ?
7. Partea audio ma multumeste foarte bine, radio se aude bine acolo unde se prind toate....in rest la fel ca altele. CD playerul se aude marfa pentru mine deci nu mai bag boxe si alte nebunii.
8. Dezaburirea ireprosabila...
9. Nu am auzit inca greieri si sper ca masina sa fie data bine cu insecticid.....
Revin miine cu niste poze dar va anunt ca masina era murdara si nu am mai spalat-o caci se anunta ploaie