Gata si bruma de "concediu"... Avem o tara superba... Dar cand te intorci in Bucuresti te paleste o realitate de te ustura si fundu'...
Sa revenim: Baba s-a comportat, cum altfel, impecabil

A facut 928.6km, a papat in medie 5.5%, viteza medie (se vede si in poze): 64km/h. De "frustrat" (cum zice un coleg pe alt forum) a frustrat enorm de multe masini "cu pretentii", nu are sens sa le scriu pe toate. Imi e drag insa mai ales de cei care, cand vad ca se termina localitatea (eu merg pe banda 1), accelereaza, ceea ce fac si eu cand trec de semnul de iesire din localitate. Ei deja sunt in accelerare bunicica (unii chiar langa mine) si au asa niste fetze simpatice cand Baba decoleaza de langa ei, incat uiti si de oboseala, de tot. Normal ca se ambitioneaza si le calca de le ies fulgii, dar asta e deja treaba lor

Ii las sa se duca pe langa mine, ca nu fac concursuri prostesti. La fel de simpatic e pe serpentine sau la deal, cand multe masini "se termina" (asa le zic eu, li se termina masina) si Baba o ia voiniceste la picior. Am dat in mintea copiilor? Poate, dar ma distrez

In continuare insa refuz orice fel de cursa sau concurs, prefer sa ma las depasit sau sa ma dau deoparte. A nu se intelege ca dorm.

Ultimii 5-600km i-am facut cu motorina de la Rompetrol si imi e aproape clar ca din asta ii dau de acum sa bea. Se pare ca ii face bine la genunchi, parca e mai sprintzara Baba