In primu rand nu te bucura la bara gata vopsita , ca faci exact ca un client deal meu care a venit cu un Honda CR-V maro cu bara spate la inlocuit si aripa la vopsit , am comandat bara (a costat18 mil) cand desfacem cutia bara gata vopsita , sa vezi ce bucurie pe client ca bara era gata vopsita (mai mai sa ne ia in brate

) vopsim noi aripa , cand vine omu sa isi ia masina ia cazut fata , bara era mai inchisa decat restu masini .Deci nu te incurca ca e posibil sa o mai vopsesti odata si pe bani tai ca service-ul nu cred ca acepta sa o mai vopseasca pentru ca aia sunt bani pe care ii dau cei de la asigurari . Si oricum sper ca portocaliu ala nu e la fel de aiurea ca ala de pe Audi A3 , am avut odata un Audi A3 la vopsit portocaliu , omu a venit ca nu ii iese la nuanta , el o ma vopsise de 3 ori si tot 3 culori avea pe ea ,acum a lovito a 4 oara si a vrut neaparat sa ii iasa la nuanta , (intrebarea e pe care din cele 3 culori sa le alegem) avea o laterala de facut , asa ca ne-am gandit noi sa o luam pe cea de pe bara spate si pe fata(unde era alta culoare) venim cu pierdere , bunnnnnnn o vopsim iese ok nu se vedea nici o diferenta de nuanta , cand deschidem usile sa cadem pe jos , rama usilor era un portocaliu mai aprins

. Oricum omu o vopsise data trecuta la ausburg da nici aia nu au putut sa o aduca la nuanta , atatea service-uri atatea culori , oricum era pretentios portocaliu ala , pana la urma am rezolvato ,clientu multumit, da ce ne-am chinuit .