Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Sa inceapa...FIESTA!

13 Noi 2009, 22:53

@laur_boss2000: te rog fa-ti un topic separat de prezentare a masinii tale in sectiunea aceasta, "Totul despre membri"
aici esti pe topicul unui coleg

14 Noi 2009, 00:05

$1 scrie:$2alutare am cumparat cu 2 luni in urma modelul nou de ford fiesta.. 1,4 tdci , care la cei 68 de cai a impresionat multa lume dotari jante de aliaz...195/50/R15 clima oglinzi electrice si incalzite 2 airbag casetofon cu 2 boxe...acum are 4:) geamuri electrice fata , proiectoare..... masina este sooper sunt multumit de ea, dar nu si de reprezentantii ford.. tiriac leasing constanta... la voi casetofonul se aude in valuri la putere maxima??:D ca la mine da si mi-au recomandat cd-uri originale si boxe pe spate.... recomanda ceva ce ei nu pun.. am pus eu si tot asa se aude... de rahat oamenii astia.. sunt fost sofer de dacie cu linie audio alpine:)))))))))))) masinuta asta m-a ajuns vreo 14000 de euro + taxa de remat x 2 din 11270 de euro cat este masina, mi-au dat dotarile mai sus spuse, cadou au mi-au scazut din pretul masinii de 11270 , taxa de remat x 2 si a ajuns la 14 000:)))))))) asta da calcul..... . in fine una peste alta este o masina super . ok , imi spune si mie cineva cum se scoate stopul ,ca sa schimb un bec?:D am desfacut 2 suruburi ca in carte, apoi am tras...:D dar nimic:)) astept ajutor va rog am pregatit aici cateva poze cu masina , interior exterior si o poza cu ea in showroom CLICK http://img91.imageshack.us/gal.php?g=dsc02714k.jpg

Sa o folosesti cu placere si fara evenimente neplacute!
In legatura cu schimbarea becului eu zic sa consulti Manualul de utilizare, pana acuma la mine nu a fost nevoie.

20 Noi 2009, 10:52

manualul nu m-a ajutat prea mult. ms mult

07 Ian 2010, 20:44

cum mai stai cu consumul ? dar km parcursi ?

07 Ian 2010, 21:18

cristian.catinas - si eu sunt curios de consumul econeticului - dar in conditiile normale de utilizare si nu daca conduce o bunicuta fara ochelari, cu o mana la spate si cu un picior pe geam :)

22 Ian 2010, 11:44

Un mic update dupa 11 500km: masina s-a comportat bine pana acum, fara probleme, ce ar fi de mentionat este cate un greier trecator ba in usa stanga fata, ba in stalpul din dreapta, insa nimic foarte suparator.

Despre consum ce pot sa zic, computerul de bord nu este un reper foarte bun dupa parerea mea, insa
dupa o evidenta gen Spritmonitor acesta ar fi de 5,8L/100 km, insa nu poate fi vorba de consumul mediu in conditiile in care mai mult de 70% am circulat in oras.

Am facut un test si pentru consumul minim, mers constant cu 90km/h, pe autostrada, singur in masina, cu computerul de bord resetat, consumul a fost de 3,5-3,6L/100 km, insa repet, in conditii extraordinare de trafic.

13 Sep 2010, 13:42

Fiesta a ajuns la aproximativ 25 000 km. Pana acum nici o problema majora, in afara de un bec pentru faza scurta ars, ocazie cu care am inlocuit ambele becuri cu Philips Blue Vision. Nu stiu ce sa cred in legatura cu calitatea acestor becuri deoarece la vreo 3 luni s-au ars ambele, la interval de cateva zile.
Am pus din nou Philips Blue Vision, daca si de aceasta data se vor arde rapid voi incerca o alta marca...

O alta problema ar fi calitatea vopselei care este EXECRABILA. Nu mai detaliez aici, problema s-a discutat in topicul dedicat din sectiunea Fiesta 7.

Masina a primit si jante pe 15'' Team Dynamics Jet negre cu pneuri Bridgestone Turanza 195/50/15'', cotiera, pedale aluminiu si folie Llumar cu transparenta 15% pe geamurile spate si luneta.

24 Sep 2010, 20:43

Asadar nu sunt singurul care a inlocuit bec de faza scurta - eu l-am folosit pe cel din trusa masinii si apoi am luat altele doua de rezerva (nu cine stie ce, pentru ca nu circul mult noaptea in afara) - oricum, calitatea becurilor nu mai este extraordinara (nici chiar la cele cu 'brand' )
In stalpul din dreapta se mai aude si la mine, din cand in cand, cate un greieras, dar cand conduc eu, nu-l aud decat la semafor.

06 Noi 2010, 12:16

Vad ca deocamdata singura problema a Fiestei este arderea prematura a becurilor de faza scurta. Dupa inca 3 luni s-a mai ars un bec... Am renuntat la Philips Blue Vision si am pus ceva becuri cu tenta albastra no name (Carpoint?), costand mai putin de jumatate decat Philips. Sa vedem...
Răspunde