Eu nu sint jurist dar la sfatul avocatului ce a recuperat pentru mine taxa de inmatriculare-poluare la ambele masini am urmat procedura standard.
O carte interesanta o puteti cumpara de aici
http://www.ujmag.ro/Mircea-Ursuta/Contr ... -editia-2/In legatura cu faptul ca mai toti gresim in trafic cum se vede si in filmul lui Alex Politia de nenumarate ori sta la pinda cu toate ca jobul lor este sa previna accidentele si eventual sa fluidizeze traficul.
Am fost luna asta de doua ori la Husi un oras cu o interesanta intrare in panta unde sint treceri de cale ferata pe o distanta de 400 metri si unde in frina de motor masina depaseste 50 km/h, ei bine unde credeti voi ca sta probabil singura masina de Politie ? asta in conditiile in care pe acel drum european circula carute iar masinile din oras nu semnalizeaza sau parcheaza aiurea sau pietonii trec strada aiurea.
In plus distanta Constanta Husi este cam de 400 km iar eu am ajuns la Husi in cam 4 ore si 30 de minute daca ar fi fost sa respect toate regulile sigur aveam nevoie de 7 ore.
Daca am avea 2000 km de autostrada si de exemplu eu ar trebui sa ajung intr-un sat linga Satu Mare cu siguranta ca as merge la 130 135 km/h pe autostrada si dupa ce ies fiind deja in timp si odihnit cu siguranta nu as mai merge cu viteza si pe portiunea de 40 km ramasa.
Asa noi sintem obligati sa ne descurcam cu infrastructura existenta unde din pacate este ca in jungla fiecare se descurca cum poate.
Probabil ca multi ati vazut reportajul celor de la Pro TV despre auoistrazi si ca din Vama Veche pina la Nadlac faci si 16 ore daca respecti regulile de circulatie.