- pana m-am prins eu, polita fusese emisa si trimisa pe mail, urmand sa mi se livreze si copia "pe hartie"
- 3-4 zile? a durat doua saptamani; d-aia am si acceptat sa o folosesc p-aia gresita temporar, pana indreapta eroarea
- am verificat la alt broker in timpul in care: noua polita era emisa cu B0, dar NU intrase inca in vigoare, intrucat era valabila inca vechea polita. In CEDAM figuram deja cu B0
- de acord, m-au imbarligat sa ma tina de client
- de acord, puteam fi mai atent (nu a sarit in ochi chiar atat de tare pretul, diferenta era undeva de la 350 ron la 400). Dar de la a fi mai atent pana la "greseala ta" e cale lunga, cand ei au facut-o cu buna stiinta, in speranta ca "nu se prinde da' ii luam banii"
- de acord, again, puteam sa o fac mai devreme (am facut-o cu doua zile inainte sa expire cea veche)
Zic ca poate se evita daca ma duceam la o agentie ceva si nu pe net intrucat sper ca ala nu ma mintea asa in fata, astora pe net le-a fost mai usor. Da' poate sunt eu prea naiv si am prea multa incredere in oameni ca sunt corecti si cinstiti.
In fine...asta e experienta mea cu asigurarile online

O dam in offtopic pe topicul omului, ar trebui mutat la sectiunea de asigurari

.