$1 scrie:$2
$1 scrie:$2...
Si nu am uitat nici ce'am zis cu schimbul de ulei si filtre

Atata doar, te'as ruga, daca poti afla cu ce se desface busonul de la baia de ulei. Daca e cu cheie hexagonala, nu e bai. Daca trebe vreo cheie patrata, cum era la Dacii, de foloseai clanta de la usa, ar fi bine de stiut ce lungime are latura, sa o pot face la vapor sa fim pregatiti
e necesara o cheie hexagonala de 17 sau 19 (nu mai stiu exact); ideal ar fi una cu clicketi; asta am folosit cand mi-am schimbat consumabilele; la filtru, putina atentie caci este montat oarecum oblic, si mai are ulei in el, curge putin ulei cand il desfaci; si nu uita sa pui siguranta (cea noua) de cauciuc, pe "suportul" filtrului, la montaj
un lucru foarte important la schimbare ulei : motorul sa fie cald, cu uleiul cald (pentru a fi cat mai fluid) si masina sa fie in pozitie cat de cat orizontala...
stima!
Mersi frumos pentru informatiile suplimentare

@martini ... f bine dau foliile. Desi nu cred sa fie masina care sa arate mai rau cu folii

La ce pret a iesit "tuning'ul"?
Pentru geamurile fata eu as monta folii incolore, doar cu filtru UV
Despre revizie daca vrei vorbim peste vreo saptamana. Eu in weekend probabil plec intr'un concediu prin tara, asa ca am facut ptr joi programare la TA pentru revizia de 60k. Dar daca esti interesat, te ajut sa scutesti manopera

(la TA revizia fara filtrul de polen costa ~660ron, din ce mi s'a zis)