$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u am parerea ca-s prea scumpe ... si, desi mai zice unul-altul ca ar fi bune, parca tot un brand de traditie as lua ...
Hai salut,
Eu inteleg ca ai ceva de vanzare dar citeste pasajul asta:
- With a history of rubber production since 1909, Vredestein Banden B.V. is founded in 1946 with the establishment of its first tyre production plant in Enschede, the Netherlands.
Eu zic ca au ceva traditie in productia de pneuri, asa ca data viitoare google it pana sa te arunci in afirmatii.
Numai bine.
P.S.: Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatoasa si multi multi multi km fara incidente!!
hai salut
Eu nu inteleg de ce daca cineva isi exprima o parere despre un produs, gata e si etichetat ca vanzator, dealer la nu stiu ce firma etc. NU AM NIMIC DE VANZARE! Ba da, o chitara electrica si un amp, dar cred ca nu e vorba de asta.
Cand am zis firme de traditie, ma gandeam ca, de exemplu, daca faci un sondaj de opinie intreband ce marci de pneuri cunoasteti, cred ca foarte putini ar spune Verdenstein. Eu marturisesc ca n-am auzit de ei pana acum, cand cautam cauciucuri. Dar cu siguranta am auzit de PIRELLI, BRIDGESTONE, GOODYEAR, DUNLOP, FIRESTONE, MICHELIN.
Nu contest ca poate tu esti un mult mai fin cunoscator intr-ale pneurilor, dar "average people" ca mine pe astea le considere de traditie, no offense.
Firma din link-ul dat de mine mi-era complet necunoscuta, si, ghici, am gasit-o la un "google-it" ...