OMG.. mai am 3 ani de garantie, asa ca nu prea pot sa-mi bag nimic..! Sper sa nu am nevoie de garantia lor, pt ca au tot soiul de "smecherii" si stiu sa te duca elegant cu vorba si sa te convinga ca nu tine de garantie. Motorul si cutia ar putea fi o problema.. mai grav si extrem de costisitoare sint chestiile care tin de electronica..calculatoarele care comanda functiile masinii. Daca iti crapa unul, ai cam pus-o. Asa ca nu ma pot lipsi de garantia lor. Daca nu ma interesa garantia, imi luam o masina second si terminam povestea.
Partea cu piesele originale luate din alta parte are riscurile ei. Daca iti crapa filtrul de ulei sa zicem (eu am patit la o masina chestia asta si pierdea ulei) te plimbi de nebun intre cei care au facut montajul si cei care ti-au vindut filtrul. Servisul va spune ca filtrul era defect, vinzatorul ca montajul a fost defectuos. Si din pacate, tu care-ai dat banul, nu vei putea demonstra cine are dreptate. Iar mersul fara ulei in motor poate avea consecinte grave.. care din nou..le vei suporta tot tu clientul!
Asa ca am preferat sa iau tot de la ei, am eliminat toate riscurile si sanatate! Daca se intimpla ceva, stiu macar cui sa ma adresez!